Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Canım işte üşüyeceğini düşünüyorsan eğer bol zıbın al ki bu arada zıbın aşırı lazım çünkü yeni doğan fazla fazla kusar kaka yapar vs az kıyafet olması iyi değil. Bol zıbın bol alt üst almalısın zaten. Çabuk büyüyecek kıyafetler küçülecek tamam da başlarda banyo yapmaya vakti olmuyor insanın benim 2-3 kere başıma geldi bütün kıyafetlerini çamaşır sepetine atmışım kıyafeti kalmadı

Tamam canım teşekkür ederim,tavsilerine uyacağım

Selamlar. Göğüs pompası alan veya daha önce kullanıp memnun kalan anneler var mı?Önerilerinizi bekliyorum
Selam şaşıracaksınız ama kiwinin pompası almıştım acil olarak önceki dogumumda. Tam fiyat performans ürünü çekimi çok güzeldi kısa sürede memeyi boşaltıyor.
Acaba üşüttün mü? Gaz oldu belki
yok geçmiş uyandığımda bugün kontrole gidicem bakalım
Sabahtan beridir varsa bi doktoruna yaz kuzu bence panik olma ama bi kontrol etsin riske de atma nöbetçi olarak baktığı ya da yönlendirebileceği bir yer var mı?
gidicem birazdan açılsın mesailer. bakalım ama biraz araştırdım normal bir agriymis erken doğum belirtisi değilmiş ayrıca şu lanet kabız yakamı bırakmadı üç gündür kabızlık onunla da ilgili olabilir

Kızlar günaydın gece 4 den beri şiddetli bel ağrısı çekiyorum artık gücüm kalmadı dayanamıyorum benim acı eşiğim yüksektir ama bu dayanılmaz oldu artık acile gitsem bişey yapabilirler mi?

Kızlar günaydın gece 4 den beri şiddetli bel ağrısı çekiyorum artık gücüm kalmadı dayanamıyorum benim acı eşiğim yüksektir ama bu dayanılmaz oldu artık acile gitsem bişey yapabilirler mi?
git canım baksınlar parol serum verebilirler veya endol

Benim dönem dönem çok ağrıyo, özelikle dış vulva akıntımın yoğun olduğu ya da akıntımın geleceği zaman özellikle doktora sorduğumda normal demişti. Ama siz yine bir kontrolde sorun içiniz daha rahat eder

Ben de tam okuyamadım ama canım o bende hep oluyor benim ilk hamileliğimde de oldu hep ağrı oluyordu böyle etini sıkıştırıyolar gibi alttan bıçak batıyor gibi vajinamdan makatmdan ağrılar hatta şu an bile oluyor böyle 2.03 günde bir ara ara olur yani normal bence

Bir şey yapmazlar normal derler stres veya çok ayakta durduysa çok iş yaptıysan ya da belini üşüttüysen belin soğuğa maruz kaldıysa Terlediyse bel ağrısı hamilelikte zaten artıyor benim de iki gündür çok ağrıyor tutulmuş gibi acile gittiğinde de en fazla sana parol ya da serum ağrı kesici yaparlar başka bir şey yapılmaz

git canım baksınlar parol serum verebilirler veya endol

Acilde yim kızlar nstye bağladılar Şimdi bitti doktoru bekliyorum

aynı öyle dün canımı sıktı ama şimdi birsey yok gecti çok şükür

gidicem zaten birazdan hormonlardan oluyormuş

Evet 20 25 deydi genelde bi kez 33 e çıktı. Bence beni de ne olur ne olmaz diye bağladılar nstye her ihtimale karşı
Yani 20 25ler şuan beni de bağlasan çıkar endişe stres yapma kuzum böyle arada korkutuyorlar bizi akintin filan var mi

Yani 20 25ler şuan beni de bağlasan çıkar endişe stres yapma kuzum böyle arada korkutuyorlar bizi akintin filan var mi
Yok akıntım falan doktora sinir oldum acile inmiyor yukarı servise çağırıyor allahtan bi kaç kadın daha geldi de doktor aşağı inecek. Yukarı dediğim de koca bi şehir hastanesi kadın acil bi tarafta servis hastanenin öbür tarafı ağrıdan canım çıkmış ayağına çağırıyor nöbetçiysen acilde olman gerekir niye hastaları ayağına çağırıyorsun.

Hadi bakalım canım benim hemen yaz benim anladığım bir sıkıntın yok ağrının sebebi doğum için genişleme olabilir inşallah öyledir bu haftalar artık vücut hazırlanıyor doğuma

Hadi bakalım canım benim hemen yaz benim anladığım bir sıkıntın yok ağrının sebebi doğum için genişleme olabilir inşallah öyledir bu haftalar artık vücut hazırlanıyor doğuma
İnşallah öyledir ve geçer acı eşiğim yüksek olmasına rağmen artık dayanamıyorum gece 3 den beri geçmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…