- 18 Haziran 2018
- 873
- 1.270
- 33
Ya çok güzel sağlıkla evede gidersiniz inşallah. Sonrası güzrl olacak inşallahArtık Aralık annesiyim kızlaracil doğuma alındım dün gece bekleyemedi bizim ikizler
Yaaa canım benimmm , gözünüz aydınArtık Aralık annesiyim kızlaracil doğuma alındım dün gece bekleyemedi bizim ikizler
MaaşallahArtık Aralık annesiyim kızlaracil doğuma alındım dün gece bekleyemedi bizim ikizler
Hakkınızda en hayırlısı olmuş o zaman. Bebisler de en kısa zamanda toparlayıp kucaklarinizda evlerine dönsünler inşallah. İkiz yeğenlerim var, hep beraber büyüdük aynı evde. Hem çok zor hem çok güzel bir duygu ikizlerle yaşamak. Allah sağlık, sabır ve güç versin size. Bir de bol bol sütValla ben de anlamadım. Sancı gelmeye basladı. Takıp ettim beş dkda bir e düştü. Açılma da baslayınca hoca acilen alalım dedı. İkisi de iyi şükür solunum olarak sadece destek alıyolar haftaları küçük olduğu için ☺
Valla ben de anlamadım. Sancı gelmeye basladı. Takıp ettim beş dkda bir e düştü. Açılma da baslayınca hoca acilen alalım dedı. İkisi de iyi şükür solunum olarak sadece destek alıyolar haftaları küçük olduğu için ☺
Döner inşallah ya. Daha çok yer değiştirir. Hareketlerini sık takip et. Sağlıkla doğsun yaramazBenim kız kordonu boynuna dolamış... Şimdilik oksijen akışında sıkıntı yok. Bir de ters duruyor, daha doğrusu yan. Doktor 38.haftaya kadar uygun pozisyona geçmezse sezaryenle alırız dedi. Biraz üzgünüm. Ama daha vakit var, döner değil mi?
Aynen zaten çoğu şeyi İnternetten alıyorum Ben gezmeyi çok seven bir insan değilim 2 tane alayımİlk etapta iki tane emzirme atleti alın evde çok rahat olur. Bana dua edersiniz :) iki tane olsun çünkü lohusa iken terleme çok oluyor. Bir sürü ödem atıyorsunuz su gibi. Bi üşüyüp bir terleme çok olur. Habire üst baş değiştirmeli. Kiloların büyük kısmı öyle gidiyor bence. Eğer ihtiyaç varda sonra duruma bakarsınız. İnternet elinizin altında
Artık evlerde bayağı sıcak yani O konuda sorun olacağını düşünmüyorum ama göğüslerimiz çok büyüdüğü için şahsen benim öyle yani Zaten büyüktü daha da büyüdü daha 2 ay daha var o yüzden büyük ihtimal evde de sütyen takarım ben emzirme Sütyeni alayım aynenCanım emzirme sütyeni al bence hem kapsız ve ince olduğu için çat diye yukarı çekip emziriyordum ben. Klips açmak değil dediğer ince normal kaşsızlar nasıldır bilmiyorum ama emzirme sütyenlerini yukarı çekmesi kolay oluyor. Zaten ben başlarda evde bereket tanrıçası gibi üstüm çıplak geziyordum bi de kızımda nişan ayı Antalya sıcaktı oh yani altımda şort üstüm cıbıl. Kafa bi dünya o halde balkona çıkıp hasss diye içeri kaçtığım bile olmuştu
Ben Almanya’da olduğumdan weleda kullanıyorum. DM Rossmann da falan da var. Belki Türkiye’deki rossmannda da vardır.
Canım ben sütyen takmıyorum evde hatta kışın dışarı kat kat giyinerek çıktığım için dışarda da sütyen takmıyorum şu anArtık evlerde bayağı sıcak yani O konuda sorun olacağını düşünmüyorum ama göğüslerimiz çok büyüdüğü için şahsen benim öyle yani Zaten büyüktü daha da büyüdü daha 2 ay daha var o yüzden büyük ihtimal evde de sütyen takarım ben emzirme Sütyeni alayım aynen
Ay al benden de o kadar takmayı hiç sevmiyorum sıkıyor hiç hoşuma gitmiyor hatta kim çıkarmış bunu diye söylenip duruyom yani dışarıdan güzel görünme kaygısı olmasa takmıcam bende mecbur takıyorum eve gelir gelmez çıkarıp fırlatıyomCanım ben sütyen takmıyorum evde hatta kışın dışarı kat kat giyinerek çıktığım için dışarda da sütyen takmıyorum şu anyani evet büyükse al tabii ki
Valla ben uyurken bile takan biriyim hiç çıkarmaya alışmamıştım bu son 15 gündür sırtım ağrıyana kadar, sanki üstüne ekstra yük biniyor o ağrının sütyenleAy al benden de o kadar takmayı hiç sevmiyorum sıkıyor hiç hoşuma gitmiyor hatta kim çıkarmış bunu diye söylenip duruyom yani dışarıdan güzel görünme kaygısı olmasa takmıcam bende mecbur takıyorum eve gelir gelmez çıkarıp fırlatıyom
Ya ben de şu an takmıyorum ama bence takmalıyım çünkü çok daha fazla terlediğimi hissediyorumCanım ben sütyen takmıyorum evde hatta kışın dışarı kat kat giyinerek çıktığım için dışarda da sütyen takmıyorum şu anyani evet büyükse al tabii ki
Ben gidip 210 tane bir numara almışım goon prima karışıkEvet o sebeple zaten bir adet 40'lı aldık sadeceama günde 3-4 tane kullansak bile 10 günde biteceği için bir dedim bir 40'lı daha mı alsam indirimden değil de ben kesin az kaldığını unuttup böyle dımdızlak kalırım
Evet canım kısmet ise fulya acıbadem
Evet emzirme atleti de alıcam aslında lcw'den evde toplantılara girerken giyerim diye almıştım çünkü kamera açınca bazen rahatsız oluyorum ama onunkini beğenmedim denedim bir kötü oldu geri verdim
Benimkiler ufaktı ama 1.5 beden büyüdü hamilelikteondan sütyen almak zorunda kaldım baya onları da emzirme aldım işte
Oyyyyu şaka gibi ya grubun ilk benlileri bile geldiTek tek cevap veremedim. Hepinize çok teşekkür ederiz teyzelerimizzzsezeryan ile dogum yaptım ben eve geldım sımdı yarın hem süt götürcez hem de bebısleri görücez nasipse yılbasında bizle olacaklar inşallah. Allahım hepinize zamanında agrısız sızısız direk evinize bebeklerinizi goturebilecegınız doğum nasip etsin
Kız dizlerime değecek:) o kadar büyüdü ve süt dolunca düşünemiyorum :)) inek modunda olacağım bir süre. sütyensiz asla olmazArtık evlerde bayağı sıcak yani O konuda sorun olacağını düşünmüyorum ama göğüslerimiz çok büyüdüğü için şahsen benim öyle yani Zaten büyüktü daha da büyüdü daha 2 ay daha var o yüzden büyük ihtimal evde de sütyen takarım ben emzirme Sütyeni alayım aynen
Ay öyle demeyin kızzzz sizin ihtiyaç yoktur ben sütyen takmasam her biri alır başını bir yere gider. Anca zaptediyorumAy al benden de o kadar takmayı hiç sevmiyorum sıkıyor hiç hoşuma gitmiyor hatta kim çıkarmış bunu diye söylenip duruyom yani dışarıdan güzel görünme kaygısı olmasa takmıcam bende mecbur takıyorum eve gelir gelmez çıkarıp fırlatıyom