- 24 Ağustos 2022
- 4.330
- 15.737
Canım cok gecmis olsun, haftan cok güzel ama umarım düzelir degerlerin , daha da kalır bebegin içerde
teşekkür ederim kızlar şimdi doktora gidiyorum bakalım süreç nasıl işleyecekÇok geçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım cok gecmis olsun, haftan cok güzel ama umarım düzelir degerlerin , daha da kalır bebegin içerde
teşekkür ederim kızlar şimdi doktora gidiyorum bakalım süreç nasıl işleyecekÇok geçmiş olsun
Canım benim degerin 254 cıkmıs ya moralim baya bozuldu, şimdi attım hemsireye bakalım doktorum ne diyecekiyi geceler kizlar. 24 saatlik idrar sonucum cok sukur temiz çıktı. 140 olsa gebelik zehirlenmesi olacakti benim değerimi 103 . 10 günlük istirahat verdiler. simdi kendimi cok yormadan haftaları geçirmeye çalışacagim. Erken doğum riskine karşı bugun bebegin ve benim nerdeyse tüm ihtiyaçlarını hallettik. Hastane çantamı hazırlamam lazım her ihtimale karşı.
Sleepy alacağına ben olsam can bebe molfix falan alırım prima almayacaksan. İlk kızımda 0-1-2-3 no sleepy kullandım hamileyken depolamıştım yazık yavrum sürekli pişik oluyordu. O dönem cahildim tabii çocuk doktoru bana süt alerjisinden dolayı oluyor demişti hem diyet yapıyordum hem kendimi suçluyordum. Meğer bizim hatuna pişik yapmış bezi değiştirdim 3 nodayken molfix can bebe karışık gittim çok da memnun kaldım o bezlerden. Can bebeyi kayınvalidem İstanbul’daki fabrikasından almış getirmiş. 3-4 hep can bebe kullandım. 1-2 paket molfix de aldım. O da iyi oldu sonra Almanya’da hep pampers
Bende molfixle başlıyayım bakalım o zaman teşekkür ediyorumİlk molfix kullanmıştım ama sonradan tüm markalar bizde pişik yapmıştı. Bunda gene molfixle başlarız. Bakalım sonradan bizi nereye sürükleyecek
Çok geçmiş olsun.Görümcem de de çıkmıştı ama aşırı yüksek değildi değeri sıkı bir diyet yapmıştı ve haftsında doğdu bebiş.Sizin değerler kaç çıktı acabaKızlar günaydın. Bende 2 gündür bir mide bulantısı kusma vardı. Gece de el ayak kaşıntısı eklenince gebelik kolestazından şüphelendim bugün kan vermeye gittim. Değerler yüksek çıktı tahminim doğruymuş. Kendi doktoruma attım sonuçları şimdi yanına gidiyorum ciğer geliştirici iğne vercek duruma göre de haftaya doğuma alacak beni 33+2deyim şu an
Benim çok yüksek canım 118-101 çıktı ast alt değerler. Çok teşekkür ederim tek dileğim kızımı sağlıkla kucağıma almak. Bir de hazır değilim daha doğumaÇok geçmiş olsun.Görümcem de de çıkmıştı ama aşırı yüksek değildi değeri sıkı bir diyet yapmıştı ve haftsında doğdu bebiş.Sizin değerler kaç çıktı acaba
Çok geçmiş olsun ikinizde sağlıklı bir şekilde birbirinize kavuşun inşallah İyi düşünün inşallah her şey güzel olacakBenim çok yüksek canım 118-101 çıktı ast alt değerler. Çok teşekkür ederim tek dileğim kızımı sağlıkla kucağıma almak. Bir de hazır değilim daha doğuma
Geçmiş olsun. Bebişin de sen de sağlıkli olursun inşallah.Kızlar günaydın. Bende 2 gündür bir mide bulantısı kusma vardı. Gece de el ayak kaşıntısı eklenince gebelik kolestazından şüphelendim bugün kan vermeye gittim. Değerler yüksek çıktı tahminim doğruymuş. Kendi doktoruma attım sonuçları şimdi yanına gidiyorum ciğer geliştirici iğne vercek duruma göre de haftaya doğuma alacak beni 33+2deyim şu an
Çok geçmiş olsun ikinizde sağlıklı bir şekilde birbirinize kavuşun inşallah İyi düşünün inşallah her şey güzel olacak
Amin inşallah canımlarGeçmiş olsun. Bebişin de sen de sağlıkli olursun inşallah.
Çok geçmiş olsun, sağlıkla gelsin sağlıkla büyüsün kucağınızdaKızlar günaydın. Bende 2 gündür bir mide bulantısı kusma vardı. Gece de el ayak kaşıntısı eklenince gebelik kolestazından şüphelendim bugün kan vermeye gittim. Değerler yüksek çıktı tahminim doğruymuş. Kendi doktoruma attım sonuçları şimdi yanına gidiyorum ciğer geliştirici iğne vercek duruma göre de haftaya doğuma alacak beni 33+2deyim şu an
Amin canım benim inşallahÇok geçmiş olsun, sağlıkla gelsin sağlıkla büyüsün kucağınızda
1 kere sadece Ben slepy kullandım oğlum hep pişik oldu. Full molfıx kullandım. Doğucak oğlum dada kullanıcagım. Ben çok memnunumHanımlar molfix bez kullanan var mı daha öncesinde?
Keşfette karşıma çıktı çok memnun kalan varmış sleepy düşünüyordum ama aklım molfixe kaydı.
Ya bu bebişler hep aceleci hep canım haftan çok iyi inşallah sorun olmaz ama keşke 36 yı falan bekleseydi sağlıkla kavuşun inşallahKızlar günaydın. Bende 2 gündür bir mide bulantısı kusma vardı. Gece de el ayak kaşıntısı eklenince gebelik kolestazından şüphelendim bugün kan vermeye gittim. Değerler yüksek çıktı tahminim doğruymuş. Kendi doktoruma attım sonuçları şimdi yanına gidiyorum ciğer geliştirici iğne vercek duruma göre de haftaya doğuma alacak beni 33+2deyim şu an
Sorma canım sorma valla az önce ciğer geliştirici vuruldum doktor takip edecek duruma göre çarşamba doğumYa bu bebişler hep aceleci hep canım haftan çok iyi inşallah sorun olmaz ama keşke 36 yı falan bekleseydi sağlıkla kavuşun inşallah
Aaaa patır patır dökülüyoruz . Olsun kız rabbim eve geçmeyi de nasip etsin 34 hastalığa giriyorsunuz . Nefes alması yeterlidir küveze bile girmez.Kızlar günaydın. Bende 2 gündür bir mide bulantısı kusma vardı. Gece de el ayak kaşıntısı eklenince gebelik kolestazından şüphelendim bugün kan vermeye gittim. Değerler yüksek çıktı tahminim doğruymuş. Kendi doktoruma attım sonuçları şimdi yanına gidiyorum ciğer geliştirici iğne vercek duruma göre de haftaya doğuma alacak beni 33+2deyim şu an
Hastane için geniş bol almayı düşünüyorum. İki takım yeterli. Bilerek almak istemiyorum. Evde pijama taytlarım var idare edicem. Rahatlığa alışmak istemiyorum. Yoksa kilo vermeyi unuturum.Arkadaşlar hemen doğum sonrası 32 33 haftalık halimezdeki gibimi oluruz.
Ya benim alacağım pijamalar şimdi tam oluyor,38 39 haftalarda dar olur.ama satan kız zaten doğum sonrası bu kilolarda olursun daha büyük alırsan doğum sonrası çok bol olur dedi kafam karıştı.
Siz şuanki bedenlerinize göremi aldınız büyükmü aldınız
Kaç kiloda kuzu.Sorma canım sorma valla az önce ciğer geliştirici vuruldum doktor takip edecek duruma göre çarşamba doğum
Aaaa patır patır dökülüyoruz . Olsun kız rabbim eve geçmeyi de nasip etsin 34 hastalığa giriyorsunuz . Nefes alması yeterlidir küveze bile girmez.
İnşallah canım benim kilo 2500 boy 47cm şu an doğuma kadar bakalım nolcakKaç kiloda kuzu.