Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    56
merhaba dun 24 saatlik idrar topladim bugun sabah hastaneye tahlile götürdüm. Bana sise ve plastik kurek gibi kaplar verdiler ona idrari yapip verdikleri şişeye boşalttım. kolay oldu. ama evet rahatsiz edici birsey
Canım sabah ilk idrarı yapmayıp ondan sonrasını biriktiriyoruz degil mi, ertesi gün ilk idrar dahil . Tam 24 saatlik süre mi tutmamız lazım

Bende 150 mg ecopirin kullanıyorum 14. Haftadan beri. Tabi sürekli tansiyon takibi yapıyorum. Şimdilik iyi gidiyor. İnşallah sağlıkla atlatırız gebelik sürecimizi hepimiz Allah şifa versin tüm hamişlere ve annelere

zaman hızlı geçiyor benim doldu geçen hafta 32 bu hafta da aldım çok şükür rapor isim bitti bebisim de iyiymiş mutlu oldum geldim eve Müge anlı izliyorum çekirdek yiyorum. ohh
Hayırlı olsuuun bebecin de iyimiş
Bende bu ay heyet raporluyum ayın 28. İnde de
32. Hafta oluyor çalışamaz raporu alıcam kısmetse.
Evde olmam o kadar güzel ki Müge anlı fln ne varsa izliyorum dijitalden diziler izliyorum. Yürüyüşe çıkıyorum bazen. Keyif yani. Bana son haftalarda işe gitmek işkence gibi olmaya başlamıştı. Maalesef hamiledir diye sen yapma biz hallederiz diyen de yok iş hayatı gebelere göre değil. İmkanı olan ayrılsın 32. De

Yarin kolestaz icin açlık safra asidi testi vereceğim. Bunu da temiz atlatırsam icim rahatlayacak . İmkanı olan baba olsun ya gercekten. Her hafta yeni bir riskle ,korkuyla yaşamak cok zormuş.

Yarin kolestaz icin açlık safra asidi testi vereceğim. Bunu da temiz atlatırsam icim rahatlayacak . İmkanı olan baba olsun ya gercekten. Her hafta yeni bir riskle ,korkuyla yaşamak cok zormuş.
Kolestaz ile ilgili ne gibi belirtiler yaşadınız kaşıntılar oluyor sanırım. İnşallah temiz sonuçlarınızın haberini verirsiniz yarın

Kolestaz ile ilgili ne gibi belirtiler yaşadınız kaşıntılar oluyor sanırım. İnşallah temiz sonuçlarınızın haberini verirsiniz yarın
evet kasintilarim arttı malesef. 2. gebelikte de kolestaz òyküm var malesef. cok tesekkur ederim inşallah güzel haberler yazarim

ayyy kıyamam cocuga yaa biz 3 yıllık hormonu bir günde salgiliyoruz. oluyor öyle annem geliyor benim de bizde kalmayacak abimde kalacak ama yine de buraya gelince beni gerecek

Kızlar sezeryan enfeksiyonu oldum ben tekrar ameliyat oldum. Acık yara halinde şuan hastanede yatıyorum. Bebeklerin olduğu hastanede. Zor ve acılı zamanlar geçiriyorum. Kendınıze iyi bakın
cok geçmiş olsun canım yaa en kısa zamanda toparlayacaksin inşallah

Yani ben sanki halime bakıyorum da bazen tuvalete gidene kadar zorlanıyorum bazen çok hafifi 28 saat derse girmeyi hayal bile edemiyorum mümkün değil.zaten heyet raporluyum 28 de bitmişti 5er günlük 4 rapor aldım çok şükür 32ye kavuştum kosa kosa aldım raporu valla hamilelere 24 hafta olmalı doğum izni en az 1 yıl olmalı ama nerdee

ayyy kıyamam cocuga yaa biz 3 yıllık hormonu bir günde salgiliyoruz. oluyor öyle annem geliyor benim de bizde kalmayacak abimde kalacak ama yine de buraya gelince beni gerecek
Valla öyle ya . Ama benim derdim tabiki onunla değil. Yanımda büyüdü evlat gibi. Bunu ona hissettirmemeye özen gösteriyorum. Sadece yoruldum. Ev iş çocuk hamilelik. Kızım büyüdü rahata eriştim derken aynı şeyleri baştan yaşamak hepsi aşırı derecede korkutuyor beni. Yetememe hissi korkutuyor. Çocuklarıma haksızlık yapmak istemiyorum. Kızımı üzmek asla istemiyorum. Çok kırılgan çok naif bir çocuk. Ailenin tek torunuydu . Nasıl büyüdüğünü siz tahmin edin. Oğlum olacak şimdi de. Gene ailenin ilk erkek torunu. Kızımın bundan etkilenmesi kırılması sevgi ve ilgiyi bölüyor hissi vesselam öyle şeyler. Sanırım benim Gene gece ağlama mesaisi başlamış

cok aynıyız seninle az önce uyuturken sordu Kaan uras doğunca beni yine sevecek misiniz diye 9 yaşında bir de bu yaşta bile bunu düşünebiliyor korkabiliyor

cok aynıyız seninle az önce uyuturken sordu Kaan uras doğunca beni yine sevecek misiniz diye 9 yaşında bir de bu yaşta bile bunu düşünebiliyor korkabiliyor
Yaşın bir önemi yokmuş anladım. Çocuk her yaşta çocuk ya. Benimde altına etmeye başladı . sürekli bizimle uyuma isteğine kapıldı. Şuan bile bizim yatakta. Hep bir bahane. Kötü rüya görüyorum, korkuyorum , sizi özlüyorum,sarılmadan uyuyamıyorum,sizin oda soğuk güzel yani bütün bahaneleri sonuna kadar kullanıyor. İnşallah kalbi incinmez bu süreci güzel atlatırız.

Ben de bugün baktım, analık izni sonrası yarim gün çalışma hakkımı yıllık iznimi kullanıp öyle ücretsiz izin almayı planlıyorum sanirim , hangi bölümde hangi sektördesin, analık izni sonrası ne yapmayı düşünüyorsun?
İşte yola 37 ye kadar yolu var diye bakıyorum ama tabii belli olmaz , yürüyüş yapabiliyor musun? İs arkadaşlarım sag olsun günde 2 defa 1 saat beni çıkarıyorlar
Yoksa hareket bile edemiyorum hem tembelim hem de soğuk

Kızlar sezeryan enfeksiyonu oldum ben tekrar ameliyat oldum. Acık yara halinde şuan hastanede yatıyorum. Bebeklerin olduğu hastanede. Zor ve acılı zamanlar geçiriyorum. Kendınıze iyi bakın
Canim rabbim acil şifalar versin , cabuk iyileşip aramıza dönmen dilegiyle

Aslinda istese ayarlar keşke pazara denk gelmese yani nasılsın ayarladık öyle valla anlamadim bir dahaki bebise hafta ortası hamile kalayım insqllah

paylaşmaktan korkuyorlar bilmiyor ki ben ne dert içindeyim. Ben de oğlumu yeterince sevebilecek miyim kızımla aynı şekilde bana sanki kızım gibi olmaz gibi geliyor bu yavrum da onu sevmiycem diye korkuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…