- 3 Ağustos 2024
- 171
- 167
- 34
2 günlük konaklama diyince otele falan göndericekler sandımBu arada Acıbadem’de Doğuracak anneler. ben geçenlerde Acıbadem’den fiyat almıştım 80 90 bin civarı demişlerdi o da doktoruna göre değişiyor Ataşehir Acıbadem’de bu arada içinde fotoğraf ve oda süsleme yok biz fotoğrafçıyı kendimiz ayarladık oda süslemeyi de kendim ayarlayacağım. işte lohusa şerbeti var kuaför hizmeti var anne baba yemeği var iki günlük konaklama bu arada emzirme danışmanlığı bebeğin ilk kıyafetleri biraz bez biraz da banyo malzemeleri galiba açıkçası çok dikkat etmedim çünkü ben onları kullanmayacağım. Kalitesini ve içeriğini beğenmedim için.ben aldım içeriği temiz banyo bakım ürünleri. doktorum orada olduğu için Hastanede yapacağız sigortan var ama doğumu karşılamıyor belki sigortam indirim yapar ne kadar olur onu da bilemiyorum ocakta da fiyatlar değişecek 100 120.000 civarı olur en az
Normal doğumda bir gece kalınıyor. Sezaryende iki veya üç gece. Maalesef sigortayı ben yaptıracakken düşündük gebelik doğum vs ama ya hamile kalmazsam ayrıca sigortanın ücreti de doğum kadardı o yüzden doğum teminatı almadık.Bu iki günlük konaklama sezaryen için değil mi, normalde de 2 gece kalma hakkı tanıyorlar mı acaba, bu arada benim de sigortam doğum karşılamıyor allianzım var hiç indirim yokmuş maalesef (acıbadem fulya için)
Ya emzirme önlüğü alın her yerde emzirirsiniz. Aşırı rahat kullanışlıValla emzirme kıyafeti ne yav ben direkt tshirt sıyırıyorum millet de bakmayıversin bi zahmet
Canım soluma. Evi havalandır iyi değil. Ama illa bir şey olacak diye de düşünme. Maruz kalmazsan iyi olurEşim merdivenleri boyamış ev çok tiner kokuyor bebeğe zarar verir mi tiner boya kokusu havalandırma makinesi almıştım bebek için onu açtım ama koku var. Şimdi dışarı çıkacam ama uykuya gelcem. Bebise bir şey yapar mı tiner boya kokusu acaba
Bu paralar minimum. Diğer hizmetler de hediyesi gibi bşy:)Bu bahsettiğinizi doğum paketi olarak mı anlaşıp alıyorsunuz? Şerbet kuaför fln bunlar çünkü normalde her doğurana verilen hizmet değildir. Ekstra ücrete tabi olan şeylerdir. Size bunu paket olarak mı sunuyorlar?
Canım odaları cidden otel konforunda. Ben birkaç kez işlem ameliyat vs yaptım orda. Bir şımartıyorlar. Öyle bir ilgi alaka yok yani. Diyetisyen gelir doktoru ayrı ayrı gelir hemşiresi oda temizliği yemeği oda konforu duşu tuvaleti teknik cihazların son model oluşu vs. İyi hissettiriyor. Bakalım ben cuma gdcm tam fiyat alırım yazarım buraya2 günlük konaklama diyince otele falan göndericekler sandımkızlar aşağıda yazmasa bence çok mantıklı o kadar paraya 2 gece otele de göndersinler bi zahmet
ben de arada 70 bin tl fark çıktı diye teminat almadım ama sonra dahiliye endokrin hiçbir şey ödemedi sigorta hamileyim diye boşuna yaptırmış gibi oldum bu sene o yüzdenNormal doğumda bir gece kalınıyor. Sezaryende iki veya üç gece. Maalesef sigortayı ben yaptıracakken düşündük gebelik doğum vs ama ya hamile kalmazsam ayrıca sigortanın ücreti de doğum kadardı o yüzden doğum teminatı almadık.
Ya emzirme önlüğü alın her yerde emzirirsiniz. Aşırı rahat kullanışlı
Canım soluma. Evi havalandır iyi değil. Ama illa bir şey olacak diye de düşünme. Maruz kalmazsan iyi olur
Bu paralar minimum. Diğer hizmetler de hediyesi gibi bşy:)
benim de doğum deneyimim yok ama maalesef kalp durmasına bağlı kürtaj deneyimim var o kadar psikolojik olarak sıkıntılı bir süreç anca bu kadar güzel yürütülürdü ameliyathanede sakinleştirici etkisinde ağlarken gelip ağlama artık tamam geçti diye gözümün yaşını siliyorlardı en son, şimdi inşallah aynı yerde doğum olacakCanım odaları cidden otel konforunda. Ben birkaç kez işlem ameliyat vs yaptım orda. Bir şımartıyorlar. Öyle bir ilgi alaka yok yani. Diyetisyen gelir doktoru ayrı ayrı gelir hemşiresi oda temizliği yemeği oda konforu duşu tuvaleti teknik cihazların son model oluşu vs. İyi hissettiriyor. Bakalım ben cuma gdcm tam fiyat alırım yazarım buraya
Vardı ilk kızımda da genelde kullanmadım açıp emziriyordum her yerde trde de burada da pek umrumda değil milletNormal doğumda bir gece kalınıyor. Sezaryende iki veya üç gece. Maalesef sigortayı ben yaptıracakken düşündük gebelik doğum vs ama ya hamile kalmazsam ayrıca sigortanın ücreti de doğum kadardı o yüzden doğum teminatı almadık.
Ya emzirme önlüğü alın her yerde emzirirsiniz. Aşırı rahat kullanışlı
Canım soluma. Evi havalandır iyi değil. Ama illa bir şey olacak diye de düşünme. Maruz kalmazsan iyi olur
Bu paralar minimum. Diğer hizmetler de hediyesi gibi bşy:)
Su geçmiyor zaten bantla kapatılıyor,ben gece sezeryan oldum ertesi sabah doktor duş aldırdı sütüm gelsin hemen diyeHanımlar sezaryenden sonra ne zaman duş alınıyor dikiş su almayan bantla kapatılsa aynı gün ya da ertesi gün alınabilir mi
canimmm tebrik ederim sizi 3unuz de çok guclusunuz maşallah. bebislerin iyi olmasına çok sevindimmmm nerede doğum yaptinnValla ben de anlamadım. Sancı gelmeye basladı. Takıp ettim beş dkda bir e düştü. Açılma da baslayınca hoca acilen alalım dedı. İkisi de iyi şükür solunum olarak sadece destek alıyolar haftaları küçük olduğu için ☺
ya ben size bir şey soracaktım mesaj atmayı beceremedim, serviks uzunluğu hakkında en geniş bilgiye siz sahipsinizdir. Ne zamandan itibaren serviksimizin normal olarak kısalmaya başlaması gerekiyor, benim geçen sancım olunca baktılar 20. Haftadaki ölçümden daha uzun, 48 falan ölçtüler, çok şükür erken doğum olmaması adına çok güzel bir şey ama bu bi anda açılan bir şey mi acaba, normal doğum yapmak istiyorum acaba bu kadarı da çok mu diye düşündümSelam gençler. Herkes nasıl iyi mi
Mide yanmasından sinir hastası olma raddesine geldimSelam gençler. Herkes nasıl iyi mi
Ben hamileliğin en başından beri mide yanmasından ölüyorum gaviscon da fayda etmiyor. buradan birinden görmüştüm sakız iyi geliyo diye manyak gibi naneli sakız çiğniyorum şu an sürekli o çok iyi geldi, inşallah onun da zararı yoktur ama mide yanmam bitti gibi bir şey tek sorun artık çenem ağrıyorMide yanmasından sinir hastası olma raddesine geldimçevremdeki herkes saçlı olcak deyip duruyor başlarım saçına da başına da zaten yemek borusu iltihabı var bende milletin 1 yanıyorsa benim 3 yanıyor açım hem de yemek istiyorum mide yanmasından sebep düzgün yiyemiyorum gönlümce öffff
Canım ben tüp mideliyim bana yasak sakız soda gazlı içecek vs. Tüp mide üstüne 2 Çocuk yaparsam olacağı buBen hamileliğin en başından beri mide yanmasından ölüyorum gaviscon da fayda etmiyor. buradan birinden görmüştüm sakız iyi geliyo diye manyak gibi naneli sakız çiğniyorum şu an sürekli o çok iyi geldi, inşallah onun da zararı yoktur ama mide yanmam bitti gibi bir şey tek sorun artık çenem ağrıyor
yaa daha zararlı bir tavsiye olarak da kola da işe yarıyor diyecektim hepsi iptalmişCanım ben tüp mideliyim bana yasak sakız soda gazlı içecek vs. Tüp mide üstüne 2 Çocuk yaparsam olacağı bu