Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    64
iyi geceler kizlar. 24 saatlik idrar sonucum cok sukur temiz çıktı. 140 olsa gebelik zehirlenmesi olacakti benim değerimi 103 . 10 günlük istirahat verdiler. simdi kendimi cok yormadan haftaları geçirmeye çalışacagim. Erken doğum riskine karşı bugun bebegin ve benim nerdeyse tüm ihtiyaçlarını hallettik. Hastane çantamı hazırlamam lazım her ihtimale karşı.
Canım benim degerin 254 cıkmıs ya moralim baya bozuldu, şimdi attım hemsireye bakalım doktorum ne diyecek 😢

Sleepy alacağına ben olsam can bebe molfix falan alırım prima almayacaksan. İlk kızımda 0-1-2-3 no sleepy kullandım hamileyken depolamıştım yazık yavrum sürekli pişik oluyordu. O dönem cahildim tabii çocuk doktoru bana süt alerjisinden dolayı oluyor demişti hem diyet yapıyordum hem kendimi suçluyordum. Meğer bizim hatuna pişik yapmış 🫣 bezi değiştirdim 3 nodayken molfix can bebe karışık gittim çok da memnun kaldım o bezlerden. Can bebeyi kayınvalidem İstanbul’daki fabrikasından almış getirmiş. 3-4 hep can bebe kullandım. 1-2 paket molfix de aldım. O da iyi oldu sonra Almanya’da hep pampers 😅

İlk molfix kullanmıştım ama sonradan tüm markalar bizde pişik yapmıştı. Bunda gene molfixle başlarız. Bakalım sonradan bizi nereye sürükleyecek 😀
Bende molfixle başlıyayım bakalım o zaman teşekkür ediyorum 🥰

Kızlar günaydın. Bende 2 gündür bir mide bulantısı kusma vardı. Gece de el ayak kaşıntısı eklenince gebelik kolestazından şüphelendim bugün kan vermeye gittim. Değerler yüksek çıktı tahminim doğruymuş. Kendi doktoruma attım sonuçları şimdi yanına gidiyorum ciğer geliştirici iğne vercek duruma göre de haftaya doğuma alacak beni 33+2deyim şu an
Çok geçmiş olsun.Görümcem de de çıkmıştı ama aşırı yüksek değildi değeri sıkı bir diyet yapmıştı ve haftsında doğdu bebiş.Sizin değerler kaç çıktı acaba

Çok geçmiş olsun.Görümcem de de çıkmıştı ama aşırı yüksek değildi değeri sıkı bir diyet yapmıştı ve haftsında doğdu bebiş.Sizin değerler kaç çıktı acaba
Benim çok yüksek canım 118-101 çıktı ast alt değerler. Çok teşekkür ederim tek dileğim kızımı sağlıkla kucağıma almak. Bir de hazır değilim daha doğuma🥹🥹

Benim çok yüksek canım 118-101 çıktı ast alt değerler. Çok teşekkür ederim tek dileğim kızımı sağlıkla kucağıma almak. Bir de hazır değilim daha doğuma🥹🥹
Çok geçmiş olsun ikinizde sağlıklı bir şekilde birbirinize kavuşun inşallah 🙏 İyi düşünün inşallah her şey güzel olacak 🌸

Kızlar günaydın. Bende 2 gündür bir mide bulantısı kusma vardı. Gece de el ayak kaşıntısı eklenince gebelik kolestazından şüphelendim bugün kan vermeye gittim. Değerler yüksek çıktı tahminim doğruymuş. Kendi doktoruma attım sonuçları şimdi yanına gidiyorum ciğer geliştirici iğne vercek duruma göre de haftaya doğuma alacak beni 33+2deyim şu an
Geçmiş olsun. Bebişin de sen de sağlıkli olursun inşallah.

Çok geçmiş olsun, sağlıkla gelsin sağlıkla büyüsün kucağınızda 🙏🏿🍀💙🧿

Ya bu bebişler hep aceleci hep 😩 canım haftan çok iyi inşallah sorun olmaz ama keşke 36 yı falan bekleseydi 😩😭 sağlıkla kavuşun inşallah

Arkadaşlar hemen doğum sonrası 32 33 haftalık halimezdeki gibimi oluruz.
Ya benim alacağım pijamalar şimdi tam oluyor,38 39 haftalarda dar olur.ama satan kız zaten doğum sonrası bu kilolarda olursun daha büyük alırsan doğum sonrası çok bol olur dedi kafam karıştı.
Siz şuanki bedenlerinize göremi aldınız büyükmü aldınız

Aaaa patır patır dökülüyoruz . Olsun kız rabbim eve geçmeyi de nasip etsin 34 hastalığa giriyorsunuz . Nefes alması yeterlidir küveze bile girmez.

Arkadaşlar hemen doğum sonrası 32 33 haftalık halimezdeki gibimi oluruz.
Ya benim alacağım pijamalar şimdi tam oluyor,38 39 haftalarda dar olur.ama satan kız zaten doğum sonrası bu kilolarda olursun daha büyük alırsan doğum sonrası çok bol olur dedi kafam karıştı.
Siz şuanki bedenlerinize göremi aldınız büyükmü aldınız
Hastane için geniş bol almayı düşünüyorum. İki takım yeterli. Bilerek almak istemiyorum. Evde pijama taytlarım var idare edicem. Rahatlığa alışmak istemiyorum. Yoksa kilo vermeyi unuturum.

X