Canım işte üşüyeceğini düşünüyorsan eğer bol zıbın al ki bu arada zıbın aşırı lazım çünkü yeni doğan fazla fazla kusar kaka yapar vs az kıyafet olması iyi değil. Bol zıbın bol alt üst almalısın zaten. Çabuk büyüyecek kıyafetler küçülecek tamam da başlarda banyo yapmaya vakti olmuyor insanın benim 2-3 kere başıma geldi bütün kıyafetlerini çamaşır sepetine atmışım kıyafeti kalmadıbende hep ayaklı tulum aldım canım ya,sadece iki tane alt üst takım aldım.alma çabuk küçülüyor dediler ama benimde kolayıma geliyor açıkçası ama bazıları inanılmaz ince onlarla sanki donar gibime geliyorsanki ben külotlu çorap giydiririm gibime geliyor ben çok üşütünce herkes üşüyor sanıyorum
Tamam canım teşekkür ederim,tavsilerine uyacağımCanım işte üşüyeceğini düşünüyorsan eğer bol zıbın al ki bu arada zıbın aşırı lazım çünkü yeni doğan fazla fazla kusar kaka yapar vs az kıyafet olması iyi değil. Bol zıbın bol alt üst almalısın zaten. Çabuk büyüyecek kıyafetler küçülecek tamam da başlarda banyo yapmaya vakti olmuyor insanın benim 2-3 kere başıma geldi bütün kıyafetlerini çamaşır sepetine atmışım kıyafeti kalmadı
Selam şaşıracaksınız ama kiwinin pompası almıştım acil olarak önceki dogumumda. Tam fiyat performans ürünü çekimi çok güzeldi kısa sürede memeyi boşaltıyor.Selamlar. Göğüs pompası alan veya daha önce kullanıp memnun kalan anneler var mı?Önerilerinizi bekliyorum
yok geçmiş uyandığımda bugün kontrole gidicem bakalımAcaba üşüttün mü? Gaz oldu belki
gidicem birazdan açılsın mesailer. bakalım ama biraz araştırdım normal bir agriymis erken doğum belirtisi değilmiş ayrıca şu lanet kabız yakamı bırakmadı üç gündür kabızlık onunla da ilgili olabilirSabahtan beridir varsa bi doktoruna yaz kuzu bence panik olma ama bi kontrol etsin riske de atma nöbetçi olarak baktığı ya da yönlendirebileceği bir yer var mı?
git canım baksınlar parol serum verebilirler veya endolKızlar günaydın gece 4 den beri şiddetli bel ağrısı çekiyorum artık gücüm kalmadı dayanamıyorum benim acı eşiğim yüksektir ama bu dayanılmaz oldu artık acile gitsem bişey yapabilirler mi?
Benim dönem dönem çok ağrıyo, özelikle dış vulva akıntımın yoğun olduğu ya da akıntımın geleceği zaman özellikle doktora sorduğumda normal demişti. Ama siz yine bir kontrolde sorun içiniz daha rahat edersabahtan beri vajina ağrım var. dikisle ilgili değil o yukarda tam vajina girişinde bir ağrı var.
baskı doluluk hissi yok. akintim kasimtim yanmam yok. kızımın hamileliginde var mıydı hatırlamıyorum. yaşayan var mı yaa
Ben de tam okuyamadım ama canım o bende hep oluyor benim ilk hamileliğimde de oldu hep ağrı oluyordu böyle etini sıkıştırıyolar gibi alttan bıçak batıyor gibi vajinamdan makatmdan ağrılar hatta şu an bile oluyor böyle 2.03 günde bir ara ara olur yani normal benceSelam şaşıracaksınız ama kiwinin pompası almıştım acil olarak önceki dogumumda. Tam fiyat performans ürünü çekimi çok güzeldi kısa sürede memeyi boşaltıyor.
yok geçmiş uyandığımda bugün kontrole gidicem bakalım
gidicem birazdan açılsın mesailer. bakalım ama biraz araştırdım normal bir agriymis erken doğum belirtisi değilmiş ayrıca şu lanet kabız yakamı bırakmadı üç gündür kabızlık onunla da ilgili olabilir
Bir şey yapmazlar normal derler stres veya çok ayakta durduysa çok iş yaptıysan ya da belini üşüttüysen belin soğuğa maruz kaldıysa Terlediyse bel ağrısı hamilelikte zaten artıyor benim de iki gündür çok ağrıyor tutulmuş gibi acile gittiğinde de en fazla sana parol ya da serum ağrı kesici yaparlar başka bir şey yapılmazKızlar günaydın gece 4 den beri şiddetli bel ağrısı çekiyorum artık gücüm kalmadı dayanamıyorum benim acı eşiğim yüksektir ama bu dayanılmaz oldu artık acile gitsem bişey yapabilirler mi?
git canım baksınlar parol serum verebilirler veya endol
Acilde yim kızlar nstye bağladılar Şimdi bitti doktoru bekliyorumBir şey yapmazlar normal derler stres veya çok ayakta durduysa çok iş yaptıysan ya da belini üşüttüysen belin soğuğa maruz kaldıysa Terlediyse bel ağrısı hamilelikte zaten artıyor benim de iki gündür çok ağrıyor tutulmuş gibi acile gittiğinde de en fazla sana parol ya da serum ağrı kesici yaparlar başka bir şey yapılmaz
sancı gördün mü hiç 60 70 ler filanAcilde yim kızlar nstye bağladılar Şimdi bitti doktoru bekliyorum
Toco değeri mi sancı oluyorsancı gördün mü hiç 60 70 ler filan
aynı öyle dün canımı sıktı ama şimdi birsey yok gecti çok şükürBen de tam okuyamadım ama canım o bende hep oluyor benim ilk hamileliğimde de oldu hep ağrı oluyordu böyle etini sıkıştırıyolar gibi alttan bıçak batıyor gibi vajinamdan makatmdan ağrılar hatta şu an bile oluyor böyle 2.03 günde bir ara ara olur yani normal bence
evet 20 lerde falandır seninki ama sancı bel ağrısı değil kuzum ya nasıl tarif etsem çok farklidirToco değeri mi sancı oluyor
Evet 20 25 deydi genelde bi kez 33 e çıktı. Bence beni de ne olur ne olmaz diye bağladılar nstye her ihtimale karşıevet 20 lerde falandır seninki ama sancı bel ağrısı değil kuzum ya nasıl tarif etsem çok farklidir
gidicem zaten birazdan hormonlardan oluyormuşBenim dönem dönem çok ağrıyo, özelikle dış vulva akıntımın yoğun olduğu ya da akıntımın geleceği zaman özellikle doktora sorduğumda normal demişti. Ama siz yine bir kontrolde sorun içiniz daha rahat eder
magnezyum başlayacağız filan dediler miAcilde yim kızlar nstye bağladılar Şimdi bitti doktoru bekliyorum
Yani 20 25ler şuan beni de bağlasan çıkar endişe stres yapma kuzum böyle arada korkutuyorlar bizi akintin filan var miEvet 20 25 deydi genelde bi kez 33 e çıktı. Bence beni de ne olur ne olmaz diye bağladılar nstye her ihtimale karşı
Yok akıntım falan doktora sinir oldum acile inmiyor yukarı servise çağırıyor allahtan bi kaç kadın daha geldi de doktor aşağı inecek. Yukarı dediğim de koca bi şehir hastanesi kadın acil bi tarafta servis hastanenin öbür tarafı ağrıdan canım çıkmış ayağına çağırıyor nöbetçiysen acilde olman gerekir niye hastaları ayağına çağırıyorsun.Yani 20 25ler şuan beni de bağlasan çıkar endişe stres yapma kuzum böyle arada korkutuyorlar bizi akintin filan var mi
Hadi bakalım canım benim hemen yaz benim anladığım bir sıkıntın yok ağrının sebebi doğum için genişleme olabilir inşallah öyledir bu haftalar artık vücut hazırlanıyor doğumaYok akıntım falan doktora sinir oldum acile inmiyor yukarı servise çağırıyor allahtan bi kaç kadın daha geldi de doktor aşağı inecek. Yukarı dediğim de koca bi şehir hastanesi kadın acil bi tarafta servis hastanenin öbür tarafı ağrıdan canım çıkmış ayağına çağırıyor nöbetçiysen acilde olman gerekir niye hastaları ayağına çağırıyorsun.
İnşallah öyledir ve geçerHadi bakalım canım benim hemen yaz benim anladığım bir sıkıntın yok ağrının sebebi doğum için genişleme olabilir inşallah öyledir bu haftalar artık vücut hazırlanıyor doğuma