Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    64
Ben bazen sınırlenıp bagırıyorum. İki dakka sonra öpüyorum. Hamılelıgimde etkılıyor tabıkı. Artık kolay hareket edemedıgımden. Peşinden kosamıyorum.
Kaç yaşında sizinki bilmiyorum. Bende koşturamıyprum. Her hafta anne kız günü yapıyoruz. Geziyoruz. Oyun alanına götürüyorum . Ama evde hiç bir şey yapamıyorum anlıyor şükür. Babası onunla günlük bir saat ilgileniyor. Sonrası yemek bir saatte tablet süresi ve uyku moduna geçiş. Tüm gün okulda olduğu için etkilenmiyor.

Kızlar ay ben çok zorlanmaya başladım. Az bir iş yapayım göbeğim çatlıyor resmen yırtiliyor heralde diyorum bir acıyor. Sizinde öyle mi. Çorap giymekte tırnaklarımı kesmekte zorlanır oldum daha diyorum 2 ay var nasıl yapicam ilerleyen zamanlarda Duş almak bile yoruyor tabure alayım bari diye düşünüyorum

ben de ayni durumdayim . ayakta kalsam önceki sezeryan yerlerim cok ağrımaya başladı. isleri yapsam olmuyor yapmasam gönül razı degilgunun yorgunluğu aksam daha çok çıkıyor benden. suan belim ağrıyor. esim nstye gidelim diye tutturuyor. ne is yaptin yine diye söyleniyor. yani kimse yok ki yapacak .

Allah yardımcımız olsun. Kendimizi çok yormamamiz gerekiyor sanırım bunu anladım. Dediğiniz gibi yapmasan da olmuyor. Eslere yaptircaz artık kavga dövüş Bu aralar biz baya tartışıyoruz da sonunda dedigimi yaptırıyorum ama soylene söylene

Benim için de sarılın . Allah bize bolca sabır ve sevgi versin. Benimde oğlum için böyle güzel cümleler kurayım. Sevgi saygı dolu olsun. Sevildiğinin özgüveninde olsun

Yok benimki küçük 15 aylık fazla yaramaz. 32 haftalıkta hamileyım. Hareketlerım kısıtlı

Bende.

Mama konusuna değinilmiş . Ben mama almayacam ilkim prametüreydi doktor aptamili aldırmıştı bize. Toparlanınca sütün yeterli keselim alışmasın demişti. Bunda da sütümde inşallah sıkıntı olmaz olursa doktorun yönlendirmesiyle hareket ederim. Biberon emzik kızım zaten tutmamıştı. Su için ilkin cam tercih etmiştim. Hareketlenince plastiğe geçmiştim. Çünkü düşürüp kırılıyor çocuk biyerlerini keser maazallah.

ben de cebren ve hile ile yaptırıyorum ama bu ara çok yoğun çalışıyorlar pert geliyor eve . bi de tüm gün evde sıkılıyorum hem kafam dağılıyor hem içim rahatlıyor. ama vücut kaldırmıyor onu anladım. ilk gebelikte hic anlamamışım suan zor idare ediyorum.

mama konusu konuşulmuş benim ilk aldığım şeylerden biri biberon oldu :) mama almayacağım hastanede gerekirse veriyorlar mamayı ordan eve geçince süt sorunumuz olursa mama aptamil alırız muhtemelen. biberona da baştan alışmak zorunda işe döneceğim için sonradan almazsa çok sıkıntı

Kızlae biberon aldınız mı , aldıysanız özellikle tecrubeli anneler marka söylerse sevinirim, en ideali hangisi ve kaç ml almak iyi olur , biraz büyük alsak kullanabilir miyiz
Canım sana tavsiyem yenidoğan döneminde ilk olarak 1-2 ay kaşık biberon kullan. Direkt biberon vermek yerine. Böylece meme reddi yaşamazsın.

Lieracın bir de serum şeklinde cam tüpte olanları var hala kırmızıyken onları kullanmak etki ediyormus galiba, çatlaklar solduktan sonra geçirmek hem çok zor hem de masraflı. Bende kilo alıp verme kaynaklı çok çatlak var hiçbişi yapılmıyor lazer haric

Ben mama ihtiyaç olursa ve doktor ne önerirse onunla başlarım diye almadım ama kendim araştırmıştım en iyisi golden goat gibi gelmişti, biberonda da ben nolur nolmaz diye bi cam bi plastik en minik avent aldım ama sonra aralık annelerinden comotomo diye bi marka öğrendim sanırım o baya iyiymiş, sürekli biberon kullanmamız gereken bir durum olursa bakarım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…