Canım sabah ilk idrarı yapmayıp ondan sonrasını biriktiriyoruz degil mi, ertesi gün ilk idrar dahil . Tam 24 saatlik süre mi tutmamız lazımmerhaba dun 24 saatlik idrar topladim bugun sabah hastaneye tahlile götürdüm. Bana sise ve plastik kurek gibi kaplar verdiler ona idrari yapip verdikleri şişeye boşalttım. kolay oldu. ama evet rahatsiz edici birsey
Bende 150 mg ecopirin kullanıyorum 14. Haftadan beri. Tabi sürekli tansiyon takibi yapıyorum. Şimdilik iyi gidiyor. İnşallah sağlıkla atlatırız gebelik sürecimizi hepimiztesekkur ederim. Benim 2. gebelikte cikmisti tansiyon ama gebelik sonrasi bitti saniyodum. Sanirim devam etmiş. Bu gebelikte ilk haftalarda ortaya çıktı cunku . Doktor zaten tansiyonun vardi buyuk ihtimal dedi. Ecopirin basladik sadece onu kullaniyodum. Ama acilde bir ilac verdiler düşürmek için adini bilmiyorum. Suan 24 saatlik idrar sonucuna göre bakılacak. Herhangi bir ilac verilmedi. Düştü cok sukur tansiyonum ama tetikte sürekli.
amin insALLAH ❤Allah size de kolaylık versinBende 150 mg ecopirin kullanıyorum 14. Haftadan beri. Tabi sürekli tansiyon takibi yapıyorum. Şimdilik iyi gidiyor. İnşallah sağlıkla atlatırız gebelik sürecimizi hepimizAllah şifa versin tüm hamişlere ve annelere
Hayırlı olsuuun bebecin de iyimişzaman hızlı geçiyor benim doldu geçen hafta 32 bu hafta da aldım çok şükür rapor isim bitti bebisim de iyiymiş mutlu oldum geldim eve Müge anlı izliyorum çekirdek yiyorum. ohh
evet evet canim. Sabah ilk idrarı tuvalete. Saati aklında tut.Sonraki tüm idrarlari ertesi gün aynı saate kadar topluyoruz.Canım sabah ilk idrarı yapmayıp ondan sonrasını biriktiriyoruz degil mi, ertesi gün ilk idrar dahil . Tam 24 saatlik süre mi tutmamız lazım
cok sukur cok sevindim canimCanım dün çok kötüydüm sonra aklıma geldi duşa gireyim eğer gerçek doğum sancısıysa çıkınca ağrı artacak dedim girdim ılık duş aldım çıkınca oh mis ne ağrı ne sızı kaldı
Canım peki hemen götürmek gerek mi, öğleden sonra baska bölüme randevum var , o zaman götürsem olur mu, biliyor musunevet evet canim. Sabah ilk idrarı tuvalete. Saati aklında tut.Sonraki tüm idrarlari ertesi gün aynı saate kadar topluyoruz.
Kolestaz ile ilgili ne gibi belirtiler yaşadınız kaşıntılar oluyor sanırım. İnşallah temiz sonuçlarınızın haberini verirsiniz yarınYarin kolestaz icin açlık safra asidi testi vereceğim. Bunu da temiz atlatırsam icim rahatlayacak . İmkanı olan baba olsun ya gercekten. Her hafta yeni bir riskle ,korkuyla yaşamak cok zormuş.
evet kasintilarim arttı malesef. 2. gebelikte de kolestaz òyküm var malesef. cok tesekkur ederim inşallah güzel haberler yazarimKolestaz ile ilgili ne gibi belirtiler yaşadınız kaşıntılar oluyor sanırım. İnşallah temiz sonuçlarınızın haberini verirsiniz yarın
ayyy kıyamam cocuga yaa biz 3 yıllık hormonu bir günde salgiliyoruz. oluyor öyle annem geliyor benim de bizde kalmayacak abimde kalacak ama yine de buraya gelince beni gerecekYa valla büyük hevesle evimi temizletip izni aldım keyife başlim diye yok erkek kardeşim geldi. Hamilelikte insanın kendine bile tahammülü yokmuş. Benden birşey istediği yok. Bulaşık falan ne varsa halleder ama varlığı bile rahatsız etmeye başladı. Kıyamam çocuk bunun farkında bile değil
cok geçmiş olsun canım yaa en kısa zamanda toparlayacaksin inşallahKızlar sezeryan enfeksiyonu oldum ben tekrar ameliyat oldum. Acık yara halinde şuan hastanede yatıyorum. Bebeklerin olduğu hastanede. Zor ve acılı zamanlar geçiriyorum. Kendınıze iyi bakın
Yani ben sanki halime bakıyorum da bazen tuvalete gidene kadar zorlanıyorum bazen çok hafifi 28 saat derse girmeyi hayal bile edemiyorum mümkün değil.zaten heyet raporluyum 28 de bitmişti 5er günlük 4 rapor aldım çok şükür 32ye kavuştum kosa kosa aldım raporu valla hamilelere 24 hafta olmalı doğum izni en az 1 yıl olmalı ama nerdeeHayırlı olsuuun bebecin de iyimiş
Bende bu ay heyet raporluyum ayın 28. İnde de
32. Hafta oluyor çalışamaz raporu alıcam kısmetse.
Evde olmam o kadar güzel ki Müge anlı fln ne varsa izliyorumdijitalden diziler izliyorum. Yürüyüşe çıkıyorum bazen. Keyif yani. Bana son haftalarda işe gitmek işkence gibi olmaya başlamıştı. Maalesef hamiledir diye sen yapma biz hallederiz diyen de yok iş hayatı gebelere göre değil. İmkanı olan ayrılsın 32. De
Valla öyle ya . Ama benim derdim tabiki onunla değil. Yanımda büyüdü evlat gibi. Bunu ona hissettirmemeye özen gösteriyorum. Sadece yoruldum. Ev iş çocuk hamilelik. Kızım büyüdü rahata eriştim derken aynı şeyleri baştan yaşamak hepsi aşırı derecede korkutuyor beni. Yetememe hissi korkutuyor. Çocuklarıma haksızlık yapmak istemiyorum. Kızımı üzmek asla istemiyorum. Çok kırılgan çok naif bir çocuk. Ailenin tek torunuydu . Nasıl büyüdüğünü siz tahmin edin. Oğlum olacak şimdi de. Gene ailenin ilk erkek torunu. Kızımın bundan etkilenmesi kırılması sevgi ve ilgiyi bölüyor hissi vesselam öyle şeyler. Sanırım benim Gene gece ağlama mesaisi başlamışayyy kıyamam cocuga yaa biz 3 yıllık hormonu bir günde salgiliyoruz. oluyor öyle annem geliyor benim de bizde kalmayacak abimde kalacak ama yine de buraya gelince beni gerecek
cok aynıyız seninle az önce uyuturken sordu Kaan uras doğunca beni yine sevecek misiniz diyeValla öyle ya . Ama benim derdim tabiki onunla değil. Yanımda büyüdü evlat gibi. Bunu ona hissettirmemeye özen gösteriyorum. Sadece yoruldum. Ev iş çocuk hamilelik. Kızım büyüdü rahata eriştim derken aynı şeyleri baştan yaşamak hepsi aşırı derecede korkutuyor beni. Yetememe hissi korkutuyor. Çocuklarıma haksızlık yapmak istemiyorum. Kızımı üzmek asla istemiyorum. Çok kırılgan çok naif bir çocuk. Ailenin tek torunuydu . Nasıl büyüdüğünü siz tahmin edin. Oğlum olacak şimdi de. Gene ailenin ilk erkek torunu. Kızımın bundan etkilenmesi kırılması sevgi ve ilgiyi bölüyor hissi vesselam öyle şeyler. Sanırım benim Gene gece ağlama mesaisi başlamış
Yaşın bir önemi yokmuş anladım. Çocuk her yaşta çocuk ya. Benimde altına etmeye başladı . sürekli bizimle uyuma isteğine kapıldı. Şuan bile bizim yatakta. Hep bir bahane. Kötü rüya görüyorum, korkuyorum , sizi özlüyorum,sarılmadan uyuyamıyorum,sizin oda soğuk güzel yani bütün bahaneleri sonuna kadar kullanıyor. İnşallah kalbi incinmez bu süreci güzel atlatırız.cok aynıyız seninle az önce uyuturken sordu Kaan uras doğunca beni yine sevecek misiniz diye9 yaşında bir de bu yaşta bile bunu düşünebiliyor korkabiliyor
Ben de bugün baktım, analık izni sonrası yarim gün çalışma hakkımı yıllık iznimi kullanıp öyle ücretsiz izin almayı planlıyorum sanirim , hangi bölümde hangi sektördesin, analık izni sonrası ne yapmayı düşünüyorsun?Canım Benim doktorum 30 sonrası 2 haftada bir çağırmaya başladı. benim doktorum beni 31+6'da gördü asistanı 32+0 cumartesi idi sisteme raporu o gün girdi ama izin başlangıç tarihini hatalı girmişti sonra salı günü raporu düzenledi ve istediğin kadar düzenleriz sorun değil dedi. Ben şimdilik 36+2'de izne çıkıcam. Ama son haftalarda baktım her şey iyi ben de 37'de doğurmayacağım bi 36+6 uzatırım sanki 5 gün daha çalışırım diyorum.
Ben de mühendisim ama ben haftada 1 ya da 2 gün gidiyorum kalanı evden devam bir de annem yakınımda ondan geçen hafta geldi 2 gün kaldı mutfağı falan toparladı mesela eşim iş için ist dışındayken ona rağmen hala her yer her yerde ben beceremiyorum hamarat insanlara inanılmaz özeniyorum. Yemeğimi anca yapıyorum.
Sizin izin allahtan 2 yıla kadar ücretsiz alabiliyorsunuz dimi özelde o da yok
Canim rabbim acil şifalar versin , cabuk iyileşip aramıza dönmen dilegiyleKızlar sezeryan enfeksiyonu oldum ben tekrar ameliyat oldum. Acık yara halinde şuan hastanede yatıyorum. Bebeklerin olduğu hastanede. Zor ve acılı zamanlar geçiriyorum. Kendınıze iyi bakın
Aslinda istese ayarlar keşke pazara denk gelmese yani nasılsın ayarladık öyle valla anlamadim bir dahaki bebise hafta ortası hamile kalayım insqllahtelefondan alıntı yapmakta zorlandım yapamadım çalışır raporu ile ilgili doktorum tam gününde raporu girmemiz lazım demişti o yüzden tam 32 de gidicem ben çalışır raporu yazıcak bi hafta çalışcam sonraki hafta çalışamaz raporu almayı planlıyorum zorlanıyorum artık baya gece uykusu olmayınca iş çok zor oluyor yoksa başka zorluğu yok aslında bana.
paylaşmaktan korkuyorlar bilmiyor ki ben ne dert içindeyim. Ben de oğlumu yeterince sevebilecek miyim kızımla aynı şekilde bana sanki kızım gibi olmaz gibi geliyor bu yavrum da onu sevmiycem diye korkuyorYaşın bir önemi yokmuş anladım. Çocuk her yaşta çocuk ya. Benimde altına etmeye başladı . sürekli bizimle uyuma isteğine kapıldı. Şuan bile bizim yatakta. Hep bir bahane. Kötü rüya görüyorum, korkuyorum , sizi özlüyorum,sarılmadan uyuyamıyorum,sizin oda soğuk güzel yani bütün bahaneleri sonuna kadar kullanıyor. İnşallah kalbi incinmez bu süreci güzel atlatırız.