Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsınDualarınızı eksik etmeyin bi anda ne olduğunu şaşırdım
Kuzum saglıkla zamanında gelsin minik , kac haftalıksın suanDualarınızı eksik etmeyin bi anda ne olduğunu şaşırdım
Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın
Kuzum saglıkla zamanında gelsin minik , kac haftalıksın suan
Tetikleyecegini düşünseler yapmazlar canım , genel klişe bir uygulama senelerdir , başka türlü anlaşılmıyor demek kiSağolasınız kızlar Allah razı olsun 32+5 im şuan.
Alttan muayene ettirmese miydim yaa ya tetiklerse doğumu diye korkuyorum
canım çok geçmiş olsun korkma magnezyum bağlarlar doğum ertelenir stres yapma sen seleston da yapılmışKızlar gün içinde kasılma olmadı ama akşam üstü tekrar başlayınca acile geldik nst de sancım çıktı serum falan verildi enfeksiyon ve akıntım olduğunu söylemiştim alttan muayene oldum akıntımın çok olduğunu ve 1 parmak açıklığım olduğunu söylediler yatış yapıldı ciğer geliştirici yapıldı erken doğum riskine karşı
İster istemez stres ve korku yüklendi daha çok erken ya alttan muayne sonrası açıklığın arttığını doğumu tetiklediğini duymuştum pişman oldum keşke kabul etmeseydimcanım çok geçmiş olsun korkma magnezyum bağlarlar doğum ertelenir stres yapma sen seleston da yapılmış
Başka türlü bakamazlar ki açıklığaİster istemez stres ve korku yüklendi daha çok erken ya alttan muayne sonrası açıklığın arttığını doğumu tetiklediğini duymuştum pişman oldum keşke kabul etmeseydim
Doğarsa zaten sen engel olamazsın. Minicik miş. Kendını sorumlu tutmaİster istemez stres ve korku yüklendi daha çok erken ya alttan muayne sonrası açıklığın arttığını doğumu tetiklediğini duymuştum pişman oldum keşke kabul etmeseydim
Aman ha. Enerjiye inanırım ben. Birşey olmayacak tıp gelişti doktorlar daha özenli. Beni bayıltıp götürün de.Offf Benım de ameliyathane fobim var. Kafayı yicem günlerdir. Bi aksilik olur diye anksiyetem tavan. Korkunca çarpıntım çok oluyor çarpıntım oldukça daha çok korkuyorum. Sonra o döngü beni mahvediyor. Nasıl geçecek bilmiyorum spinal anestezi ile olacak eşim de girecek ama ben hep en kötüsüne odaklanan bi tipim. Nasıl sabrederim bi saat sakin kalamam kiuyumak da istemem aklım oğlumda olur hep berbat bir şey bu.
ha bir de suyun gelmeden doğuma almazlarİster istemez stres ve korku yüklendi daha çok erken ya alttan muayne sonrası açıklığın arttığını doğumu tetiklediğini duymuştum pişman oldum keşke kabul etmeseydim
Canım çok geçmiş olsun. Allahtan acil şifalar diliyorum. Analık çok kıymetli. İnşallah iyileşince evlatlarınla çok güzel günler bekliyor seni. Güçlü ol.Acık yaraya vakum tedavisi görüyorum sonra plastik cerrahi işlemi ile kapatılacakmıs yara. Bebeklerimiz iyi şükür kendileri nefes alıyor anne sütü de alıyolar. Bizim için dua edin lütfen şu süreçte can acısından gecelerce bagıra bagıra agladım acil dogurmamıs olsam kesin bebekler de gitmişmiş. enfeksiyon varmıs bebeklerde de cıkmıs ben uzulmeyım diye soylememısler . Allah hepinize saglıklı doğumlar nasip etsin kimse benim durumuma düşmesin
Aynı şeyler bende de var yaaaBelden iğne yaparken bile ay felç ederler diye midem bulanıyor korkudan
offf halledecez korkuları da aşicaz diye yazarken kalbim hızlı atmaya başladı bileOfff Benım de ameliyathane fobim var. Kafayı yicem günlerdir. Bi aksilik olur diye anksiyetem tavan. Korkunca çarpıntım çok oluyor çarpıntım oldukça daha çok korkuyorum. Sonra o döngü beni mahvediyor. Nasıl geçecek bilmiyorum spinal anestezi ile olacak eşim de girecek ama ben hep en kötüsüne odaklanan bi tipim. Nasıl sabrederim bi saat sakin kalamam kiuyumak da istemem aklım oğlumda olur hep berbat bir şey bu.
Benim kızım olsa Aybüke olacaktı adıİsim için hala karar veremeyen var mı isim koymak çok zor bir şeymiş seçeneklerimiz arasında Lara, Aybüke, Hazal,Duru,Alara var. Hangisi daha güzel sizce?
Benimkide 2 3 gündür aynı tarif ettiğin gibiydi ya,sürekli taş gibi derim yırtılacak sandım egilip doğrulamıyorum bile.Benim dün korkudan kasılmam bir başladı şu saate kadar hiç yumuşamadı. Full kas katı şimşiş karnım. Yattım uyudum gece sabah kalktım taş gibi öğlen 3 gibi yattım 2.5 saat uyudum kalktım taş gibi duş aldım çıktım yok yani yumuşamıyor asla perişan oldum. Bebeğin hareketlerini hissediyorum ama taş gibi kasılıyor sanki derim yırtılacak ama ritmik kasılıp geçmek değil hep kaskatı.
İlk anestezi aldığımda aklımda aklımda hep o film vardı uyanınca gülüyorum saçma sapan konuşuyorum beni taşıyan adam da gülüyordu onu hatirliyorum sonraki anestezide burun ameliyatı oldum çıkınca çok gülersem ne söylediğimi bana söyleyin dedim tamam dediler. uyanır uyanmaz öyle bir ağrım vardı ki burnummm diye tüm bilincim yerine gelmiştiAynı şeyler bende de var yaaa
Genel Anesteziden de korkuyorum. Anestezi diye Bi film vardı adam aslında herşeyi duyup hissediyordukabusingg
Ay ben mümkünse epidural alayımİlk anestezi aldığımda aklımda aklımda hep o film vardı uyanınca gülüyorum saçma sapan konuşuyorum beni taşıyan adam da gülüyordu onu hatirliyorum sonraki anestezide burun ameliyatı oldum çıkınca çok gülersem ne söylediğimi bana söyleyin dedim tamam dediler. uyanır uyanmaz öyle bir ağrım vardı ki burnummm diye tüm bilincim yerine gelmişti
kızımda spinal oldum bir hafta sonra 20 ye 12 tansuyonla acile düştüm kafam kopuyordu ağrıdan olağan birseymis ama çok kötüydü aklında olsun rejim açılır açılmaz sert kahve tuketicez o biraz engelliyor ama epidurali bilmiyorum farkı ne canım spinaldenAy ben mümkünse epidural alayım
Canım öyle bir şey yok, alttan bakmasa senin açıklığını anlayamaz ve doğru yorum yapamaz bunlar hep şehir efsanesi. Baktırmasaydın bu anlayamazlardı o zaman doğru tanı da koyamazlardı. Sen içini ferah tut ve allahın izniyle bir sorun olmayacakİster istemez stres ve korku yüklendi daha çok erken ya alttan muayne sonrası açıklığın arttığını doğumu tetiklediğini duymuştum pişman oldum keşke kabul etmeseydim