Grubumuzun ilk annesi gözünüz aydın çok mutlu oldum bebişler de gayet iyi kilolarda doğmuşlar umarım sen de iyisindirValla ben de anlamadım. Sancı gelmeye basladı. Takıp ettim beş dkda bir e düştü. Açılma da baslayınca hoca acilen alalım dedı. İkisi de iyi şükür solunum olarak sadece destek alıyolar haftaları küçük olduğu için ☺
Ay Kayseri’de asla bu fiyatlar değil ya yuh,daha temmuzda kuzenim 40e doğum yaptı şimdide olsa olsa 50 60 bin olur.Bu arada Acıbadem’de Doğuracak anneler. ben geçenlerde Acıbadem’den fiyat almıştım 80 90 bin civarı demişlerdi o da doktoruna göre değişiyor Ataşehir Acıbadem’de bu arada içinde fotoğraf ve oda süsleme yok biz fotoğrafçıyı kendimiz ayarladık oda süslemeyi de kendim ayarlayacağım. işte lohusa şerbeti var kuaför hizmeti var anne baba yemeği var iki günlük konaklama bu arada emzirme danışmanlığı bebeğin ilk kıyafetleri biraz bez biraz da banyo malzemeleri galiba açıkçası çok dikkat etmedim çünkü ben onları kullanmayacağım. Kalitesini ve içeriğini beğenmedim için.ben aldım içeriği temiz banyo bakım ürünleri. doktorum orada olduğu için Hastanede yapacağız sigortan var ama doğumu karşılamıyor belki sigortam indirim yapar ne kadar olur onu da bilemiyorum ocakta da fiyatlar değişecek 100 120.000 civarı olur en az
Benim de bir türlü çözemediğim konu bu, diyelim gece uyandı emzirdik . Uyku tulumu giydirsek tulumla emzirince çok sıcaklayacak , tulumdan çıkarıp emzirsek tekrar tulum giydirince yine uyanacakDeneyimli anneler size bir soru biz bu bebeleri uyuturken ne giydiricez? Bir sürü soru işareti var aklımda herkes bir şey diyortamam yorgan örtmeyeceğiz ama nasıl giydireceğiz
Bu iki günlük konaklama sezaryen için değil mi, normalde de 2 gece kalma hakkı tanıyorlar mı acaba, bu arada benim de sigortam doğum karşılamıyor allianzım var hiç indirim yokmuş maalesef (acıbadem fulya için)Bu arada Acıbadem’de Doğuracak anneler. ben geçenlerde Acıbadem’den fiyat almıştım 80 90 bin civarı demişlerdi o da doktoruna göre değişiyor Ataşehir Acıbadem’de bu arada içinde fotoğraf ve oda süsleme yok biz fotoğrafçıyı kendimiz ayarladık oda süslemeyi de kendim ayarlayacağım. işte lohusa şerbeti var kuaför hizmeti var anne baba yemeği var iki günlük konaklama bu arada emzirme danışmanlığı bebeğin ilk kıyafetleri biraz bez biraz da banyo malzemeleri galiba açıkçası çok dikkat etmedim çünkü ben onları kullanmayacağım. Kalitesini ve içeriğini beğenmedim için.ben aldım içeriği temiz banyo bakım ürünleri. doktorum orada olduğu için Hastanede yapacağız sigortan var ama doğumu karşılamıyor belki sigortam indirim yapar ne kadar olur onu da bilemiyorum ocakta da fiyatlar değişecek 100 120.000 civarı olur en az
Normalde bir gece sezeyanda 2gece diye biliyorumBu iki günlük konaklama sezaryen için değil mi, normalde de 2 gece kalma hakkı tanıyorlar mı acaba, bu arada benim de sigortam doğum karşılamıyor allianzım var hiç indirim yokmuş maalesef (acıbadem fulya için)
Canım selam ya bende de şeker çıktı, sen daha önce yazmıssın . Şuan ne durumdasın , şekerin nasılGebelik öncesi yoktu zaten doğumdan sonra şekerin yine geçer dedi doktor büyük çoğunlukla geçiyormuş öyle deniyor ama bu sürecte bebeğe zarar verir korkusu oluyor
Ne kadar ki trde bilmiyorumE bebek uygulamasında baktım da weleda nın pişik kremi şampuan losyon hepsi var ama fiyatlar 200 ml şampuan fiyatı mustelanın 500 ü ile aynı neredeyse
Hahahh ben o kadar rahat olamam da normal halime göre daha rahat emzireyim yeter modundayımbir de emzirme kıyafetleri felan varmış dışarıda giymeye uygun acaba onlardan da mı alsam diyorum dışarıda çok zor olur gibi geliyor bana
Valla emzirme kıyafeti ne yav ben direkt tshirt sıyırıyorum millet de bakmayıversin bi zahmetE bebek uygulamasında baktım da weleda nın pişik kremi şampuan losyon hepsi var ama fiyatlar 200 ml şampuan fiyatı mustelanın 500 ü ile aynı neredeyse
Hahahh ben o kadar rahat olamam da normal halime göre daha rahat emzireyim yeter modundayımbir de emzirme kıyafetleri felan varmış dışarıda giymeye uygun acaba onlardan da mı alsam diyorum dışarıda çok zor olur gibi geliyor bana
İşte o bana ara ara geliyorladin19 ben evde şort atlet bir de camı açtırıyorum evdekiler üşüyor ben yanıyorum
Yani mümkün mertebe maruz kalmamak lazım. Bebek olmasa bile zararlı sizin sağlığınız için.Eşim merdivenleri boyamış ev çok tiner kokuyor bebeğe zarar verir mi tiner boya kokusu havalandırma makinesi almıştım bebek için onu açtım ama koku var. Şimdi dışarı çıkacam ama uykuya gelcem. Bebise bir şey yapar mı tiner boya kokusu acaba
Bu fiyata benim yerime doktor doğursun lütfenBu arada Acıbadem’de Doğuracak anneler. ben geçenlerde Acıbadem’den fiyat almıştım 80 90 bin civarı demişlerdi o da doktoruna göre değişiyor Ataşehir Acıbadem’de bu arada içinde fotoğraf ve oda süsleme yok biz fotoğrafçıyı kendimiz ayarladık oda süslemeyi de kendim ayarlayacağım. işte lohusa şerbeti var kuaför hizmeti var anne baba yemeği var iki günlük konaklama bu arada emzirme danışmanlığı bebeğin ilk kıyafetleri biraz bez biraz da banyo malzemeleri galiba açıkçası çok dikkat etmedim çünkü ben onları kullanmayacağım. Kalitesini ve içeriğini beğenmedim için.ben aldım içeriği temiz banyo bakım ürünleri. doktorum orada olduğu için Hastanede yapacağız sigortan var ama doğumu karşılamıyor belki sigortam indirim yapar ne kadar olur onu da bilemiyorum ocakta da fiyatlar değişecek 100 120.000 civarı olur en az
Bu bahsettiğinizi doğum paketi olarak mı anlaşıp alıyorsunuz? Şerbet kuaför fln bunlar çünkü normalde her doğurana verilen hizmet değildir. Ekstra ücrete tabi olan şeylerdir. Size bunu paket olarak mı sunuyorlar?Bu arada Acıbadem’de Doğuracak anneler. ben geçenlerde Acıbadem’den fiyat almıştım 80 90 bin civarı demişlerdi o da doktoruna göre değişiyor Ataşehir Acıbadem’de bu arada içinde fotoğraf ve oda süsleme yok biz fotoğrafçıyı kendimiz ayarladık oda süslemeyi de kendim ayarlayacağım. işte lohusa şerbeti var kuaför hizmeti var anne baba yemeği var iki günlük konaklama bu arada emzirme danışmanlığı bebeğin ilk kıyafetleri biraz bez biraz da banyo malzemeleri galiba açıkçası çok dikkat etmedim çünkü ben onları kullanmayacağım. Kalitesini ve içeriğini beğenmedim için.ben aldım içeriği temiz banyo bakım ürünleri. doktorum orada olduğu için Hastanede yapacağız sigortan var ama doğumu karşılamıyor belki sigortam indirim yapar ne kadar olur onu da bilemiyorum ocakta da fiyatlar değişecek 100 120.000 civarı olur en az
Anladığım kadarıyla bunlar doğuma dahil yani min paketi bu şekilde acıbadem'in ama daha yetkili biriyle görüşmedim ama min paketi alan herkes bu şekilde söyledi banaBu bahsettiğinizi doğum paketi olarak mı anlaşıp alıyorsunuz? Şerbet kuaför fln bunlar çünkü normalde her doğurana verilen hizmet değildir. Ekstra ücrete tabi olan şeylerdir. Size bunu paket olarak mı sunuyorlar?
Bunları her doğurana veriyorlar, daha az hizmet alayım daha az ödeyeyim diye bir şey yok maalesef. Ekstra oda süsleme catering fotoğrafçı gibi hizmetleri var onlar ücrete tabi ama (istanbul için konuşuyorum)Bu bahsettiğinizi doğum paketi olarak mı anlaşıp alıyorsunuz? Şerbet kuaför fln bunlar çünkü normalde her doğurana verilen hizmet değildir. Ekstra ücrete tabi olan şeylerdir. Size bunu paket olarak mı sunuyorlar?
paralara bak doğumu iyice düğüne çevirmişler parası olan doğuruyo xDBu arada Acıbadem’de Doğuracak anneler. ben geçenlerde Acıbadem’den fiyat almıştım 80 90 bin civarı demişlerdi o da doktoruna göre değişiyor Ataşehir Acıbadem’de bu arada içinde fotoğraf ve oda süsleme yok biz fotoğrafçıyı kendimiz ayarladık oda süslemeyi de kendim ayarlayacağım. işte lohusa şerbeti var kuaför hizmeti var anne baba yemeği var iki günlük konaklama bu arada emzirme danışmanlığı bebeğin ilk kıyafetleri biraz bez biraz da banyo malzemeleri galiba açıkçası çok dikkat etmedim çünkü ben onları kullanmayacağım. Kalitesini ve içeriğini beğenmedim için.ben aldım içeriği temiz banyo bakım ürünleri. doktorum orada olduğu için Hastanede yapacağız sigortan var ama doğumu karşılamıyor belki sigortam indirim yapar ne kadar olur onu da bilemiyorum ocakta da fiyatlar değişecek 100 120.000 civarı olur en az
İstanbul maalesefAy Kayseri’de asla bu fiyatlar değil ya yuh,daha temmuzda kuzenim 40e doğum yaptı şimdide olsa olsa 50 60 bin olur.
100 120 falan ne biçim fiyatlar