Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    53
2 günlük konaklama diyince otele falan göndericekler sandım kızlar aşağıda yazmasa bence çok mantıklı o kadar paraya 2 gece otele de göndersinler bi zahmet

Normal doğumda bir gece kalınıyor. Sezaryende iki veya üç gece. Maalesef sigortayı ben yaptıracakken düşündük gebelik doğum vs ama ya hamile kalmazsam ayrıca sigortanın ücreti de doğum kadardı o yüzden doğum teminatı almadık.
Valla emzirme kıyafeti ne yav ben direkt tshirt sıyırıyorum millet de bakmayıversin bi zahmet
Ya emzirme önlüğü alın her yerde emzirirsiniz. Aşırı rahat kullanışlı
Canım soluma. Evi havalandır iyi değil. Ama illa bir şey olacak diye de düşünme. Maruz kalmazsan iyi olur
Bu paralar minimum. Diğer hizmetler de hediyesi gibi bşy:)

2 günlük konaklama diyince otele falan göndericekler sandım kızlar aşağıda yazmasa bence çok mantıklı o kadar paraya 2 gece otele de göndersinler bi zahmet
Canım odaları cidden otel konforunda. Ben birkaç kez işlem ameliyat vs yaptım orda. Bir şımartıyorlar. Öyle bir ilgi alaka yok yani. Diyetisyen gelir doktoru ayrı ayrı gelir hemşiresi oda temizliği yemeği oda konforu duşu tuvaleti teknik cihazların son model oluşu vs. İyi hissettiriyor. Bakalım ben cuma gdcm tam fiyat alırım yazarım buraya

ben de arada 70 bin tl fark çıktı diye teminat almadım ama sonra dahiliye endokrin hiçbir şey ödemedi sigorta hamileyim diye boşuna yaptırmış gibi oldum bu sene o yüzden
benim de doğum deneyimim yok ama maalesef kalp durmasına bağlı kürtaj deneyimim var o kadar psikolojik olarak sıkıntılı bir süreç anca bu kadar güzel yürütülürdü ameliyathanede sakinleştirici etkisinde ağlarken gelip ağlama artık tamam geçti diye gözümün yaşını siliyorlardı en son, şimdi inşallah aynı yerde doğum olacak

Vardı ilk kızımda da genelde kullanmadım açıp emziriyordum her yerde trde de burada da pek umrumda değil millet milletin gözünü zaptetmesi lazım benim çocuğumun beslenecek diye üstünü örtmem değil

canimmm tebrik ederim sizi 3unuz de çok guclusunuz maşallah. bebislerin iyi olmasına çok sevindimmmm nerede doğum yaptinn

Selam gençler. Herkes nasıl iyi mi
ya ben size bir şey soracaktım mesaj atmayı beceremedim, serviks uzunluğu hakkında en geniş bilgiye siz sahipsinizdir. Ne zamandan itibaren serviksimizin normal olarak kısalmaya başlaması gerekiyor, benim geçen sancım olunca baktılar 20. Haftadaki ölçümden daha uzun, 48 falan ölçtüler, çok şükür erken doğum olmaması adına çok güzel bir şey ama bu bi anda açılan bir şey mi acaba, normal doğum yapmak istiyorum acaba bu kadarı da çok mu diye düşündüm

Kızlar merhaba bende 30 haftanın ortasındayım kızım olacak bebiş hala makat geliş hareket vs yapıyorum ama ilk gebeliğim ve doğumum olacak siz bebişin dönmesi için birşey öneriyor musunuz yaptığınız birşey var mı? Birde tam bacak aramda iç çamaşırı sürtünmesinden et beni gibi birşey çıktı tahriş oldu doktora mesaj attım ama görmedi biraz evham yaptım nedense sizin doktorlarınızın sizde özel numaraları var mı bende özele gidiyorum gop avrasya hastanesine ama doktorum hala kendi numarasını vermedi sadece asistanının numarası var oda h.içi sadece sabah 8 akşam 5 bakıyorlar telefona. Bu normal mi neden vermedi ki bu adamcağız bana numarasını normalde de çok soru sormam ayda bir tane belki ama bilemedim

Selam gençler. Herkes nasıl iyi mi
Mide yanmasından sinir hastası olma raddesine geldim çevremdeki herkes saçlı olcak deyip duruyor başlarım saçına da başına da zaten yemek borusu iltihabı var bende milletin 1 yanıyorsa benim 3 yanıyor açım hem de yemek istiyorum mide yanmasından sebep düzgün yiyemiyorum gönlümce öffff

Ben hamileliğin en başından beri mide yanmasından ölüyorum gaviscon da fayda etmiyor. buradan birinden görmüştüm sakız iyi geliyo diye manyak gibi naneli sakız çiğniyorum şu an sürekli o çok iyi geldi, inşallah onun da zararı yoktur ama mide yanmam bitti gibi bir şey tek sorun artık çenem ağrıyor

Canım ben tüp mideliyim bana yasak sakız soda gazlı içecek vs. Tüp mide üstüne 2 Çocuk yaparsam olacağı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…