- 29 Temmuz 2022
- 932
- 955
İyi de hepsi anne sütüne yakın. Kabul etme olayı da bebekten bebeğe değişen bi durum.Anne sütüne yakın olması. Ve hemen kabul etti. Ve herzaman mamalarınızı eczane nden alın. Daha güvenli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi de hepsi anne sütüne yakın. Kabul etme olayı da bebekten bebeğe değişen bi durum.Anne sütüne yakın olması. Ve hemen kabul etti. Ve herzaman mamalarınızı eczane nden alın. Daha güvenli
cam almıştım yıkarken kırdık plastik olandan aldik philips aventi.Cam almak mi mantıklı plastik gibi olandan mı
Kaç yaşında sizinki bilmiyorum. Bende koşturamıyprum. Her hafta anne kız günü yapıyoruz. Geziyoruz. Oyun alanına götürüyorum . Ama evde hiç bir şey yapamıyorum anlıyor şükür. Babası onunla günlük bir saat ilgileniyor. Sonrası yemek bir saatte tablet süresi ve uyku moduna geçiş. Tüm gün okulda olduğu için etkilenmiyor.Ben bazen sınırlenıp bagırıyorum. İki dakka sonra öpüyorum. Hamılelıgimde etkılıyor tabıkı. Artık kolay hareket edemedıgımden. Peşinden kosamıyorum.
sezaryen ile doğan çocuklarda aptamil prosyneo öneriliyor süt geç gelirse inşallah gerek kalmaz tabiSizin aptamili tercih etme beğenme sebebiniz nedir ?
ben de ayni durumdayim . ayakta kalsam önceki sezeryan yerlerim cok ağrımaya başladı. isleri yapsam olmuyor yapmasam gönül razı degilgunun yorgunluğu aksam daha çok çıkıyor benden. suan belim ağrıyor. esim nstye gidelim diye tutturuyor. ne is yaptin yine diye söyleniyor. yani kimse yok ki yapacak .Kızlar ay ben çok zorlanmaya başladım. Az bir iş yapayım göbeğim çatlıyor resmen yırtiliyor heralde diyorum bir acıyor. Sizinde öyle mi. Çorap giymekte tırnaklarımı kesmekte zorlanır oldum daha diyorum 2 ay var nasıl yapicam ilerleyen zamanlarda Duş almak bile yoruyor tabure alayım bari diye düşünüyorum
Allah yardımcımız olsun. Kendimizi çok yormamamiz gerekiyor sanırım bunu anladım. Dediğiniz gibi yapmasan da olmuyor. Eslere yaptircaz artık kavga dövüş Bu aralar biz baya tartışıyoruz da sonunda dedigimi yaptırıyorum ama soylene söyleneben de ayni durumdayim . ayakta kalsam önceki sezeryan yerlerim cok ağrımaya başladı. isleri yapsam olmuyor yapmasam gönül razı degilgunun yorgunluğu aksam daha çok çıkıyor benden. suan belim ağrıyor. esim nstye gidelim diye tutturuyor. ne is yaptin yine diye söyleniyor. yani kimse yok ki yapacak .
Benim için de sarılın . Allah bize bolca sabır ve sevgi versin. Benimde oğlum için böyle güzel cümleler kurayım. Sevgi saygı dolu olsun. Sevildiğinin özgüveninde olsunAnne olmak dünyanın en güzel duygusu bence. Çok iyi anne olacaksınız merak etmeyin. Bir çocuk koşulsuz sevgiden başka hiçbirşeyi istemez. Çocuktur diyip anlamıyor demeyin onlar bizden çok daha akıllı ve bilinçli. Hayatımda bir defa yeter diye bunalmıştım 2 yaş sendromu yaşıyordu bitiktim çocuğa bağırdım yüksek sesle çocuğumun gözlerime korku dolu bakışını gördükten sonra kendimden utandım. Bir daha asla yüksek sesle çocuğa yönelmedim. Elbet kızdığım uyardığım yerler oldu ama sesime dikkat ederek. Bunaldığımda hemen yanından ayrıldım. Sakinleşip geri döndüm. Şimdi 6 yaşına girecek kreşten öğretmeni aradı kızınızın gözlerindeki ışığa kalbindeki merhamete hayranım çok iyi çocuk yetiştirmişsiniz gurur duyuyorum kızımla dedi. O an dünyalar benim oldu. Keşke tüm çocukların gözleri ışıltıdan parlasa. Keşke tüm çocuklara yetişebilsek. Keşke rabbim hak etmeyene evlat nasip etmese . Onlar dünyanın en masum temiz bücürleri naparsanjz yapın anne diye gene size sokuluyorlar. Ben bir balıma sarılayım
Yok benimki küçük 15 aylık fazla yaramaz. 32 haftalıkta hamileyım. Hareketlerım kısıtlıKaç yaşında sizinki bilmiyorum. Bende koşturamıyprum. Her hafta anne kız günü yapıyoruz. Geziyoruz. Oyun alanına götürüyorum . Ama evde hiç bir şey yapamıyorum anlıyor şükür. Babası onunla günlük bir saat ilgileniyor. Sonrası yemek bir saatte tablet süresi ve uyku moduna geçiş. Tüm gün okulda olduğu için etkilenmiyor.
Bende.Kızlar ay ben çok zorlanmaya başladım. Az bir iş yapayım göbeğim çatlıyor resmen yırtiliyor heralde diyorum bir acıyor. Sizinde öyle mi. Çorap giymekte tırnaklarımı kesmekte zorlanır oldum daha diyorum 2 ay var nasıl yapicam ilerleyen zamanlarda Duş almak bile yoruyor tabure alayım bari diye düşünüyorum
olacaktır inşallahBenim için de sarılın . Allah bize bolca sabır ve sevgi versin. Benimde oğlum için böyle güzel cümleler kurayım. Sevgi saygı dolu olsun. Sevildiğinin özgüveninde olsun
Aaa kıyamam oda daha süt kuzusu . Anlayamaz ki. İlkinde zor olur ama sonra rahatlarsınız ikiz gibi büyürler.Yok benimki küçük 15 aylık fazla yaramaz. 32 haftalıkta hamileyım. Hareketlerım kısıtlı
ben de cebren ve hile ile yaptırıyorum ama bu ara çok yoğun çalışıyorlar pert geliyor eve . bi de tüm gün evde sıkılıyorum hem kafam dağılıyor hem içim rahatlıyor. ama vücut kaldırmıyor onu anladım. ilk gebelikte hic anlamamışım suan zor idare ediyorum.Allah yardımcımız olsun. Kendimizi çok yormamamiz gerekiyor sanırım bunu anladım. Dediğiniz gibi yapmasan da olmuyor. Eslere yaptircaz artık kavga dövüş Bu aralar biz baya tartışıyoruz da sonunda dedigimi yaptırıyorum ama soylene söylene
Canım sana tavsiyem yenidoğan döneminde ilk olarak 1-2 ay kaşık biberon kullan. Direkt biberon vermek yerine. Böylece meme reddi yaşamazsın.Kızlae biberon aldınız mı , aldıysanız özellikle tecrubeli anneler marka söylerse sevinirim, en ideali hangisi ve kaç ml almak iyi olur , biraz büyük alsak kullanabilir miyiz
Lieracın bir de serum şeklinde cam tüpte olanları var hala kırmızıyken onları kullanmak etki ediyormus galiba, çatlaklar solduktan sonra geçirmek hem çok zor hem de masraflı. Bende kilo alıp verme kaynaklı çok çatlak var hiçbişi yapılmıyor lazer haricBenim de başta hiç olmadı şu 15 gün içinde bir sürü çıktı. Benim derim ince bir de kuru ciltliyim öyle olunca da olması normal sanırım doğumdan sonraki süreçte tedavisi felan var mı acaba bunların
Aa öyle mi , tamam kuzum onu araştırayım bi mantıklı geldiCanım sana tavsiyem yenidoğan döneminde ilk olarak 1-2 ay kaşık biberon kullan. Direkt biberon vermek yerine. Böylece meme reddi yaşamazsın.