Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    64
Hanımlar molfix bez kullanan var mı daha öncesinde?
Keşfette karşıma çıktı çok memnun kalan varmış sleepy düşünüyordum ama aklım molfixe kaydı.
İlk molfix kullanmıştım ama sonradan tüm markalar bizde pişik yapmıştı. Bunda gene molfixle başlarız. Bakalım sonradan bizi nereye sürükleyecek 😀

Doktorlar bu konuda yetersiz bence. En çok çalışan firmayı tercih ediyorlar. En çok hediye eşantiyon vs vereni yani. Biliyorum alt yapısını. Asla güvenmem. Ben ihtiyacı olmadığı halde ilaç yazan antb vs hatta daha sıkıntılı ilaçları yazan ne doktorlar gördüm sırf anlaşma var diye. Hipp ve holle fena değil içeriği organik sertifikalı ama gene bakıyorum işte. Ben ilk oğlumda hiçbir gıdaya güvenmeyip kendi sütümle yoğurt yapmayı denemiş bir manyaklık seviyesindeydim. Neyseki 2,5 yıl emdi. Ama ek mama ek süt vs asla vermedim. Ama şimdi bunda bir tane ne olur ne olmaz alcm. Dursun sarılık vs ya da başka bir şey durumu için. Sanırım Hipp alırım
SMA alma da ne alıyorsan al kuzu SMA almıştım içinden böcek çıkmıştı. O yüzden şikayetvara dalmıştım o kadar

Eklentiler

• IMG_3278.jpeg
    IMG_3278.jpeg
    74,4 KB · Görüntüleme: 22
Yok kuzu ohhh sabahlar olmasın dedim eşime yanaştım sonra da 33 haftalık olacan yeter artık diye kendime kızdım. 😂😂 Gece gece mercimek çorbası yaptım çorba içiyorum. 😂
İkisinin birbirine uyumu 😀😀 bende yanaşma modundaydım ama nefes alamadığımı görünce durdum 🫣

Doktorlar bu konuda yetersiz bence. En çok çalışan firmayı tercih ediyorlar. En çok hediye eşantiyon vs vereni yani. Biliyorum alt yapısını. Asla güvenmem. Ben ihtiyacı olmadığı halde ilaç yazan antb vs hatta daha sıkıntılı ilaçları yazan ne doktorlar gördüm sırf anlaşma var diye. Hipp ve holle fena değil içeriği organik sertifikalı ama gene bakıyorum işte. Ben ilk oğlumda hiçbir gıdaya güvenmeyip kendi sütümle yoğurt yapmayı denemiş bir manyaklık seviyesindeydim. Neyseki 2,5 yıl emdi. Ama ek mama ek süt vs asla vermedim. Ama şimdi bunda bir tane ne olur ne olmaz alcm. Dursun sarılık vs ya da başka bir şey durumu için. Sanırım Hipp alırım
Ha o da var evet çünkü senin eline kâğıdı tutuşturuyor. Vallahi hiç güvenmiyorum açıkçası ama sorumluluk yine alınmaz bu konuda kafasındayım. Çok tehlikeli böyle durumlarda öneride bulunmak vebal alamam 🙏Allah iyi insanlarla iyi doktorlarla kariılaştırsın

İkisinin birbirine uyumu 😀😀 bende yanaşma modundaydım ama nefes alamadığımı görünce durdum 🫣
Yav insan ohhh ne kaaa güzelim modunda yanaşıyor sonra karaya vurmuş balina gibi çırpınışımı gördüm bi dönüp kendime bakınca kal geldi ortasında işin bıraktım kalktım çorba yaptım. Eşim de aşkımmm sanki bi tık zorlanmaya başladın istersen artık yapmayalım dedi. Sağol ayım sağol haklısın 😅

Yav insan ohhh ne kaaa güzelim modunda yanaşıyor sonra karaya vurmuş balina gibi çırpınışımı gördüm bi dönüp kendime bakınca kal geldi ortasında işin bıraktım kalktım çorba yaptım. Eşim de aşkımmm sanki bi tık zorlanmaya başladın istersen artık yapmayalım dedi. Sağol ayım sağol haklısın 😅
Valla bu kadar tarif edilirdi. Duşta almıştık mis gibi. O moda girdim resmen yanaştım sağa dönemiyorum sola dönemiyorum birde nefes gidince yürü kızım gımışman eksik dedim. Neyseki ben bunları yaşarken benimki uyuyordu 🤣Keşke aynayla yüzyüze gelmeseydim ama senin yazını görünce motive oldum. 🤣🤣

Valla bu kadar tarif edilirdi. Duşta almıştık mis gibi. O moda girdim resmen yanaştım sağa dönemiyorum sola dönemiyorum birde nefes gidince yürü kızım gımışman eksik dedim. Neyseki ben bunları yaşarken benimki uyuyordu 🤣Keşke aynayla yüzyüze gelmeseydim ama senin yazını görünce motive oldum. 🤣🤣
Ahahhandnrn 😂😂 aynen bi gımışmamız eksik. Anam şimdi doğumdan sonra lohusa dönemi var hiç gımışamıcaz. Gör bak o zaman bizi 😂 süt hormonu ve bebişle kocamızı erkek sinek gibi kovalıcaz 😂😂 benim koca benim yüzümü 1 sene sonra gördü de Allah’a şükür duası etti 😂

Ahahhandnrn 😂😂 aynen bi gımışmamız eksik. Anam şimdi doğumdan sonra lohusa dönemi var hiç gımışamıcaz. Gör bak o zaman bizi 😂 süt hormonu ve bebişle kocamızı erkek sinek gibi kovalıcaz 😂😂 benim koca benim yüzümü 1 sene sonra gördü de Allah’a şükür duası etti 😂
Offf hiç deme hormonlar Tavan yapıyor. İki çocukla gımışmak hayal gibi. Hele bebekken tam o anda basarlar çığlığı 🤣

🤣🤣 burda saat daha 10buçuk birazdan gece yürüyüşüme çıkıcam ama o çiş olayı yüzünden yetişkin bezi takıp dışarı çıkmayı düşünür hale geldim aniden bastırıveriyo meret
Burda saat 5 buçuk oldu. Mutfağı temizledim. Bi kahve yaptım . Uyumim diye sabah çocuğu okula kocayı işe kendimi yatağa yollarım 😀

Kızlar ay ben çok zorlanmaya başladım. Az bir iş yapayım göbeğim çatlıyor resmen yırtiliyor heralde diyorum bir acıyor. Sizinde öyle mi. Çorap giymekte tırnaklarımı kesmekte zorlanır oldum daha diyorum 2 ay var nasıl yapicam ilerleyen zamanlarda 😂 Duş almak bile yoruyor tabure alayım bari diye düşünüyorum 😆
Bende öyleyim göbeğim çok gergin tef gibi. Ve yemek yaparken fln çok yoruluyorum. Sürekli ah of diye diye 🤣🤦🏻‍♀️ duş tırnakta öyle evet. Valla daha ne kadar büyücek acaba 🤷🏻‍♀️ sağlıkla büyüsünler zamanında gelsinler 🙏

Kızlar günaydın. Bende 2 gündür bir mide bulantısı kusma vardı. Gece de el ayak kaşıntısı eklenince gebelik kolestazından şüphelendim bugün kan vermeye gittim. Değerler yüksek çıktı tahminim doğruymuş. Kendi doktoruma attım sonuçları şimdi yanına gidiyorum ciğer geliştirici iğne vercek duruma göre de haftaya doğuma alacak beni 33+2deyim şu an

Kızlar günaydın. Bende 2 gündür bir mide bulantısı kusma vardı. Gece de el ayak kaşıntısı eklenince gebelik kolestazından şüphelendim bugün kan vermeye gittim. Değerler yüksek çıktı tahminim doğruymuş. Kendi doktoruma attım sonuçları şimdi yanına gidiyorum ciğer geliştirici iğne vercek duruma göre de haftaya doğuma alacak beni 33+2deyim şu an
Canım cok gecmis olsun, haftan cok güzel ama umarım düzelir degerlerin , daha da kalır bebegin içerde 🩷

Çok geçmiş olsun

X