Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    64
Geçmiş olsun canım

Allah Allah onla bağlantılı midir ki. Hamilelikte spor yapanlar da oluyor ama bilemedim belki kişiden kişiye degisiyordur. Ben zaten artık çok gezemiyorum. Bir gün gezsem 2 3 gün evde yatıyorum
Sporu insanlar kilo almak için de yapar da. Ben fazla coşmuştum. Gün boyu koşturma yürüme. Yemek saatleri aksıyor. Bir kereden topluca yiyoz falan. Etkilemişti doktor olabilir tabi demişti kesin dememişti o ayrı

Benimki de öyle ama sız genede bilirsiniz. 31+5 çok kıpırdamiyor. Eğer anne ogün çok yoruluyor da bebek kıpırdamıyor. Eğer o kadar yorgun değilse kıpırdıyor. Şahsen bende böyle

Sinir kat sayımızla oynuyorlar zaten normal değiliz

Bugün hastanede randevum vardı. 2150 gram olmuş kızım. Haftasıyla uyumlu. 11.30a randevu vermişlerdi eşimle gittik bekledik biraz Nstye alındım. Yarım saat sürdü nst. 50lere çıkan sancılarım vardı ama düzensizdi. Çıktım 2.5 saat gene bekledim anestezi doktoru ile görüşmeye girdim. Spinal anesteziye karar verdik. Çıktım 1.5 saat gene bekledim perinatoloji doktoru ile görüştüm. Riskleri (genel kural) anlattı sorularımı cevapladı. Ultrason baktı 2150 gram haftasıyla uyumlu gelişimi gayet iyi 38+1de yani 27 ocakta sezaryen olarak onay verdi çıktım bir yarım saat daha bekledim ebe geldi ağız burun ve anüsten sürüntü örneği aldı. 7 Ocakta kendi kadın doğum doktorumda 21 ocakta da gene kendi kadın doğum randevumdan 24 Ocakta tekrar hastaneden randevum var. Yani kaldı 3 randevu

İkinci sezeryanmı

Kızlar bu kordon kanı saklatma ile ilgili fikirleriniz ne? Malum sona doğru yaklaşıyoruz. Karar vermek gerek şimdiden

Bizim oğlanın hareketli saatleri başladı. Doğunca bu saatlerde size foto atarız
Bizimkide geceleri dans ediyor birde babası abisi evde oyun falan oynarken sesleri çok yüksek cıkıncı hareket ediyor tepki veriyor bence duyuyor gündüz daha sakın tek iken fazla hareket etmiyor

Canım doktorumla görüştüm sorun yokmus , 300 üstünü baz alıyorlarmıs , tansiyonlarım normal onların takibini de yapıyordum , sorun görmedi cok sükür , baya paniklemiştim
Cok sukur cok sevindim canim gozun aydin. yapılan teste gore referans değeri farkli oluyor demekki. insALLAH sağlıkla atlatırız surecimizi hepimiz ❤

Bende senin gibi düşünüyordum dayanamadım bir hafta uzatmicam artık dinlenme zamanı zaten son haftalar çok zor ya mide yanması beni perişan etti yarın çalışamaz raporu alcam ik' ya göndercem 10 ay sonra görüşürüz dicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…