Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    64
Aynen öyle işte duş olayı çözüyor benim de geçen öyle olmuştu

Ay vallahı yoruldum. 33 . Haftada olan varmı. Heryerım agrıyor. Bebegın sureklı içerde takla atması normalmı.
Ben bugün tam 33+0ım mahvoldum yemin ederim ya çok zorlanıyorum nefes alamıyorum bi de sağolsun eşim eve virüs getirdi kaç gündür takır takır öksürüyordu sonra gözleri iltihaplandı öksürüğünü bana ve kızıma da sattı o kadar sinirlendim ki onun hasta olup bizi de hasta etmesine bir an önce iyileşsin diye uğraşıyorum şimdi çünkü o iyileşsin de ben ona cehennem azabı çektircem. Şimdi hastayken tam istediğim gibi eziyet edemiyorum

Bugün 32 oldum ve evet sardı şimdiden:) kısmetse ilk dogumum olacak , bu aralar kasılma yaşadım birkaç kez. Bir de bebek cok guclendigi icin tekmeleri falan çok can acıtıyor, nedense sag taraftaki kemiklerime takmış durumda. Birkaç kez bu acıdan daha da fazla bir acı mi diye söylendim, evet dendi. Umarım bu süreci kolayca atlatırız. Ben depresyondan ve lohusaliktan daha çok korkuyorum, doğumdan ise daha az. Allah sağlıklı bir doğum ve dogum sonrası süreç nasip etsin hepimize.

Ben de ne yasayacagimi biliyorum hamileliği alıştım galiba inşallah kısa sürede tekrar bir gebeligim olmaz

aşkımsın yaaaa canından bezdir

Yağmurlu bir pazar günü bebeğimin kıyafetlerini yıkamakla başladım kurutmaya atmıcam çeker diye yarın kurur ütü yapar ufaktan çanta yapmaya başlarim tek dileğim kolaylıkla sağlikla gelsin

doktorlara güvenmek lazım canım sen en iyisini yaptın bebeklerin çok güçlü zaten sen de bir an önce iyilesiceksin tüm dualarım sizinle canim

Reactions: dhn
hepimiz kolayca atlatalım ben depresyona süreç içinde girmem. o korkum yok ama sonrasında bebek büyür kendini kurtarır öyle girerim süreçte genelde soğuk kanlı oluyorum.

hepimiz kolayca atlatalım ben depresyona süreç içinde girmem. o korkum yok ama sonrasında bebek büyür kendini kurtarır öyle girerim süreçte genelde soğuk kanlı oluyorum.
Sizinki daha iyi o zaman, bebek büyüsün hepsinin acısını çıkartın Ben soğuk kanlı değilim gibi. Bir de üstüne normal doğum istiyorum. Doktorum diyor ki, inşallah yapabilirsin ama sankii.....

Offf Benım de ameliyathane fobim var. Kafayı yicem günlerdir. Bi aksilik olur diye anksiyetem tavan. Korkunca çarpıntım çok oluyor çarpıntım oldukça daha çok korkuyorum. Sonra o döngü beni mahvediyor. Nasıl geçecek bilmiyorum spinal anestezi ile olacak eşim de girecek ama ben hep en kötüsüne odaklanan bi tipim. Nasıl sabrederim bi saat sakin kalamam ki uyumak da istemem aklım oğlumda olur hep berbat bir şey bu.

Sizinki daha iyi o zaman, bebek büyüsün hepsinin acısını çıkartın Ben soğuk kanlı değilim gibi. Bir de üstüne normal doğum istiyorum. Doktorum diyor ki, inşallah yapabilirsin ama sankii.....
yaparsın yaaa ama tıbbi bir zorunluluk oluşursa da zorlama canım. ikisinin de zorluğu ve kolaylığı var

İsim için hala karar veremeyen var mı isim koymak çok zor bir şeymiş seçeneklerimiz arasında Lara, Aybüke, Hazal,Duru,Alara var. Hangisi daha güzel sizce?

Benim de eskiden anksiyete problemim vardı. Dediğin gibi kötü senaryolar düşünüp kalbim hızlı hızlı atmaya başlıyordu. Bunu kendi başıma yendim. Dedim ki bu düşündüklerin gercek değil ya da gerçekleşecek bir şey değil hem gerçekleşse bile ben bunu engelleyemem olacaksa her türlü olacak diye diye bu düşünceleri aklımdan çıkardım. Kötü senaryolar düşünmeye başladığımı farkettigimde hemen onu aklımdan silip başka bir şeyle ilgilendim. Bu sekilde önüne geçtim. Tabi herkeste aynı şekilde olmayabilir ama sende deneyebilirsin. Kötü şeyler düşünmeye başladığında hemen onu bırakıp güzel şeylere odaklan.

Senle bırebır gıdıyoruz. Seninde bebegın çok donuyormu? Yoksa benimki böyle. Ayaktayken sureklı donuyor

Kızlar gün içinde kasılma olmadı ama akşam üstü tekrar başlayınca acile geldik nst de sancım çıktı serum falan verildi enfeksiyon ve akıntım olduğunu söylemiştim alttan muayene oldum akıntımın çok olduğunu ve 1 parmak açıklığım olduğunu söylediler yatış yapıldı ciğer geliştirici yapıldı erken doğum riskine karşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…