Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Yok bana da perinatolog kesinlikle 32. Den sonra bekleme dedi. Bende öncesinde de yüksek tansiyon vardı ztn ilaç kullanıyordum. Gebelikte şimdilik ilaç yok ama ihtiyaç olursa Alfamet kullanırsın dedi gün de 6 taneye kadar kullanılabiliyor dedi. Şimdilik tansiyon takibi iyi gidiyor umarım ihtiyaç olmaz.
Bankacılık işi çok stresli ve çalışma saatleri uzun, insanla uğraşmayı gerektiren çoğu işte zordur eminim.

Aşko bizim 1 seneyi geçti 1.5 sene olmak üzere evet üşüdüğü için hasta oluyor çünkü 8 saat kaldığı kreşte 4 saat dışarda soğukta atkı bere eldiven olmadan donarak oynuyor. Hava 5 derece anasını satam

Geçmiş olsun canim İnşallah çabuk atlatirsiniz

Ya bunlar nasıl öğretmen çocuğun üşüdüğünü hiç mi fark etmiyor yazık yavrum ateşler içinde kalmış

Kızlar ben kendimi yaşlı gibi hissediyorum artık. Evdeyim çalışmıyorum da ama ağrımayan yerim yok. Belim, sırtım, dizlerim totom bile agriyor Hani spor yaparsinda her yerin acır ya aynı öyle. Şükür halimize de ama daha var yani ilerleyen zamanlarda daha da zor geçecek sanırım.

Reactions: dhn
Kızlar kargolar geldi
Kraft çantayı çok beğendim
Chicco ana kucağı hediye geldi. Ama rengini fln biz seçtik çok güzelmiş kurulumunu yapıncada çok beğendik. Ebebek tekstil alışverişimide paylaştım. Battaniyeleri ve havluları farklı markalardan da var. Bitek ayıcıklı tulumun kalıbı baya genişmiş 3 ay yazıyor ama büyük olacak biraz mothers son 3 lü takım da 3 ay ama onların kalıbı küçük. Markadan kalıp farkı oluyor.
Bu arada suwen pijamalarım da geldi çok beğendim kumaşı kalitesi çok iyi.

Eklentiler

• IMG_3417.jpeg
    174,9 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_3418.jpeg
    138,3 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_3419.jpeg
    146,6 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_3420.jpeg
    183,7 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_3421.jpeg
    165,5 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_3422.jpeg
    165,7 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_3423.jpeg
    126,6 KB · Görüntüleme: 36
Hepsi çok güzelmiş kraft çantanın linkini atabilir misini?

Kızlar ıyı aksamlar. Sanırım aralık annelerıne katılmıs olacagım ben. 16 mm ye düşmüş rahım agzım doktorlar bi kaç hafta daha dayansınlar ikizler diye ilaçlar verdiler doğunca da kuvoz surecı tabi

Allah yardımcın olsun canım kalbini ferah tut heriey yolunda gider inşallah

Merhaba, içinizi ferah tutun ve strese girmemeye çalışın. Demekki sizin bebişlerin normali bu ve kabul etmek lazım . Sizin psikolojiniz onları da çok etkiler bu süreçte olumlu düşünmeye çalışın

. Sağlıkla vaktinde gelirler insalah cnm kaç haftalık tin ki sen?

serklajin da vardı yanlış mı hatırlıyorum

Merhaba, içinizi ferah tutun ve strese girmemeye çalışın. Demekki sizin bebişlerin normali bu ve kabul etmek lazım . Sizin psikolojiniz onları da çok etkiler bu süreçte olumlu düşünmeye çalışın
Evet fazla hareketlilermiş ikisi de sabırsızlıkları kıme cektıyse artık

Kızlar biri bana mayalı poğaça tarifi verebilir midenenmiş tarife ihtiyacım var ben bir türlü beceremiyorum. Açma gibi olan var ya yumuşak ondan piliisss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…