Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    51
Hakkınızda en hayırlısı olmuş o zaman. Bebisler de en kısa zamanda toparlayıp kucaklarinizda evlerine dönsünler inşallah. İkiz yeğenlerim var, hep beraber büyüdük aynı evde. Hem çok zor hem çok güzel bir duygu ikizlerle yaşamak. Allah sağlık, sabır ve güç versin size. Bir de bol bol süt

grubumuzn ilk bebişlerine maşallah diyoruzzz Allah en kısa sürede bebişlerinizle ve sağlıkla yuvanıza dönmeyi nasip etsin

Tek tek cevap veremedim. Hepinize çok teşekkür ederiz teyzelerimizzz sezeryan ile dogum yaptım ben eve geldım sımdı yarın hem süt götürcez hem de bebısleri görücez nasipse yılbasında bizle olacaklar inşallah. Allahım hepinize zamanında agrısız sızısız direk evinize bebeklerinizi goturebilecegınız doğum nasip etsin

Benim kız kordonu boynuna dolamış... Şimdilik oksijen akışında sıkıntı yok. Bir de ters duruyor, daha doğrusu yan. Doktor 38.haftaya kadar uygun pozisyona geçmezse sezaryenle alırız dedi. Biraz üzgünüm. Ama daha vakit var, döner değil mi?

Döner inşallah ya. Daha çok yer değiştirir. Hareketlerini sık takip et. Sağlıkla doğsun yaramaz

Ben pert valla işte uyumuşum o sandalyede . Kalktım öğlendi çıktım dışarı. Bi salep içip gene işe gideyim. Günü bitirdik sayılır

Aynen zaten çoğu şeyi İnternetten alıyorum Ben gezmeyi çok seven bir insan değilim 2 tane alayım

Artık evlerde bayağı sıcak yani O konuda sorun olacağını düşünmüyorum ama göğüslerimiz çok büyüdüğü için şahsen benim öyle yani Zaten büyüktü daha da büyüdü daha 2 ay daha var o yüzden büyük ihtimal evde de sütyen takarım ben emzirme Sütyeni alayım aynen

Canım ben sütyen takmıyorum evde hatta kışın dışarı kat kat giyinerek çıktığım için dışarda da sütyen takmıyorum şu an yani evet büyükse al tabii ki

Canım ben sütyen takmıyorum evde hatta kışın dışarı kat kat giyinerek çıktığım için dışarda da sütyen takmıyorum şu an yani evet büyükse al tabii ki
Ay al benden de o kadar takmayı hiç sevmiyorum sıkıyor hiç hoşuma gitmiyor hatta kim çıkarmış bunu diye söylenip duruyom yani dışarıdan güzel görünme kaygısı olmasa takmıcam bende mecbur takıyorum eve gelir gelmez çıkarıp fırlatıyom

Valla ben uyurken bile takan biriyim hiç çıkarmaya alışmamıştım bu son 15 gündür sırtım ağrıyana kadar, sanki üstüne ekstra yük biniyor o ağrının sütyenle zaten başa çıkamıyorum ağrımla evde salak saçma pozisyonlarda çalışıyorum. Sürekli masa başında oturup bilgisayara bakmaktan sırtım zaten dönem dönem ağrırdı ama bu başka bir seviye

Ben gidip 210 tane bir numara almışım goon prima karışık bakalım ne kadarını kullanabileceğiz güncellerim artık

Oyyyyu şaka gibi ya grubun ilk benlileri bile geldi sağlıkla evlerinde büyüsünler inşallah.
Peki kaç kilo doğdular ölçümler ile reelde aynımı yoksa arada çok fark varmı

Kız dizlerime değecek:) o kadar büyüdü ve süt dolunca düşünemiyorum :)) inek modunda olacağım bir süre. sütyensiz asla olmaz

Deneyimli anneler size bir soru biz bu bebeleri uyuturken ne giydiricez? Bir sürü soru işareti var aklımda herkes bir şey diyor tamam yorgan örtmeyeceğiz ama nasıl giydireceğiz

Ay öyle demeyin kızzzz sizin ihtiyaç yoktur ben sütyen takmasam her biri alır başını bir yere gider. Anca zaptediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…