Çok teşekkür ederim amin inşallah öyle olur , hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucagımıza alalımİçinizi ferah tuttun, allahın izniyle her şeyin en güzeli olucak. Siz dinlenin dinlendikçe süreci uzataçaksınızdırallah yardımcınız olsun.
Sabah kalkıp yaptım canım. Şimdi fırına attım bekliyorum sonucu ama dediğin gibi mayalandırma süresini uzun tutunca hamur kabardı. Sanırım olacak bu seferNefis yemek tarifleri/Yasemin Atalar ben toz maya kullanıyorum. Maya sürelerini bazen daha uzun tutabiliyorun. Afiyet olsun
Ben Kraft kenya travel isize aldım aşşşırı beğendimKızlar bebek arabası ne aldınız pusetli istiyorum 2 3 yasa kadar kullanayım hazır para vermısken. Cybex balios baktım ama bilemedim eezy çok küçük geldi bana oturma yeri
Eşim az önce eezy twist 2 aldı berlinden. biz operada çok beğendik. Büyük araba alan tüm arkadaşlarımda hep sonra 2. Arabayı aldı . Puset olarak cybex en standart pusetini aldık.Kızlar bebek arabası ne aldınız pusetli istiyorum 2 3 yasa kadar kullanayım hazır para vermısken. Cybex balios baktım ama bilemedim eezy çok küçük geldi bana oturma yeri
Ben sormuştumKamera da biri sormuştu. Xiaomi aldık. Tlfla uygulama var açıp bakılabiliyor karşıya ses de gidiyor görüntüyü 360 derece çevirebiliyorsun kamera dönüyor yani. Evde tablet vardı ekran süresini açarım onun ordan kontrol ederiz sürekli açık olur. Fiyatları uygun
Ben ezzye baktım ama oturma yerı cok kucuk bebek uyudugunda 1 yas olunca nasıl sugacak cok korunaksız guvensız geldı bana ama model cok guzel kafam karıstıEşim az önce eezy twist 2 aldı berlinden. biz operada çok beğendik. Büyük araba alan tüm arkadaşlarımda hep sonra 2. Arabayı aldı . Puset olarak cybex en standart pusetini aldık.
Ay evet doğru bir de klasik olan görüntülü telsiz mantıklı aslındaBen sormuştumöncelikle ben de bu zaten kedi sebebiyle var aşırı memnunum 4 yıldır kedimiz için elimiz ayağımız oldu. ama biz bir tane de wifisiz istiyoruz yazın yazlığa gittiğimizde rahat edebilmek için çünkü bunu gene kedoş için evde bırakmak zorundayız ve yazlıkta int işi çok iyi değil.
Ben Cybex eos lux aldım. İçinde puset, yatak olan bir parçası ve oturma yeri olan bir parçası var. Priam gibi oturma yeri olan parçası katlanıp kompakt olmuyor yine katlanıyor ama daha büyük yer kaplıyor. Allahtan mavi duru doğacağı zaman kızım 3 yaşına gelmiş olacağı için tek bebek arabasına düşmüş oluruz diye düşünüyorum. Ve arabamız station wagon bagajımız çok geniş sıkıntı yok diye düşündüm. Ben 500 Euro’ya aldım normalde 800 Euroydu Kasım indiriminden almış oldum. Bakabilirsin böyle eğer sana uyarsaKızlar bebek arabası ne aldınız pusetli istiyorum 2 3 yasa kadar kullanayım hazır para vermısken. Cybex balios baktım ama bilemedim eezy çok küçük geldi bana oturma yeri
Ekstra ekranlı istiyorsan motorola iyi diyorlar ama pahalı baya.Ben sormuştumöncelikle ben de bu zaten kedi sebebiyle var aşırı memnunum 4 yıldır kedimiz için elimiz ayağımız oldu. ama biz bir tane de wifisiz istiyoruz yazın yazlığa gittiğimizde rahat edebilmek için çünkü bunu gene kedoş için evde bırakmak zorundayız ve yazlıkta int işi çok iyi değil.
Buna bende bakmıştım puset ve oturma yeri düşünüyorum sadece o yatak gibi olanı düşünmüyorum ama acaba 3 yaşında olduklarında zorlanır mıyız bıraz agır bır arabaBen Cybex eos lux aldım. İçinde puset, yatak olan bir parçası ve oturma yeri olan bir parçası var. Priam gibi oturma yeri olan parçası katlanıp kompakt olmuyor yine katlanıyor ama daha büyük yer kaplıyor. Allahtan mavi duru doğacağı zaman kızım 3 yaşına gelmiş olacağı için tek bebek arabasına düşmüş oluruz diye düşünüyorum. Ve arabamız station wagon bagajımız çok geniş sıkıntı yok diye düşündüm. Ben 500 Euro’ya aldım normalde 800 Euroydu Kasım indiriminden almış oldum. Bakabilirsin böyle eğer sana uyarsa
Yenidoğan uyku tulumu olarak ben kızıma sevibebe kullandım ilk 3 ay için uygun ama. Sonra yaza denk gelmişti zıbınla uyumuştu 3 ay sadece sonra ince bi uyku tulumu sonra kışlık diye gittim hep. Hala daha uyku tulumuyla yatıyor. Yenidoğan için kol kısmı açılıyor kapalı da kullanılıyor sevi bebe ona bi bak istersen.Merhaba, bebeğiniz gece uyurken ne giydireceksiniz? Ben kundak uyku tulumu bakıyorum ama henüz bulamadım. Alan varsa link paylaşabilir mi? 1. Veya 1.5 tog düşünüyorum
Eos luxde yani benim aldığım bu modelde oturma yeri kılıf şeklinde yatak olan parçanın üst kılıfını çıkarıp geriye kalan iskeletine oturma kılıfını geçirince yatak oturma yeri oluyor yani. Cybexlerde genelde puseti ekstra olarak alırsın bizim aldığımız mağaza kampanya yapmıştı bana hepsi beraber 500 Euro’ya geldi. Ağırlık konusunda benim kızımın şu anda kullandığı tek tuşla katlanan arabası bile ağır çünkü benim yaşadığım yerde her yer Arnavut kaldırımı o yüzden benim sağlam ve büyük tekerleklere ihtiyacım oluyor. Alışkınım. Türkiyede bu kadar sıkıntı olmuyor küçük teker bu yüzden cybexin daha küçük tekerlekli daha kompakt ürünlerine bakabilirsin arkadaşın dediği gibi. Priam da sana fazla gelir bence o da ağır çünkü.Buna bende bakmıştım puset ve oturma yeri düşünüyorum sadece o yatak gibi olanı düşünmüyorum ama acaba 3 yaşında olduklarında zorlanır mıyız bıraz agır bır araba
Sevi bebenin tog değeri var mı? Oda 20derece civarı olur gece. Siz hangi sıcaklıkta kullandınızYenidoğan uyku tulumu olarak ben kızıma sevibebe kullandım ilk 3 ay için uygun ama. Sonra yaza denk gelmişti zıbınla uyumuştu 3 ay sadece sonra ince bi uyku tulumu sonra kışlık diye gittim hep. Hala daha uyku tulumuyla yatıyor. Yenidoğan için kol kısmı açılıyor kapalı da kullanılıyor sevi bebe ona bi bak istersen.
Bende yurtdısından alacagım balios a karar verdım aslında ezzy bana cok hos geldı ınternetten bır baktım gercekte oturma yerı o kadar ufak kı cocuk onda nasıl yatar dıye dusundum. Balios baya genıstı sadece 11.7 kg olması acaba mı dedı. Zaten 6 ay puset kullanacagız sonrasında araba ama cogu kısınınde 1 yastan sonra bebek arabası kullanmak cok olmuyor deyınce kafam karıstıEos luxde yani benim aldığım bu modelde oturma yeri kılıf şeklinde yatak olan parçanın üst kılıfını çıkarıp geriye kalan iskeletine oturma kılıfını geçirince yatak oturma yeri oluyor yani. Cybexlerde genelde puseti ekstra olarak alırsın bizim aldığımız mağaza kampanya yapmıştı bana hepsi beraber 500 Euro’ya geldi. Ağırlık konusunda benim kızımın şu anda kullandığı tek tuşla katlanan arabası bile ağır çünkü benim yaşadığım yerde her yer Arnavut kaldırımı o yüzden benim sağlam ve büyük tekerleklere ihtiyacım oluyor. Alışkınım. Türkiyede bu kadar sıkıntı olmuyor küçük teker bu yüzden cybexin daha küçük tekerlekli daha kompakt ürünlerine bakabilirsin arkadaşın dediği gibi. Priam da sana fazla gelir bence o da ağır çünkü.
Hayır benim dediğim yenidoğan için ince pamuklu bir kundak bakabilirsinSevi bebenin tog değeri var mı? Oda 20derece civarı olur gece. Siz hangi sıcaklıkta kullandınız
Ben smyths’den aldım. https://www.smythstoys.com/de/de-de bu alman linki. 800 Euro’dan 500e düşmüştü kasım indiriminde. Biz de çok olduk. Bak Cybex’in böyle bir modeli de var oturma yeri daha geniş gibi ama diğer fonksiyonlarını bilmiyorumBende yurtdısından alacagım balios a karar verdım aslında ezzy bana cok hos geldı ınternetten bır baktım gercekte oturma yerı o kadar ufak kı cocuk onda nasıl yatar dıye dusundum. Balios baya genıstı sadece 11.7 kg olması acaba mı dedı. Zaten 6 ay puset kullanacagız sonrasında araba ama cogu kısınınde 1 yastan sonra bebek arabası kullanmak cok olmuyor deyınce kafam karıstıbende yurtıdından alacagım suan 500 euro puset ve araba dız nereden aldınız
Bana bu markayı çok önerdiler hem uygun fiyatlı hem yorumlar iyi kuzenlerimde kullanıyor,bende bunu alacağım galibaBen sormuştumöncelikle ben de bu zaten kedi sebebiyle var aşırı memnunum 4 yıldır kedimiz için elimiz ayağımız oldu. ama biz bir tane de wifisiz istiyoruz yazın yazlığa gittiğimizde rahat edebilmek için çünkü bunu gene kedoş için evde bırakmak zorundayız ve yazlıkta int işi çok iyi değil.