Çok teşekkür ederim iyi ki sormuşum sleepyi eledim direkt sizlerin yazdıklarından sonra bende molfix alacağım1 kere sadece Ben slepy kullandım oğlum hep pişik oldu. Full molfıx kullandım. Doğucak oğlum dada kullanıcagım. Ben çok memnunum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim iyi ki sormuşum sleepyi eledim direkt sizlerin yazdıklarından sonra bende molfix alacağım1 kere sadece Ben slepy kullandım oğlum hep pişik oldu. Full molfıx kullandım. Doğucak oğlum dada kullanıcagım. Ben çok memnunum
Kilosu boyu çok iyi maşallah.Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.İnşallah canım benim kilo 2500 boy 47cm şu an doğuma kadar bakalım nolcak
O maşallah. Kilo boy yerinde . Erken farkedip iğneyide vurulmuşsun. Sağlıkla evinizede dönersinizİnşallah canım benim kilo 2500 boy 47cm şu an doğuma kadar bakalım nolcak
Kilosu boyu çok iyi maşallah.Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Çok teşekkür ederim kızlar gerçekten önemsemesem farketmesem ne olurdu bilmiyorum. Sağlıcakla kucağıma alacağım inşallahO maşallah. Kilo boy yerinde . Erken farkedip iğneyide vurulmuşsun. Sağlıkla evinizede dönersiniz
canim tansiyonun ne durumda. belki cihaz değer aralıkları farklıdır hemen bozma moralini. el ayak yuzde şişlik var mi?Canım benim degerin 254 cıkmıs ya moralim baya bozuldu, şimdi attım hemsireye bakalım doktorum ne diyecek
merhaba canim. ursactive başlarlar duser insALLAH degerler. benim de kolestazim vardi 35+6 ya kadsr durdu bebek. ama tansiyon tetikleniyor . insALLAH hayirli sonuçlar alırsınız.Kızlar günaydın. Bende 2 gündür bir mide bulantısı kusma vardı. Gece de el ayak kaşıntısı eklenince gebelik kolestazından şüphelendim bugün kan vermeye gittim. Değerler yüksek çıktı tahminim doğruymuş. Kendi doktoruma attım sonuçları şimdi yanına gidiyorum ciğer geliştirici iğne vercek duruma göre de haftaya doğuma alacak beni 33+2deyim şu an
İnşallah canım benim bakalım yazarım buraya zaten doğurdum doğurmadım diyemerhaba canim. ursactive başlarlar duser insALLAH degerler. benim de kolestazim vardi 35+6 ya kadsr durdu bebek. ama tansiyon tetikleniyor . insALLAH hayirli sonuçlar alırsınız.
Allah yardımcımız olsun. Benim de küçük oğlum cok ilgi bekliyor anlamiyor halimden . cocuk da hakli ama agirlastik iyice . bel kaburga cok agriyor.31+ 5 günlük hamıleyım. sırttım çok agrıyor dayanamıyorum. Küçük oglumda var pesınde koşa koşa eğile eğile sırt kalmadı. Nasıl 38 tamamlıyacagım bilmiyorum
söylemişlerdir ama bu süreçte sebze protein tuket canim. kizartma gibi ağır şeyler tüketme. enginar yemeye çalış karaciğeri desteklesin insALLAH.İnşallah canım benim bakalım yazarım buraya zaten doğurdum doğurmadım diye
Söyledi doktor canısı öyle yapıcam evet inşallah güzel haberlerle döneceğimsöylemişlerdir ama bu süreçte sebze protein tuket canim. kizartma gibi ağır şeyler tüketme. enginar yemeye çalış karaciğeri desteklesin insALLAH.
Canım doktorumla görüştüm sorun yokmus , 300 üstünü baz alıyorlarmıs , tansiyonlarım normal onların takibini de yapıyordum , sorun görmedi cok sükür , baya paniklemiştimcanim tansiyonun ne durumda. belki cihaz değer aralıkları farklıdır hemen bozma moralini. el ayak yuzde şişlik var mi?
Sağlıkla gelsin inşallah herşey yolunda gider. Dualarım seninle ve bebişinleSorma canım sorma valla az önce ciğer geliştirici vuruldum doktor takip edecek duruma göre çarşamba doğum
Teşekkür ediyorum kuzucum inşallahSağlıkla gelsin inşallah herşey yolunda gider. Dualarım seninle ve bebişinle
Benimde öyle oluyor bir kaç gün çok hareketli 2-3 gün sakin oluyor. Gün içinde 10 hareket ediyorsa sorun yok diyorlar ama yine de takip etmek gerekiyor tabi hareketlerini. Kendim için araştırırken şöyle bisey gördüm. Bizim çok yorulduğumuz zamanlar onlarında enerjisi düşüyormuş. Gerçekten bende öyle oluyor çok yorulduğum zaman çok hareketli olmuyor bir kaç gün evde yatınca başlıyor tekrardan cosmayaBenim bebiş eskisi kadar büyük hareketler yapmıyor. Önceden böyle göbeğimi oynatırdı dalgalanırdı şimdi günün belli saatlerinde çok sakin. İşte sabah erken saatlerde tepişiyor biraz. Akşam yemek sonrası çoook hareketli olurdu şimdi daha ufak hareketler neden acaba normal mi? 31+0 bugün. Haftaya doktor kontrolümüz var.
Evet onu bende fark ettim. Yorgun olunca çok gezince yürüyünce hiç hareket yok gibi. Yatar haldeyken ya da yemekten sonra hareket oluyor. Yani günde 10 farklı zamanda hareket gerekiyorsa o kadar yoktur. Ama toplamda 10 tekme diyorsa mesela öyle olur bi başladımı ztn en az 5-6 tekmik atıyor ama günde 10 farklı zaman dilimi değilBenimde öyle oluyor bir kaç gün çok hareketli 2-3 gün sakin oluyor. Gün içinde 10 hareket ediyorsa sorun yok diyorlar ama yine de takip etmek gerekiyor tabi hareketlerini. Kendim için araştırırken şöyle bisey gördüm. Bizim çok yorulduğumuz zamanlar onlarında enerjisi düşüyormuş. Gerçekten bende öyle oluyor çok yorulduğum zaman çok hareketli olmuyor bir kaç gün evde yatınca başlıyor tekrardan cosmaya
Ben sormuştum gayet normal demişti doktorum.Benim bebiş eskisi kadar büyük hareketler yapmıyor. Önceden böyle göbeğimi oynatırdı dalgalanırdı şimdi günün belli saatlerinde çok sakin. İşte sabah erken saatlerde tepişiyor biraz. Akşam yemek sonrası çoook hareketli olurdu şimdi daha ufak hareketler neden acaba normal mi? 31+0 bugün. Haftaya doktor kontrolümüz var.
Yorulmak diyince. Bir ay önce abimler çocuklarıyla gelmişti. O hafta ful gezdik tozduk. Bir hafta önde giden bebeğim 10 gün sonra kontrole gittiğimde 20 gram tek almış haftasıyla uyumlu hale gelmişti. Bol bol dikkat ettim hemen kilo alımı hızlanmıştı gene. Gerçekten çok yormamak gerek bebekte hareketten zayıflıyor sanırım.Benimde öyle oluyor bir kaç gün çok hareketli 2-3 gün sakin oluyor. Gün içinde 10 hareket ediyorsa sorun yok diyorlar ama yine de takip etmek gerekiyor tabi hareketlerini. Kendim için araştırırken şöyle bisey gördüm. Bizim çok yorulduğumuz zamanlar onlarında enerjisi düşüyormuş. Gerçekten bende öyle oluyor çok yorulduğum zaman çok hareketli olmuyor bir kaç gün evde yatınca başlıyor tekrardan cosmaya
Yani uyuyor oldukları zamanlar oluyor gün içinde 10 hareketi varsa yeterli sanırım ben öyle biliyorumEvet onu bende fark ettim. Yorgun olunca çok gezince yürüyünce hiç hareket yok gibi. Yatar haldeyken ya da yemekten sonra hareket oluyor. Yani günde 10 farklı zamanda hareket gerekiyorsa o kadar yoktur. Ama toplamda 10 tekme diyorsa mesela öyle olur bi başladımı ztn en az 5-6 tekmik atıyor ama günde 10 farklı zaman dilimi değil
Allah Allah onla bağlantılı midir ki. Hamilelikte spor yapanlar da oluyor ama bilemedim belki kişiden kişiye degisiyordur. Ben zaten artık çok gezemiyorum. Bir gün gezsem 2 3 gün evde yatıyorumYorulmak diyince. Bir ay önce abimler çocuklarıyla gelmişti. O hafta ful gezdik tozduk. Bir hafta önde giden bebeğim 10 gün sonra kontrole gittiğimde 20 gram tek almış haftasıyla uyumlu hale gelmişti. Bol bol dikkat ettim hemen kilo alımı hızlanmıştı gene. Gerçekten çok yormamak gerek bebekte hareketten zayıflıyor sanırım.