- 4 Şubat 2019
- 3.851
- 8.596
Hayır kilolu değildim. 168 boyum 58 kiloydum. Şimdi 61 küsur.Normalde kilolumuydun canım,özelikle karında yağlanma varsa ondan demiş olabilir banada ayrıntılı ultrasonda doktor karın bölgen çok yağlanmış dikkat demişti.bende zayıfım aslında ama ilk sezeyandan kaldı göbek yağlanması.5 kilo aldım toplamda
kutsal bir bekleyiş bizimkisi ve kavusma anında bi hamılelık daha olmazsa ıyıHahaha sen bi de kocama sor onu:) askerlik arkadaşı gibi görüyor benihamileyken adama şap tohumu atılmış sank . Ödü kopuyor çocuğa bir şey olacak diye. Birkaç ay daha dşiimizi sıkcz. Sonra da çocuk izin verirse işte
Ya bacım doktor latife yapmış olabilir mi eğer öyle değilse haber et ben geleyim yanına bir sonraki kontrolünde. Eli ayağı şiş 15 kilo almış bir gebe görünce senden özür dilerHayır kilolu değildim. 168 boyum 58 kiloydum. Şimdi 61 küsur.
Ben en başından beri bunu kullanıyorum. Doğuma kadar da devam edecekmişimKızlar selam multivitamin ne kullanıyorsunuz
Ben şokHayır kilolu değildim. 168 boyum 58 kiloydum. Şimdi 61 küsur.
Aa ne güzelBende bandırmadayım
Bana kendi kadın doğum doktorum veriyor vallaayy bende isityoruum hangi doktordan nasıl aldınız istirahati?
Ocean mummy en başından beri düzenli kullanıyorum.Kızlar selam multivitamin ne kullanıyorsunuz
Bebe 39.2 derece yaniyiiii ben de evden kaçayiii az kaldı hay bebesine de çocuğuna da kreşine de anasını satrm böyle işinkızladin19 neredesin
anladım ben birsey olduğunu canım orası çok soğuk yaa nasıl disardalar doğal secilimle uyum mu sağlatmaya çalışıyorlar nedir akılsızlar beBebe 39.2 derece yaniyiiii ben de evden kaçayiii az kaldı hay bebesine de çocuğuna da kreşine de anasını satrm böyle işin
Bünyesi alışacakmışanladım ben birsey olduğunu canım orası çok soğuk yaa nasıl disardalar doğal secilimle uyum mu sağlatmaya çalışıyorlar nedir akılsızlar be
Canım o kreş yaşında çok hasta oluyorlar ilk başladığında özellikle bizimki de üç yaşında başlamıştı tam iyileşiyordu eve geliyordu birkaç gün sonra bir daha hasta oluyordu. hep Üşümekten dolayı hasta oluyordu bademcik ateş çok zorlanmıştık. ama bir seneyi atlattıktan sonra çok rahatlamıştık çocuklar genelde öyle oluyor bir sene maalesef böyle geçiyor ne yaparsan yap. onun bağışıklık güçlenmiş oluyor sana da tecrübe olmuş oluyor ama tabii çeken bilir zor biliyorumBünyesi alışacakmışBeni delirtecekler yakında alışacak diye diye. Şapka eldiven atkı bıraktım her geldiğimde kreşe çocuğu almaya elleri çivi gibi takmamışlar, şapka atkı da yok sorunca istemiyor diyor Ulan o 2.5 yaşında sen yetişkin öğretmensin madem takmıyor çıkarma arkadaşları dışarda oynasın yani madem takmıyor çıkarıp atıyor ceza ver. En azından hasta olmaz bana da ceza olmaz
Ben doğum yapalı 1 yıl oldu .. royal de hayal e gitmiştim :)Aa ne güzel
sen hangi hastaneye ya da doktora gidiyorsun?
bünyesi alışacak da zaten kreşte ilk yıl sürekli hasta olacak çıksa da çıkmasa da bizimki alt üst grip ile başlardı zatürre ile bitiyordu. çok çektik ilk yıl ama böyle sebebini bariz bilmek arti usudugunu bilmek benim canımı fazlasıyla sikardi.Bünyesi alışacakmışBeni delirtecekler yakında alışacak diye diye. Şapka eldiven atkı bıraktım her geldiğimde kreşe çocuğu almaya elleri çivi gibi takmamışlar, şapka atkı da yok sorunca istemiyor diyor Ulan o 2.5 yaşında sen yetişkin öğretmensin madem takmıyor çıkarma arkadaşları dışarda oynasın yani madem takmıyor çıkarıp atıyor ceza ver. En azından hasta olmaz bana da ceza olmaz
Aaa bende bankacıyım meslektaşıma denk geldim bende geçen hafta 1,hafta raporluydum 37 e kadar, kalmak istesemde doktor bankacılarda yüksek tansiyon çıkıyo zorlama dedi ☺ iş stresli olunca onlar bile raporu veriyor 32.haftaya kadar idare etsem ne ala bende iyisi yokBana kendi kadın doğum doktorum veriyor vallahatta istersen heyet raporu vereyim diyor 1 ay
Ben 10 gün yeter dedim. Arada böyle rapor alıp dinleniyorum. Bankacılık işim çok ağır. Ztn 32. Haftada ayrılıcam izne hiç devam etmeyi düşünmüyorum. Aralık sonu işe paydos. Yeni yıl itibariyle evdeyim