- 27 Ekim 2024
- 56
- 10
- 31
Bugün <2 çıktı başka bir laboratuvarda…İnşallah hayırlı haberler ile gelirsin. Başka belirtin var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün <2 çıktı başka bir laboratuvarda…İnşallah hayırlı haberler ile gelirsin. Başka belirtin var mı
Galiba benim sonum da aşılama da canım ondan sordum. 1 yıl gebelik elde edemedik. Geçen ay doktora gittim işte özel bi kliniğe. Pkos varmış ve proaktin bi tık yüksek çıktı çok az. İlaç kullanıyorum. Doktor 3 ay böyle bi dene dedi. Olmazsa çatlatma yapacakmışız olmazsa aşılama falan dedi. Büyük bir problem yok normal artık bunlar dedi. Eşimde sorun yok. Bu ay ovulasyonla takip ettim dün gece pik günümdü. Şuan çatladı. Bir gün arayla ilişki yaşadık işte dün gece yi değerlendirdik. Bilmiyorum çok istiyorum inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz. Önerin varsa dinlerimHayır çok az acıyor sinek ısırığı kadar . Eşimde de bende de bir sorun yok tüm testleri tahlilleri yaptılar . Aşılama yapalım dedi doktor. Ama başarı ihtimali çok düşük bu tedavinin devlet karşılıyor tüp bebek öncesi aşılama zorunlu dedi. 1. Aşılamam ağustosta yapıldı olumsuz sonuçlandı . Kist oldu bir ay doğumkontrol hapı kullandım . Eylül boş geçti . 18 Ekim de 2. Aşılamamı oldum . Bugün 29 Ekim11. Günüm bugün bhcg <2 çıktı. 1 Kasımda kontrole gideceğim. Doktor tüp bebek taraftarı olacak , ben 3. Aşılama taraftarıyım. Çok kararsızım… kaliteli bi ovulasyon testi alıp kendim mi takip etsem sıfırdan başlasam diyorum.
Önerim moral bozmadan devam etmek. Benim bugün kan testim negatif geldi şuan ovülasyon testi araştırıyorum. Hayırlısı neyse o olsun. Allah’a isyan etmem o her şeyin en güzelini ve vakitlisini bilir .Galiba benim sonum da aşılama da canım ondan sordum. 1 yıl gebelik elde edemedik. Geçen ay doktora gittim işte özel bi kliniğe. Pkos varmış ve proaktin bi tık yüksek çıktı çok az. İlaç kullanıyorum. Doktor 3 ay böyle bi dene dedi. Olmazsa çatlatma yapacakmışız olmazsa aşılama falan dedi. Büyük bir problem yok normal artık bunlar dedi. Eşimde sorun yok. Bu ay ovulasyonla takip ettim dün gece pik günümdü. Şuan çatladı. Bir gün arayla ilişki yaşadık işte dün gece yi değerlendirdik. Bilmiyorum çok istiyorum inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz. Önerin varsa dinlerim
Ovülasyon testi arayışındaysan. Güvenilir ve en doğru sonuç . Bir gebenin günlüğü markasının ovülasyonunu almalısın. Yumurta tamamen olgunlaştığında pik yapıyor.Önerim moral bozmadan devam etmek. Benim bugün kan testim negatif geldi şuan ovülasyon testi araştırıyorum. Hayırlısı neyse o olsun. Allah’a isyan etmem o her şeyin en güzelini ve vakitlisini bilir .
Hemen araştırmaya koyulayımOvülasyon testi arayışındaysan. Güvenilir ve en doğru sonuç . Bir gebenin günlüğü markasının ovülasyonunu almalısın. Yumurta tamamen olgunlaştığında pik yapıyor.
Pişman olmazsın.instagram adresinde de çok faydalı bilgiler var arkadaşım. Bir bak incele mesaj at 1 hafta sonra cevap verir en geç. Dilediğin herşeyi sorabilirsin. Tahlil sonuçlarını yazarsan sana vitamin takviyeleri önerir ama kendi markasının. Bir dene derim.Hemen araştırmaya koyulayım
Maalesef bir belirtim yok. Regli olacak gibi hissediyorum..İnşallah hayırlı haberler ile gelirsin. Başka belirtin var mı
Bende öyle hissediyorum umudum yokMaalesef bir belirtim yok. Regli olacak gibi hissediyorum..
Sizde mi aşılama oldunuz ?Bende öyle hissediyorum umudum yok
Ben yumurtam gelişti ve 2 tane yumurtam vardı doktor çatlatma iğnesi verdi. 12 gün sonra belli oluyor 25. De oldum iğnemi bekliyorum. Fakat regl ağrım var yani çok umutlu değilim.Sizde mi aşılama oldunuz ?