Ben de zorlanıyorum artıkKızlar ay ben çok zorlanmaya başladım. Az bir iş yapayım göbeğim çatlıyor resmen yırtiliyor heralde diyorum bir acıyor. Sizinde öyle mi. Çorap giymekte tırnaklarımı kesmekte zorlanır oldum daha diyorum 2 ay var nasıl yapicam ilerleyen zamanlardaDuş almak bile yoruyor tabure alayım bari diye düşünüyorum
Comotomoyu ben de önerilenlerde çok gördüm ama pahalı geldi baya lazım olacak mı olmayacak belli olmayan bir ürün için. Kesin kullanacak olsak neyse. Dr Brown’s alacağım sanırım ben ne olur ne olmaz dursun 1 tane diyeBen mama ihtiyaç olursa ve doktor ne önerirse onunla başlarım diye almadım ama kendim araştırmıştım en iyisi golden goat gibi gelmişti, biberonda da ben nolur nolmaz diye bi cam bi plastik en minik avent aldım ama sonra aralık annelerinden comotomo diye bi marka öğrendim sanırım o baya iyiymiş, sürekli biberon kullanmamız gereken bir durum olursa bakarım artık
Benim doktor 38+4lerlerde alırız dedi.Kızlar , 2. Sezeryanım olacak sizce kacıncı hafta bebegı alalım derler.
Ben birine sordum 37 falan dedi bende erken dedimde. Ben ilki sezeryandı ikincisi de sezeryan olucak bebegım 7 aylıkken hamile kaldım dıkısten dolayı çok sorun yasıyorum. Belki erken alma ihtimalı varmı dıye merak ettım.Benim doktor 38+4lerlerde alırız dedi.
Sizin bebek küçüktü. Dikişler tam iyileşmemiştir. Bebek gelişimini tamamladığı gibi doktorunuzun pek bekleteceğini sanmıyorum ama genelde hep 38lerde alırlar.Ben birine sordum 37 falan dedi bende erken dedimde. Ben ilki sezeryandı ikincisi de sezeryan olucak bebegım 7 aylıkken hamile kaldım dıkısten dolayı çok sorun yasıyorum. Belki erken alma ihtimalı varmı dıye merak ettım.
Ben de zorlanıyorum haftaya detaylıca temizlik yapacaktım nasıl yapcam bilmiyorumKızlar ay ben çok zorlanmaya başladım. Az bir iş yapayım göbeğim çatlıyor resmen yırtiliyor heralde diyorum bir acıyor. Sizinde öyle mi. Çorap giymekte tırnaklarımı kesmekte zorlanır oldum daha diyorum 2 ay var nasıl yapicam ilerleyen zamanlardaDuş almak bile yoruyor tabure alayım bari diye düşünüyorum
Canım aptamil Tr içeriği iyi değil ama EU içeriği gerçekten iyi. Kızıma 19-24 ay arasıyken meme kesince devam sütü olarak 5 ay aptamil verdim. A+1 jahr (yaş) olandan.Sizin aptamili tercih etme beğenme sebebiniz nedir ?
Bu halde detaylı temizlik yapmasan mı acabaBen de zorlanıyorum haftaya detaylıca temizlik yapacaktım nasıl yapcam bilmiyorum
Ya ben de artık hemen doyuyorum ama zorla tıkıyorum resmen ağzıma ağzıma doymak istemezcesineBu saatte canımın pizza çekmesi. Aç gözlülüğümden 2 tane sipariş verip 2 dilimden sonra doymam
Bende gidip gelip tıkardım da. Kardeşimle eşim doyup kalktığımı görünce bitirdiler hepsini. Kıyamam benim doymamı beklemişler. Diyemedim sonra yiyecemYa ben de artık hemen doyuyorum ama zorla tıkıyorum resmen ağzıma ağzıma doymak istemezcesineiştahım çılgınca açık o iki pizzayı da dinlene dinlene yerdim heralde sonrası da pişmanlık mide rahatsızlığı mide yanması uyuyamamak…
Ay iyi yapmışlar ya iyice ağırlık yapardı gece. Afiyetler olsunBende gidip gelip tıkardım da. Kardeşimle eşim doyup kalktığımı görünce bitirdiler hepsini. Kıyamam benim doymamı beklemişler. Diyemedim sonra yiyecem
Teşekkür ederim.Ay iyi yapmışlar ya iyice ağırlık yapardı gece. Afiyetler olsun
Sleepy alacağına ben olsam can bebe molfix falan alırım prima almayacaksan. İlk kızımda 0-1-2-3 no sleepy kullandım hamileyken depolamıştım yazık yavrum sürekli pişik oluyordu. O dönem cahildim tabii çocuk doktoru bana süt alerjisinden dolayı oluyor demişti hem diyet yapıyordum hem kendimi suçluyordum. Meğer bizim hatuna pişik yapmışHanımlar molfix bez kullanan var mı daha öncesinde?
Keşfette karşıma çıktı çok memnun kalan varmış sleepy düşünüyordum ama aklım molfixe kaydı.
Evet canım biliyorum birçok gıda ve üründe olduğu gibi. Burda sadece popüler bir marka. İçeriğinin hiçbir özelliği yokCanım aptamil Tr içeriği iyi değil ama EU içeriği gerçekten iyi. Kızıma 19-24 ay arasıyken meme kesince devam sütü olarak 5 ay aptamil verdim. A+1 jahr (yaş) olandan.
Açıkçası kızım sarılık olduğunda tüm mamaları çooookkk araştırdım. Tavsiye edebileceğim bir mama yok diyebilirim ki etmem de doktorunuza sorun bence. Çünkü şikayetvara bakınca öyle şeyler çıkıyor ki insanın psikolojisi bozuluyor.Evet canım biliyorum birçok gıda ve üründe olduğu gibi. Burda sadece popüler bir marka. İçeriğinin hiçbir özelliği yok
Yok kuzu ohhh sabahlar olmasın dedim eşime yanaştım sonra da 33 haftalık olacan yeter artık diye kendime kızdım.Bu saatte uyanık olanlar :) çiş mesaisi aralıksız devam ediyor dimi