Ben de zorlanıyorum artık Göbeğim değil ama sırtım ikiye ayrılacakmış gibi hissediyorum düzgün oturamıyorum, avm de 2 parça eşya bakamıyorum. Gece uykularım da bölük pörçük, 5 gibi uyanıp 8 gibi tekrar dalıyorum. 9.30 gibi uyanıyorum ama Allahtan dinç kalkıyorum Merdiven çıkayım nefes nefese kalıyorum..son ayı ben de cidden düşünemiyorumKızlar ay ben çok zorlanmaya başladım. Az bir iş yapayım göbeğim çatlıyor resmen yırtiliyor heralde diyorum bir acıyor. Sizinde öyle mi. Çorap giymekte tırnaklarımı kesmekte zorlanır oldum daha diyorum 2 ay var nasıl yapicam ilerleyen zamanlarda Duş almak bile yoruyor tabure alayım bari diye düşünüyorum
Comotomoyu ben de önerilenlerde çok gördüm ama pahalı geldi baya lazım olacak mı olmayacak belli olmayan bir ürün için. Kesin kullanacak olsak neyse. Dr Brown’s alacağım sanırım ben ne olur ne olmaz dursun 1 tane diyeBen mama ihtiyaç olursa ve doktor ne önerirse onunla başlarım diye almadım ama kendim araştırmıştım en iyisi golden goat gibi gelmişti, biberonda da ben nolur nolmaz diye bi cam bi plastik en minik avent aldım ama sonra aralık annelerinden comotomo diye bi marka öğrendim sanırım o baya iyiymiş, sürekli biberon kullanmamız gereken bir durum olursa bakarım artık