- 24 Ağustos 2022
- 4.330
- 15.736
Amin canım benim inşallahİnsALLAH sağlıkla al bebegini kucağına canim . Allah yardimcin olsun❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım benim inşallahİnsALLAH sağlıkla al bebegini kucağına canim . Allah yardimcin olsun❤
Merhaba benim de sat 3 haziran ama hesap edince doktor da 10 mart dedi ben de mart analarını takip ediyodum. Son bir aydır burayi da okuyorum salça olmadan Şubat'ı seçme sebebini sorabilir miyim zjxbishdisjid ay çok tuhaf oldu tamamen merakKonudaki ilk mesajımı gördüm şimdi ay nerden nereye
Dönerken bile kemiklerim kırılıcak dıye korkuyorumMerhaba benim de sat 3 haziran ama hesap edince doktor da 10 mart dedi ben de mart analarını takip ediyodum. Son bir aydır burayi da okuyorum salça olmadan Şubat'ı seçme sebebini sorabilir miyim zjxbishdisjid ay çok tuhaf oldu tamamen merak
Bu arada heeeeeerkese gece ve gündüz iyi zamanlar diliyorum şimdiden ben böyle isem sizi düşünemiyorum Allah kolaylık versin bacikolar
Ağlanacak halime gülüyorum ben de dönemiyorum artık eşimin koluna asiliyorum falan anca öyle jsjdjdjkd karnıma da yüklenmek istemiyorum kasılacak diye o kısmı korkutucu kemik ağrısı acılı olsun bu günler de geçer hayırlısıylaDönerken bile kemiklerim kırılıcak dıye korkuyorum
Amin canım benimCok sukur cok sevindim canim gozun aydin. yapılan teste gore referans değeri farkli oluyor demekki. insALLAH sağlıkla atlatırız surecimizi hepimiz ❤
Evetİkinci sezeryanmı
Canım benim sat değil bat 5hazirandı. Sat 9mayıstı o yüzden şubat, kendim seçmedim yaniMerhaba benim de sat 3 haziran ama hesap edince doktor da 10 mart dedi ben de mart analarını takip ediyodum. Son bir aydır burayi da okuyorum salça olmadan Şubat'ı seçme sebebini sorabilir miyim zjxbishdisjid ay çok tuhaf oldu tamamen merak
Bu arada heeeeeerkese gece ve gündüz iyi zamanlar diliyorum şimdiden ben böyle isem sizi düşünemiyorum Allah kolaylık versin bacikolar
Klavye hatasıdır diye düşünmüştüm benim avellik sjdndjjdsj seçmekten kastım konu başlığı olarak belki tercihi öyle yapmışsındır diye tamam artık öğrendim teşekkür ederim hoşbuldumCanım benim sat değil bat 5hazirandı. Sat 9mayıstı o yüzden şubat, kendim seçmedim yani
Hoşgeldin sana da kolaylıklar diliyorum
Ay benimde sürekli gelen kadın sgk lı işe başlamış başkasını yönlendirdi bana ama fiyatlar uçmuş 2,5-3 binlerden bahsediyorlar. Ben şok. 2. Bine el sıkıştık. Mecbur çağırdım haftaya gelcek. Pazartesi oğluşumun mobilyaları geliyor. yerleşince foto atarım size teyzoşlarıOlmadı bir abla cağırcam bakcam artık ama temizlik yapılmayınca da içime dert oluyo
Pazen hiç duymamıştım ona da bakayımAl bence de canım yazın uyurken üzerini örtersin duş aldırdığında önce ona sararsın yere yatırdığında felan önce onu serersin birçok alanda kullanılır bir de pazen battaniyeler var onlara da kullanışlı diyorlar bir tane müslin var diyordun o tek veya çiftse alacaklarından birini de pazen olarak alabilirsin o da çok kullanışlı olur
Sesleri tanıyor artık. Tepki veriyorlar .Bizimkide geceleri dans ediyor birde babası abisi evde oyun falan oynarken sesleri çok yüksek cıkıncı hareket ediyor tepki veriyor bence duyuyor gündüz daha sakın tek iken fazla hareket etmiyor
Valla ben sonunda buldum ablayı düzenli geliyor bana . İçimde rahat en azından. Yoksa tutamam kendimi evi talan ederimOlmadı bir abla cağırcam bakcam artık ama temizlik yapılmayınca da içime dert oluyo
Bebeğin gelişimi haftasoyla uyumlu olmasına çok sevindim. Bu arada baya işlem yapılmış. Çok şaşırdım. Burda öle değilBugün hastanede randevum vardı. 2150 gram olmuş kızım. Haftasıyla uyumlu. 11.30a randevu vermişlerdi eşimle gittik bekledik biraz Nstye alındım. Yarım saat sürdü nst. 50lere çıkan sancılarım vardı ama düzensizdi. Çıktım 2.5 saat gene bekledim anestezi doktoru ile görüşmeye girdim. Spinal anesteziye karar verdik. Çıktım 1.5 saat gene bekledim perinatoloji doktoru ile görüştüm. Riskleri (genel kural) anlattı sorularımı cevapladı. Ultrason baktı 2150 gram haftasıyla uyumlu gelişimi gayet iyi 38+1de yani 27 ocakta sezaryen olarak onay verdi çıktım bir yarım saat daha bekledim ebe geldi ağız burun ve anüsten sürüntü örneği aldı. 7 Ocakta kendi kadın doğum doktorumda 21 ocakta da gene kendi kadın doğum randevumdan 24 Ocakta tekrar hastaneden randevum var. Yani kaldı 3 randevu
Canım şöyle söyleyim bugün benim yaşadığım yerde yani magdeburgda Noel pazarında t.rr saldırısı oldu. Allah beni korudu o kadar saat o hastanede kaldım. Normalde 2-3 saat sürseydi işlemim ben de o Noel pazarında olacaktım göçmen arkadaşlarla tanışmak için cafede buluşacaktık. Ben gitmedim Allah beni korudu ama 3-4 arkadaşımız hastanede oğlu eşi vs. 80 yaralı var 11 ölü şu an rakamlar net değil. Türkiyede bile haberlere çıktı. Burada durumlar iyi değil. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Göçmen karşıtlığı aldı başını gitti bu tarz saçmalıklar yüzünden insanlar ö.l.yr. Sorumlularının Allah b.lasını versin. Her yerde saçma sapan şeyler oluyor. Huzur diye bir şey kalmadı. Burada bileBebeğin gelişimi haftasoyla uyumlu olmasına çok sevindim. Bu arada baya işlem yapılmış. Çok şaşırdım. Burda öle değil
Aaaa ben 8den bu yana yatıyordum. Haberde pek izlediğim söylenemez. Allah seni korumuş ya. Demek her yerde ırk kavgası devam ediyor.Canım şöyle söyleyim bugün benim yaşadığım yerde yani magdeburgda Noel pazarında t.rr saldırısı oldu. Allah beni korudu o kadar saat o hastanede kaldım. Normalde 2-3 saat sürseydi işlemim ben de o Noel pazarında olacaktım göçmen arkadaşlarla tanışmak için cafede buluşacaktık. Ben gitmedim Allah beni korudu ama 3-4 arkadaşımız hastanede oğlu eşi vs. 80 yaralı var 11 ölü şu an rakamlar net değil. Türkiyede bile haberlere çıktı. Burada durumlar iyi değil. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Göçmen karşıtlığı aldı başını gitti bu tarz saçmalıklar yüzünden insanlar ö.l.yr. Sorumlularının Allah b.lasını versin. Her yerde saçma sapan şeyler oluyor. Huzur diye bir şey kalmadı. Burada bile
Konu sadece ırk kavgası değil seçimler var diye oldu diyen de var politik dini vs vs artık ne olduğu ile değil sonucun ağırlığı altında eziliyorum. Sokağımda patlama sesleri, şu an yabancı araçlara ateş açılıyor. Her yer yangın yeri yani işler iyice çığırından çıktı. Ve açıkçası türkmüş şuymuş buymuş değil konu. İslamik t.rr olarak geçtiği için hepimiz korkuyoruz. Çünkü Türkçe konuşuyoruz bize bakış açıları artık çok daha sert olacak. Açıkçası 10 gün 20 gün her ne kadar gerekirse dışarı çıkmayı düşünmüyoruz.Aaaa ben 8den bu yana yatıyordum. Haberde pek izlediğim söylenemez. Allah seni korumuş ya. Demek her yerde ırk kavgası devam ediyor.
Makesef kurunun yanında yaş yanar her zaman. Aralarında dengesiz birileri çıkar yersiz lafta bile bulunur. En iyisini yapıyorsunuz. İnşallah sorunsuz çözülür olaylar. Hiç sevmem bu konuları ya midemi bulandırır. Benim için insan iyiyse bitmiştir. Ne olduğu önemli değil.Konu sadece ırk kavgası değil seçimler var diye oldu diyen de var politik dini vs vs artık ne olduğu ile değil sonucun ağırlığı altında eziliyorum. Sokağımda patlama sesleri, şu an yabancı araçlara ateş açılıyor. Her yer yangın yeri yani işler iyice çığırından çıktı. Ve açıkçası türkmüş şuymuş buymuş değil konu. İslamik t.rr olarak geçtiği için hepimiz korkuyoruz. Çünkü Türkçe konuşuyoruz bize bakış açıları artık çok daha sert olacak. Açıkçası 10 gün 20 gün her ne kadar gerekirse dışarı çıkmayı düşünmüyoruz.
Bende tutamıyorum geçen hafta sonu salonu değiştirme perileri gelmişti tek başıma itirek koltuk yerlerini değiştirdim üsten sildim süpürdüm ama içime de sinmedi benimde artık bir yardımcı bulmam lazım 2 çocukla şart olacak gibiValla ben sonunda buldum ablayı düzenli geliyor bana . İçimde rahat en azından. Yoksa tutamam kendimi evi talan ederim
3 bini kocam duysa ben yaparım cağırma derAy benimde sürekli gelen kadın sgk lı işe başlamış başkasını yönlendirdi bana ama fiyatlar uçmuş 2,5-3 binlerden bahsediyorlar. Ben şok. 2. Bine el sıkıştık. Mecbur çağırdım haftaya gelcek. Pazartesi oğluşumun mobilyaları geliyor. yerleşince foto atarım size teyzoşları