Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    65

Ya zaten bizim ülkede sezeryana bir acı sancı süreci olarak bakılıyor,bide bunu sesli söyledikleri zamanı sonuçta etkileniyor insan.ki benim de ilki o kadar kolay ve rahat geçtiği 2. gün merdiven çıkıyordum,bu yüzden soranlara hep motive edici şeyler söyledim cesaretini kırmadım tabiki zor yanları vardı ama ona odaklanmadım hiç insanlardanda bunu bekliyorum ama maşallah sanki hepsi canlı canlı keşlimiş gibi davranıyor

Aynen kesinlikle ben de bu kafadayım Eğer başarılı olursak inşallah Hadi rahatsızlar aralardan çıkmazsa Ben de herkesi reddedip Daha sonra bir toplu Mevlüt gibi almak istiyorum ona da gerek yok aslında da sırf sussunlar diye

Canım çok geçmiş olsun

Benim ilk çocuk olmasına rağmen bebeğe alışır mıyım diye değil de bende kalmak istiyormus yalniz korkarım diye. Eşim nöbetli çalışıyor, dalga geçiyor sende kafayı yersin annemle diye. Kadının yüzünün güldüğünü hiç görmedim hep şikayetçi kendi evinde de iş yapmıyor iş beklemiyorum ondan ama en azından mutlu bir surat. Ben bir kaç aya kafayı yerim eşim de ses çıkarmaz ne olacak ne yapıyor der.
Evlenmek güzel de ailesi ile aile olmak zorunda olmak zor.

benim de aynı şekilde hassasiyet de azaldı

ayy benim de niyetim öyle 31+1 deyim, araba kullanırken şarkı söylüyordum taklacı güvercin gibiydi çok keyidlendim, cumaya nasipse çalıailir raporumu alıp 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum bebeğimle çok vakit geçirmek için

Yağmurlu bir pazar günü bebeğimin kıyafetlerini yıkamakla başladım kurutmaya atmıcam çeker diye yarın kurur ütü yapar ufaktan çanta yapmaya başlarim tek dileğim kolaylıkla sağlikla gelsin
bende onu soracaktım canım kurutmaya atınca çeker mi ben daha korkuma yıkamadım hiçbirini, çamaşır teli bulmam lazım

Bende bugün sarma sardım attım buzluğa sagolsun komşularım geldiler yardım ettiler. Hem kendimiz yeriz hem acil bir misafirde cikarir pişiririm dedim. Pek elim hızlı değildir hemen pratik biseyler hazirliyamam çünkü

Ya bu kaynanalar niye böyle anlamıyorum. Tamam zamanında belki onlara da yardım eden olmadı ama sen çektiğin zorluğu biliyorsun aynısını gelinine niye yapıyorsun di mi. Elinden geldiğince bir işin ucundan tut nolcak. Yorulunca yatar dinlenirsin.

ayyy benim de duygular hormonlar şelale gece 4 te uyandırdım kocamı seni istiyorum diyeeee
Benim eşim çok korkuyor o yüzden bastan beri hic olmadı bizde. Ben teklif ettim bir kaç kere yok diyor Doğumdan sonra da olmaz bir süre bakalım ne zaman olursa artık beklemedeyim bende

Benim eşim çok korkuyor o yüzden bastan beri hic olmadı bizde. Ben teklif ettim bir kaç kere yok diyor Doğumdan sonra da olmaz bir süre bakalım ne zaman olursa artık beklemedeyim bende
Jsbxjsnxjdskjdsijdjsjd kahlaha attım yorumlara keyfiniz hiç bozulmasin inşallah biz yapıyoz da kocam bazen utaniyo bebekten aisbqindiwjdiwjdiej diyorum sacmalamaaa ben yoldan çıkarıyorum onu zaten o da yoldan çıkmaya çok meyilli olduğu için olduğu kadar yani

Gerçekten ben iş istemiyorum ondan yapmaz yapamaz evinde de yapmıyor. Kendime beklemiyorum. Ama yüzü hep asik hep mutsuz hep dertli. Benim anneme göre bütün standartları iyi bir kadın. Galiba bizim evlilikte sorunlar burda başlayacak. Bir şeye hayır demedim şimdiye kadar sorun çıkarmadım. Ama şimdi alttan alacak halim de yok. Sorunlar başlayacak. Annesi ve babasının beni sevmediğini ve onemsemedigini o kadar hissediyorum ki. Bir de tek çocuk. Babası beni duyduğunda yetim olduğum için ben babası olurum demiş. Ama bir şefkat görmedim.zaten kimse kimsenin babası annesi olmaz. Sevemedim onlarda beni sevmiyor. Çok korkuyorum eşimi seviyorum ama onlarla çok gün geçirince ona bile uyuz olaeim geliyor.

Canım seni sevmiyolarsa bu senin suçun değil hiç kendini suçlama. Bence gelinleri kim olsada sevmiyeceklerdi. Sanki memnuniyetsiz ve egoist gibiler. Sen eşinle aranı bozma. Duymazdan görmezden gel elinden geldiğince. 2 hafta durcaklarmis eminim çok zor olacaktır senin için ama 2 hafta sonra gideceklerini biliyorsun bosver sen onlar yüzünden huzurunun bozulmasına izin verme.

ikinize de iyi gelebilir inan pamuk gibi oluyorum sanki topraklanmış gibi oluyorum iyi uykuya dalıyorum korkmadan deneyin bence :)

ikinize de iyi gelebilir inan pamuk gibi oluyorum sanki topraklanmış gibi oluyorum iyi uykuya dalıyorum korkmadan deneyin bence :)
Bakalim kandırabilirsem Bu arada biz seninle aynı gidiyorduk canım sana doktorun doğumla ilgili bisey söyledi mi. Tarih verdi mi. Bana 5-10 şubat arası alabiliriz dedi daha erken gelme durumu olmazsa tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…