Nefis yemek tarifleri/Yasemin Atalar ben toz maya kullanıyorum. Maya sürelerini bazen daha uzun tutabiliyorun. Afiyet olsunKızlar biri bana mayalı poğaça tarifi verebilir midenenmiş tarife ihtiyacım var ben bir türlü beceremiyorum. Açma gibi olan var ya yumuşak ondan piliisss
Sen nasıl farkettin ki ayrıca dikiş de tutar merak etme sağlamdır o fitil ve dinlenme ile boyu da uzar başka da elinde bir set yok o yüzden kasılma dert etme stres hiç yapmaEvet 21. Haftadaydı serklaj olmuştum sanırım. Artık haftam bir birine girdi. 36dan düşmüş bir anda onu da progestan fitil koyuyorum dıye dün gece ben fark ettim ya
Kendinizii üzmeyin siz ne kadar motive olursanız ne kadar süreci psikolojik olarak iyi atlatmaya çalısırsanız bebeklerinizde o kadar iyi hisseder ve hemen yanınıza gelirler sağlıkla kucagınıza alın şimdiden Rabbim sağlıkla gelmelerini nasip etsin sağlıcakla büyüsünlerKızlar ıyı aksamlar. Sanırım aralık annelerıne katılmıs olacagım ben. 16 mm ye düşmüş rahım agzım doktorlar bi kaç hafta daha dayansınlar ikizler diye ilaçlar verdiler doğunca da kuvoz surecı tabi
Bn kaşe panco almayı düşünüyorum rahat rahat malum bebekten sonrada kilolar hemen gitmeyecegi içinKızlar günaydınlar, havalar soğumaya başladı içine sığabildiğim kısıtlı montlarım da yetersiz olmaya başladı bu kışı nasıl geçireceğiz biz? Eşim zayıf biri onun montları zaten bana olmaz. Montun önünü kapatmayınca ciğerlerim üşüyor, her yere de arabayla gidemiyorum tabi. Zaten yürümek de gerekiyor. Sizin kesin buna da mükemmel bir çözümünüz vardır yorum bekliyorum sizden
Tetenozu iyi araştırın arkadaşlar yan etkilerini içeriğini öğrenin bebek ve kendiniz icin sonra karar verinBen de perşembe oldum. O gün gün içinde iyiydim ama gecesi uyuyamadım. Dün bugün kolum zonkladı. Üstüne yatamıyorum. Diğer tarafa yatmaktan o aşırı ağrıyor. Sırt üstü yüz üstü zaten mümkün değil. Uykusuzluktan bayılmak üzereyim. İki kolum da berbat. Nasıl olacağım ikinci dozunu bilmiyorum. Bir de çalışıyor olacağım içimi dert kapladı.
Kana baktırmak daha mantıklı gereksiz yere koruyucu içeren şekeri içmeye gerek yokMerhaba, şeker yüklemesi konusunda kararsızım. Yaptırmayıp açlık tokluk şekerime mi baktırsam diye düşünüyorum çünkü genetikte de yok şeker
Yan etkileri zararlı mı bebeğe internet e çok bilgi bulamadım sağlık ocağına aşı gelmediği için ben vurdurmadım onlar da daha aramadı 20 haftada gittim 27 haftalık olduk sağlık ocağına hâlâ arayıp aşıya çağırmadı bende çok olma taraftarı değilimTetenozu iyi araştırın arkadaşlar yan etkilerini içeriğini öğrenin bebek ve kendiniz icin sonra karar verin
Benim bir kaç gün vajınada kemik ağrısı oldu bazende alttan ağrı hissediyorum cumartesi doktor a randevum var soracağım aşırı dayanilmaz olmadığı için panık yapmadım normal olabilir bebek büyüdü ğu için baskı yapıyor bu haftalards olanlar 1 kilo civarındadır diyorlar ben daha gitmedim ben alttan tekme hissediyorum bazen bazende üst karın tarafından sürekli dönüyor içerideHanımlar selam, aranızda vajina ağrısı yaşayan var mı? Benim vajinam ağrıyor özellikle birkaç gündür neresi olduğunu da kestiremiyorum. 26+3 olduk. Korkutuyor da acaba bir sorun mu var diye. İlk gebelik olunca da tecrübesizlik var. Nette normal yazıyor falan da insan ister istemez endişe ediyor. Bu aralar çok yoruluyorum. Fiziksel olarak da mental olarak da, acaba diyorum o yüzden de olabilir mi ?
Fitili ittiremedim. Nedicart mıydı öyle bir hap verdi doktorum erken dogumu engelleyebıldımız kadar engellıcez dedi. Bakalım hayırlısı artıkSen nasıl farkettin ki ayrıca dikiş de tutar merak etme sağlamdır o fitil ve dinlenme ile boyu da uzar başka da elinde bir set yok o yüzden kasılma dert etme stres hiç yapma
Aminn inşallah çok teşekkür ederim inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıklı şekilde kucagımıza alabilirizKendinizii üzmeyin siz ne kadar motive olursanız ne kadar süreci psikolojik olarak iyi atlatmaya çalısırsanız bebeklerinizde o kadar iyi hisseder ve hemen yanınıza gelirler sağlıkla kucagınıza alın şimdiden Rabbim sağlıkla gelmelerini nasip etsin sağlıcakla büyüsünler
ikizlerin zaten erken doğum riski var maalesef gelişimleri de gayet güzel ciğer geliştiricileri yaptılar sanırım artık dinlen çok hareket etme ayağının altına yastık al uzan genelde kabız olma olabildiği kadar gecikir doğum ben de 32yi geçince rahat edicem ciğer geliştirici de yapılacak inşallah ocak ayını görmeyi çok istiyorumFitili ittiremedim. Nedicart mıydı öyle bir hap verdi doktorum erken dogumu engelleyebıldımız kadar engellıcez dedi. Bakalım hayırlısı artık
Her aşının ciddi anlamda yan etkileri vardır . Özelden içerik atayımYan etkileri zararlı mı bebeğe internet e çok bilgi bulamadım sağlık ocağına aşı gelmediği için ben vurdurmadım onlar da daha aramadı 20 haftada gittim 27 haftalık olduk sağlık ocağına hâlâ arayıp aşıya çağırmadı bende çok olma taraftarı değilim
Amin inşallah ya, Ciğer geliştirici henüz yapmadılar haftaya tekrar gidicem. Alt kısmım agrıyor baya inşallah biz de 30-32 leri görebilirizikizlerin zaten erken doğum riski var maalesef gelişimleri de gayet güzel ciğer geliştiricileri yaptılar sanırım artık dinlen çok hareket etme ayağının altına yastık al uzan genelde kabız olma olabildiği kadar gecikir doğum ben de 32yi geçince rahat edicem ciğer geliştirici de yapılacak inşallah ocak ayını görmeyi çok istiyorum
Ben göreceğiniz inanıyorumAmin inşallah ya, Ciğer geliştirici henüz yapmadılar haftaya tekrar gidicem. Alt kısmım agrıyor baya inşallah biz de 30-32 leri görebiliriz
Aminnn inşallahBen göreceğiniz inanıyorum
Bana haber verirseniz sevinirim :) Ben ancak haftaya Türkiye ye gelip gideceğim doktora. Normal dedi bana ama yine de insanın içi rahat etmiyor.Benim bir kaç gün vajınada kemik ağrısı oldu bazende alttan ağrı hissediyorum cumartesi doktor a randevum var soracağım aşırı dayanilmaz olmadığı için panık yapmadım normal olabilir bebek büyüdü ğu için baskı yapıyor bu haftalards olanlar 1 kilo civarındadır diyorlar ben daha gitmedim ben alttan tekme hissediyorum bazen bazende üst karın tarafından sürekli dönüyor içeride