Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    64
Kızlar ay ben çok zorlanmaya başladım. Az bir iş yapayım göbeğim çatlıyor resmen yırtiliyor heralde diyorum bir acıyor. Sizinde öyle mi. Çorap giymekte tırnaklarımı kesmekte zorlanır oldum daha diyorum 2 ay var nasıl yapicam ilerleyen zamanlarda 😂 Duş almak bile yoruyor tabure alayım bari diye düşünüyorum 😆
Ben de zorlanıyorum artık 🥲 Göbeğim değil ama sırtım ikiye ayrılacakmış gibi hissediyorum 🥺 düzgün oturamıyorum, avm de 2 parça eşya bakamıyorum. Gece uykularım da bölük pörçük, 5 gibi uyanıp 8 gibi tekrar dalıyorum. 9.30 gibi uyanıyorum ama Allahtan dinç kalkıyorum 🙁 Merdiven çıkayım nefes nefese kalıyorum..son ayı ben de cidden düşünemiyorum 😢
Ben mama ihtiyaç olursa ve doktor ne önerirse onunla başlarım diye almadım ama kendim araştırmıştım en iyisi golden goat gibi gelmişti, biberonda da ben nolur nolmaz diye bi cam bi plastik en minik avent aldım ama sonra aralık annelerinden comotomo diye bi marka öğrendim sanırım o baya iyiymiş, sürekli biberon kullanmamız gereken bir durum olursa bakarım artık
Comotomoyu ben de önerilenlerde çok gördüm ama pahalı geldi baya lazım olacak mı olmayacak belli olmayan bir ürün için. Kesin kullanacak olsak neyse. Dr Brown’s alacağım sanırım ben ne olur ne olmaz dursun 1 tane diye

Ben birine sordum 37 falan dedi bende erken dedimde. Ben ilki sezeryandı ikincisi de sezeryan olucak bebegım 7 aylıkken hamile kaldım dıkısten dolayı çok sorun yasıyorum. Belki erken alma ihtimalı varmı dıye merak ettım. 🫰
Sizin bebek küçüktü. Dikişler tam iyileşmemiştir. Bebek gelişimini tamamladığı gibi doktorunuzun pek bekleteceğini sanmıyorum ama genelde hep 38lerde alırlar.

Kızlar ay ben çok zorlanmaya başladım. Az bir iş yapayım göbeğim çatlıyor resmen yırtiliyor heralde diyorum bir acıyor. Sizinde öyle mi. Çorap giymekte tırnaklarımı kesmekte zorlanır oldum daha diyorum 2 ay var nasıl yapicam ilerleyen zamanlarda 😂 Duş almak bile yoruyor tabure alayım bari diye düşünüyorum 😆
Ben de zorlanıyorum haftaya detaylıca temizlik yapacaktım nasıl yapcam bilmiyorum

Sizin aptamili tercih etme beğenme sebebiniz nedir ?
Canım aptamil Tr içeriği iyi değil ama EU içeriği gerçekten iyi. Kızıma 19-24 ay arasıyken meme kesince devam sütü olarak 5 ay aptamil verdim. A+1 jahr (yaş) olandan.

Bu saatte canımın pizza çekmesi. Aç gözlülüğümden 2 tane sipariş verip 2 dilimden sonra doymam 🙈
Ya ben de artık hemen doyuyorum ama zorla tıkıyorum resmen ağzıma ağzıma doymak istemezcesine🤦🏻‍♀️ iştahım çılgınca açık o iki pizzayı da dinlene dinlene yerdim heralde😅 sonrası da pişmanlık mide rahatsızlığı mide yanması uyuyamamak…

Ya ben de artık hemen doyuyorum ama zorla tıkıyorum resmen ağzıma ağzıma doymak istemezcesine🤦🏻‍♀️ iştahım çılgınca açık o iki pizzayı da dinlene dinlene yerdim heralde😅 sonrası da pişmanlık mide rahatsızlığı mide yanması uyuyamamak…
Bende gidip gelip tıkardım da. Kardeşimle eşim doyup kalktığımı görünce bitirdiler hepsini. Kıyamam benim doymamı beklemişler. Diyemedim sonra yiyecem 😀😀

Hanımlar molfix bez kullanan var mı daha öncesinde?
Keşfette karşıma çıktı çok memnun kalan varmış sleepy düşünüyordum ama aklım molfixe kaydı.

Hanımlar molfix bez kullanan var mı daha öncesinde?
Keşfette karşıma çıktı çok memnun kalan varmış sleepy düşünüyordum ama aklım molfixe kaydı.
Sleepy alacağına ben olsam can bebe molfix falan alırım prima almayacaksan. İlk kızımda 0-1-2-3 no sleepy kullandım hamileyken depolamıştım yazık yavrum sürekli pişik oluyordu. O dönem cahildim tabii çocuk doktoru bana süt alerjisinden dolayı oluyor demişti hem diyet yapıyordum hem kendimi suçluyordum. Meğer bizim hatuna pişik yapmış 🫣 bezi değiştirdim 3 nodayken molfix can bebe karışık gittim çok da memnun kaldım o bezlerden. Can bebeyi kayınvalidem İstanbul’daki fabrikasından almış getirmiş. 3-4 hep can bebe kullandım. 1-2 paket molfix de aldım. O da iyi oldu sonra Almanya’da hep pampers 😅

Canım aptamil Tr içeriği iyi değil ama EU içeriği gerçekten iyi. Kızıma 19-24 ay arasıyken meme kesince devam sütü olarak 5 ay aptamil verdim. A+1 jahr (yaş) olandan.
Evet canım biliyorum birçok gıda ve üründe olduğu gibi. Burda sadece popüler bir marka. İçeriğinin hiçbir özelliği yok

Evet canım biliyorum birçok gıda ve üründe olduğu gibi. Burda sadece popüler bir marka. İçeriğinin hiçbir özelliği yok
Açıkçası kızım sarılık olduğunda tüm mamaları çooookkk araştırdım. Tavsiye edebileceğim bir mama yok diyebilirim ki etmem de doktorunuza sorun bence. Çünkü şikayetvara bakınca öyle şeyler çıkıyor ki insanın psikolojisi bozuluyor.

Doktorlar bu konuda yetersiz bence. En çok çalışan firmayı tercih ediyorlar. En çok hediye eşantiyon vs vereni yani. Biliyorum alt yapısını. Asla güvenmem. Ben ihtiyacı olmadığı halde ilaç yazan antb vs hatta daha sıkıntılı ilaçları yazan ne doktorlar gördüm sırf anlaşma var diye. Hipp ve holle fena değil içeriği organik sertifikalı ama gene bakıyorum işte. Ben ilk oğlumda hiçbir gıdaya güvenmeyip kendi sütümle yoğurt yapmayı denemiş bir manyaklık seviyesindeydim. Neyseki 2,5 yıl emdi. Ama ek mama ek süt vs asla vermedim. Ama şimdi bunda bir tane ne olur ne olmaz alcm. Dursun sarılık vs ya da başka bir şey durumu için. Sanırım Hipp alırım

X