Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    64
Ay vallahı yoruldum. 33 . Haftada olan varmı. Heryerım agrıyor. Bebegın sureklı içerde takla atması normalmı.
Ben 33. Haftadayım . Bazen belim ağrıyor oturma pozisyonumdan mı bilemedim. Çok iş yaparsam yoruluyorum o yüzden dinlenerek yapmaya çalışıyorum. Hala da işe gidiyorum 37ye kadar gideceğim ama hep oturasım geliyor üstelik anasınıfı öğretmeniyim hareketli ve yorucu oluyor ama dayanacağım sırf izin sürem artsın diye

Ben de 34'deyim valla size helal olsun anasınıfı öğretmeni olup bir de çocukların peşinden koşuyorsunuz valla ben yaş olarak da pek genç sayılmam haftada bir ofise gidiyorum o bile beni yoruyor.

dogum korkusu saran var mı 38 veya 39 da alacaklar sezaryen yani 4 5 haftam var ama düşününce içimi tuhaf duygular sarmaya başladı ust üste gebelikten dolayı 16 ay oldu arada 1 ay süt süreci 1 ay da kaanin olusma sureci oldu yani çok uzun zamandır hamileyim ve artık sona yaklaştık. Yeni duruma adapte olmak mı zor geliyor bilmiyorum ama baya baya doğumdan korkuyorum. normal şansım yok ama olsaydı ondan da korkuyorum.

Kızlar bu kasılma yani sertlesme ortalama kac defa oluyor siz de, düzenli olmasa da gunde rahat 10 kere oluyor mu ?

Kızlar bu kasılma yani sertlesme ortalama kac defa oluyor siz de, düzenli olmasa da gunde rahat 10 kere oluyor mu ?
Ben oluyorsa da hissetmedim kızımda da hissetmemiştim son güne kadar. günde on normaldir sanırım çünkü dogum sancısı öyle durmuyor dogurtana kadar arası siklasiyor

Benim henüz başlamadı ama yakında başlar diye düşünüyorum eksikleri tamamlayınca. İnşallah hepimizin sağlıklı ve kolay bir doğum süreci olur

10 kereden fazla oluyor bende bazen ikiz olması bebeklerin çok hareketli olması da etkiliyor sanırım bazen yuruyemeyecek duruma geliyorum tas gibi sert oluyor

Nasil oldunuz canım daha iyisiniz dir inşallah
Acık yaraya vakum tedavisi görüyorum sonra plastik cerrahi işlemi ile kapatılacakmıs yara. Bebeklerimiz iyi şükür kendileri nefes alıyor anne sütü de alıyolar. Bizim için dua edin lütfen şu süreçte can acısından gecelerce bagıra bagıra agladım acil dogurmamıs olsam kesin bebekler de gitmişmiş. enfeksiyon varmıs bebeklerde de cıkmıs ben uzulmeyım diye soylememısler . Allah hepinize saglıklı doğumlar nasip etsin kimse benim durumuma düşmesin

Amin canım Rabbım biran evvel sifani versin hemen iyileş inşallah bebeklerinle sağlıkla evinize dönün

inşallah yaaa eksikler var tamamlamıyorum bilerek 36 dolunca tamamliycam
Benim ilk doğum olacağı için ne yaşayacağımı bilmiyorum öyle biseyden habersiz gircez sezaryene bakalım sonrasında ne olur bilmiyorum Benim doktor sezaryende az kesiyormus hassas davraniyormus öyle duydum iyileşme süreci hızlı oluyormus inşallah çabucak toparlanırım bende

Allah korumuş İnşallah daha da iyi olursunuz. Dualarım sizinle. Allah şifalar versin

Reactions: dhn
Canım bebeklerinin iyi olmasına sevindim, tez zamanda sen de bebekler de tamamen saglıkla sureci atlatıp evinize gidersiniz ins

Reactions: dhn
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…