Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ayy bende isityoruum hangi doktordan nasıl aldınız istirahati?

Doktorun abartmış. Net.
Canım olur öyle arada ye bşyler akşam hareket eder
Vajina makat ağrısı normal.

Şaka mı
Ben de 26 hafta 7 8 kılo aldım doktora fazlamı dedım 15 16 ya kadar normal boyunda var zaten sorun yok saglıklı beslen bebegın kılo alacagı dedı
Yoruldugun ıcındir belki canım panık yapma sıfır hareketsiz sorun az hareket degıl dedı bana doktorum

Normalde kilolumuydun canım,özelikle karında yağlanma varsa ondan demiş olabilir banada ayrıntılı ultrasonda doktor karın bölgen çok yağlanmış dikkat demişti.bende zayıfım aslında ama ilk sezeyandan kaldı göbek yağlanması.5 kilo aldım toplamda

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim nedense alıntı yapamadım. Sanırım kızım ekşi sevmiyor bugün yediğim ekşi yemeklerin üstüne çikolata yiyip bir de eşim beni arayınca hareket etmeye başladı.şimdiden babacı sanırım tam bir kız.
benim bu olay bağımsız anlık kaygılarımı yönetmem lazım, stres olup bebeği daha germiş olarabilirim. Aslında normalde hiç böyle bir insan değilimdim hamilelikle anlık kaygılanıp panik modu açabiliyorum

biz de halliceyiz. çocuklara birsry olunca çok zor oluyor geçen bileği burkulunca çok yaşadık onu. onu eğilip yerden almak ve doğrulamak bile çok zorr inşallah daha iyi olur yarına

halt etmiş cidden doktorlara çok saygım var ama napalm 20 yaşında mı evlenip doguralim ayrıca 39 yaşındayım gayet de sağlıklı bebeğim diyet yapıyorum başından beri ona ragmen 3 kilo aldım neyin kafasını yaşıyor sanıyorlar ki karşılarındaki gebeler süzme cahil

Rahaatttt ol stres de olabilirsin çok normal öyle hemen bebeğe yansımıyor ki. Ayrıca stres de üzüntü de hayatın bir parçası hiçbir zaman elimine edemeyiz. Ayrıca doğduktan sonra nelere şahit oluyorlar :) hayat bu hayatın kendisi bu. Bir de bunun için strese sokma kendini. Normal her şeye şahit olacak çocuk. Kavgamıza da sevincimize de hayatı öğrenecek

Ben hiç yaşımdan bahsetmym:))) yaşıtlarımın torunu var.

Bu arada biri vitamin sormuştu. Ben pregnacare ve Kiril oil magnezyum d vit demir alıyorum ama düzensiz. Bi gün ondan bir gün öbüründen gibi. Birlikte alınması iyi olan takviyeler var mesela c vit demir beraber iyi. Mesela magnezyum ve d vit birlikte. Probiyotik aç karna. Multivitamin de aç karma. Omega üç kahvaltı ile birlikte azdık zeytinyağı ile.

Ben hiç yaşımdan bahsetmym:))) yaşıtlarımın torunu var.
kız bizim köyde benim de yalıtımı torunu var. artık insanlar 35 sonrası evleniyor hala 30 yaşındasın. araştırmalar makaleler var bur sürü 40 dan sonra doğum yapanların ömrü daha uzun oluyor diye

saçmalamış bence de ağızlarından çıkandan haberi olmuyor devlet hastanelerinde sizin yaşıtlarınız bekar ben 36 yaşındayım kiloya gelince de sırf göğüsler bile ne kadar büyüyor o kadar hormon değişimi vücudumuz su tutuyor bebek plasenta toplamı en az 4 kilodur bu aylarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…