Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    64
Sağolasınız kızlar Allah razı olsun 32+5 im şuan.
Alttan muayene ettirmese miydim yaa ya tetiklerse doğumu diye korkuyorum
Tetikleyecegini düşünseler yapmazlar canım , genel klişe bir uygulama senelerdir , başka türlü anlaşılmıyor demek ki

canım çok geçmiş olsun korkma magnezyum bağlarlar doğum ertelenir stres yapma sen seleston da yapılmış

canım çok geçmiş olsun korkma magnezyum bağlarlar doğum ertelenir stres yapma sen seleston da yapılmış
İster istemez stres ve korku yüklendi daha çok erken ya alttan muayne sonrası açıklığın arttığını doğumu tetiklediğini duymuştum pişman oldum keşke kabul etmeseydim

Aman ha. Enerjiye inanırım ben. Birşey olmayacak tıp gelişti doktorlar daha özenli. Beni bayıltıp götürün de.

İster istemez stres ve korku yüklendi daha çok erken ya alttan muayne sonrası açıklığın arttığını doğumu tetiklediğini duymuştum pişman oldum keşke kabul etmeseydim
ha bir de suyun gelmeden doğuma almazlar

Canım çok geçmiş olsun. Allahtan acil şifalar diliyorum. Analık çok kıymetli. İnşallah iyileşince evlatlarınla çok güzel günler bekliyor seni. Güçlü ol.

Reactions: dhn
offf halledecez korkuları da aşicaz diye yazarken kalbim hızlı atmaya başladı bile

Benimkide 2 3 gündür aynı tarif ettiğin gibiydi ya,sürekli taş gibi derim yırtılacak sandım egilip doğrulamıyorum bile.
Doktora bile gitmeyi düşündüm pazartesi ama bugün geçti,yumuşadı rahatladım.
Çok sık oluyor artık ve öyle dakikalık falan değil baya baya sattlik günlük falan yani

Aynı şeyler bende de var yaaa
Genel Anesteziden de korkuyorum. Anestezi diye Bi film vardı adam aslında herşeyi duyup hissediyordu kabusingg
İlk anestezi aldığımda aklımda aklımda hep o film vardı uyanınca gülüyorum saçma sapan konuşuyorum beni taşıyan adam da gülüyordu onu hatirliyorum sonraki anestezide burun ameliyatı oldum çıkınca çok gülersem ne söylediğimi bana söyleyin dedim tamam dediler. uyanır uyanmaz öyle bir ağrım vardı ki burnummm diye tüm bilincim yerine gelmişti

Ay ben mümkünse epidural alayım

Ay ben mümkünse epidural alayım
kızımda spinal oldum bir hafta sonra 20 ye 12 tansuyonla acile düştüm kafam kopuyordu ağrıdan olağan birseymis ama çok kötüydü aklında olsun rejim açılır açılmaz sert kahve tuketicez o biraz engelliyor ama epidurali bilmiyorum farkı ne canım spinalden

Canım öyle bir şey yok, alttan bakmasa senin açıklığını anlayamaz ve doğru yorum yapamaz bunlar hep şehir efsanesi. Baktırmasaydın bu anlayamazlardı o zaman doğru tanı da koyamazlardı. Sen içini ferah tut ve allahın izniyle bir sorun olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…