- 17 Nisan 2021
- 4.186
- 3.770
Çok şükür ya 10 dan beri kasılma da olmadıİyi şükür bende rahatladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür ya 10 dan beri kasılma da olmadıİyi şükür bende rahatladım
Ben 33. Haftadayım . Bazen belim ağrıyor oturma pozisyonumdan mı bilemedim. Çok iş yaparsam yoruluyorum o yüzden dinlenerek yapmaya çalışıyorum. Hala da işe gidiyorum 37ye kadar gideceğim ama hep oturasım geliyor üstelik anasınıfı öğretmeniyim hareketli ve yorucu oluyor ama dayanacağım sırf izin sürem artsın diyeAy vallahı yoruldum. 33 . Haftada olan varmı. Heryerım agrıyor. Bebegın sureklı içerde takla atması normalmı.
Ben de 34'deyim valla size helal olsun anasınıfı öğretmeni olup bir de çocukların peşinden koşuyorsunuz valla ben yaş olarak da pek genç sayılmam haftada bir ofise gidiyorum o bile beni yoruyor.Ben 33. Haftadayım . Bazen belim ağrıyor oturma pozisyonumdan mı bilemedim. Çok iş yaparsam yoruluyorum o yüzden dinlenerek yapmaya çalışıyorum. Hala da işe gidiyorum 37ye kadar gideceğim ama hep oturasım geliyor üstelik anasınıfı öğretmeniyim hareketli ve yorucu oluyor ama dayanacağım sırf izin sürem artsın diye
Ben 34e girdim. normal benimki de öyle hatta bir gün çok hareketli taklalar atıyor. bazı günler orda mi diye durtuyorum.Ay vallahı yoruldum. 33 . Haftada olan varmı. Heryerım agrıyor. Bebegın sureklı içerde takla atması normalmı.
ay benimki de öyle 2-3 gün çok sapıtıyor sonra yoruluyor heralde diğer gün sürekli dürtüyorum hareket ediyor ama o 2-3 gün gibi değilBen 34e girdim. normal benimki de öyle hatta bir gün çok hareketli taklalar atıyor. bazı günler orda mi diye durtuyorum.
bizimkiler de bu model o zamanay benimki de öyle 2-3 gün çok sapıtıyor sonra yoruluyor heralde diğer gün sürekli dürtüyorum hareket ediyor ama o 2-3 gün gibi değil
Ben oluyorsa da hissetmedim kızımda da hissetmemiştim son güne kadar. günde on normaldir sanırım çünkü dogum sancısı öyle durmuyor dogurtana kadar arası siklasiyorKızlar bu kasılma yani sertlesme ortalama kac defa oluyor siz de, düzenli olmasa da gunde rahat 10 kere oluyor mu ?
Benim bebe öyle taklalar atmıyor derken bugün güzel takla attiBen 34e girdim. normal benimki de öyle hatta bir gün çok hareketli taklalar atıyor. bazı günler orda mi diye durtuyorum.
harika o zamanBenim bebe öyle taklalar atmıyor derken bugün güzel takla atti
Benim henüz başlamadı ama yakında başlar diye düşünüyorum eksikleri tamamlayınca. İnşallah hepimizin sağlıklı ve kolay bir doğum süreci olurdogum korkusu saran var mı 38 veya 39 da alacaklar sezaryen yani 4 5 haftam var ama düşününce içimi tuhaf duygular sarmaya başladı ust üste gebelikten dolayı 16 ay oldu arada 1 ay süt süreci 1 ay da kaanin olusma sureci oldu yani çok uzun zamandır hamileyim ve artık sona yaklaştık. Yeni duruma adapte olmak mı zor geliyor bilmiyorum ama baya baya doğumdan korkuyorum. normal şansım yok ama olsaydı ondan da korkuyorum.
inşallah yaaa eksikler var tamamlamıyorum bilerek 36 dolunca tamamliycamBenim henüz başlamadı ama yakında başlar diye düşünüyorum eksikleri tamamlayınca. İnşallah hepimizin sağlıklı ve kolay bir doğum süreci olur
10 kereden fazla oluyor bende bazen ikiz olması bebeklerin çok hareketli olması da etkiliyor sanırım bazen yuruyemeyecek duruma geliyorum tas gibi sert oluyorKızlar bu kasılma yani sertlesme ortalama kac defa oluyor siz de, düzenli olmasa da gunde rahat 10 kere oluyor mu ?
Acık yaraya vakum tedavisi görüyorum sonra plastik cerrahi işlemi ile kapatılacakmıs yara. Bebeklerimiz iyi şükür kendileri nefes alıyor anne sütü de alıyolar. Bizim için dua edin lütfen şu süreçte can acısından gecelerce bagıra bagıra agladım acil dogurmamıs olsam kesin bebekler de gitmişmiş. enfeksiyon varmıs bebeklerde de cıkmıs ben uzulmeyım diye soylememısler . Allah hepinize saglıklı doğumlar nasip etsin kimse benim durumuma düşmesinNasil oldunuz canım daha iyisiniz dir inşallah
Benim de iki gundur cok fazla 10 da geciyordur belki saymadım ama10 kereden fazla oluyor bende bazen ikiz olması bebeklerin çok hareketli olması da etkiliyor sanırım bazen yuruyemeyecek duruma geliyorum tas gibi sert oluyor
Amin canım Rabbım biran evvel sifani versin hemen iyileş inşallah bebeklerinle sağlıkla evinize dönünAcık yaraya vakum tedavisi görüyorum sonra plastik cerrahi işlemi ile kapatılacakmıs yara. Bebeklerimiz iyi şükür kendileri nefes alıyor anne sütü de alıyolar. Bizim için dua edin lütfen şu süreçte can acısından gecelerce bagıra bagıra agladım acil dogurmamıs olsam kesin bebekler de gitmişmiş. enfeksiyon varmıs bebeklerde de cıkmıs ben uzulmeyım diye soylememısler . Allah hepinize saglıklı doğumlar nasip etsin kimse benim durumuma düşmesin
Benim ilk doğum olacağı için ne yaşayacağımı bilmiyorum öyle biseyden habersiz gircez sezaryene bakalım sonrasında ne olur bilmiyorum Benim doktor sezaryende az kesiyormus hassas davraniyormus öyle duydum iyileşme süreci hızlı oluyormus inşallah çabucak toparlanırım bendeinşallah yaaa eksikler var tamamlamıyorum bilerek 36 dolunca tamamliycam
Allah korumuş İnşallah daha da iyi olursunuz. Dualarım sizinle. Allah şifalar versinAcık yaraya vakum tedavisi görüyorum sonra plastik cerrahi işlemi ile kapatılacakmıs yara. Bebeklerimiz iyi şükür kendileri nefes alıyor anne sütü de alıyolar. Bizim için dua edin lütfen şu süreçte can acısından gecelerce bagıra bagıra agladım acil dogurmamıs olsam kesin bebekler de gitmişmiş. enfeksiyon varmıs bebeklerde de cıkmıs ben uzulmeyım diye soylememısler . Allah hepinize saglıklı doğumlar nasip etsin kimse benim durumuma düşmesin
Canım bebeklerinin iyi olmasına sevindim, tez zamanda sen de bebekler de tamamen saglıkla sureci atlatıp evinize gidersiniz insAcık yaraya vakum tedavisi görüyorum sonra plastik cerrahi işlemi ile kapatılacakmıs yara. Bebeklerimiz iyi şükür kendileri nefes alıyor anne sütü de alıyolar. Bizim için dua edin lütfen şu süreçte can acısından gecelerce bagıra bagıra agladım acil dogurmamıs olsam kesin bebekler de gitmişmiş. enfeksiyon varmıs bebeklerde de cıkmıs ben uzulmeyım diye soylememısler . Allah hepinize saglıklı doğumlar nasip etsin kimse benim durumuma düşmesin