Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Yok akıntım falan doktora sinir oldum acile inmiyor yukarı servise çağırıyor allahtan bi kaç kadın daha geldi de doktor aşağı inecek. Yukarı dediğim de koca bi şehir hastanesi kadın acil bi tarafta servis hastanenin öbür tarafı ağrıdan canım çıkmış ayağına çağırıyor nöbetçiysen acilde olman gerekir niye hastaları ayağına çağırıyorsun.
Aaa neden bAgladılar😳

Kızlar ürolojiye yönlendirdi böbrek ultrasonu çekilecem onu bekliyorum. Acilde bişey demedi doktor normal gözüküyormuş. Ağrı kesici falan da vermedi 😢
Bence sen belini üşüttün. Terleyip soğukta mı kaldın iş falan yaptıysan. Annem gibi konuştum :) sıcak tut iyi gelir

Günaydın güzel anneler. Umarım herkes iyidir. Bebişler çok yormuyordur. Sabah sabah işte açıp izlediğim video terapi gibi 😅

Eklentiler

• 1000078137.jpg
    1000078137.jpg
    128,5 KB · Görüntüleme: 23
Aman lütfen herkes dikkat etsin malum geri sayılara geçicez. Bu aralar dikkat edelim rabbim sağlıkla kucağa almayı nasip etsin. Olumsuz yorumlar okuyunca çok üzülüyorum ya

Merhaba, bebeğiniz yeni doğduğunda mı yorgan ve yastığı kullanacaksınız ? Yeni doğan bebeğin yatağında örtü yastık vs kullanmak sakıncalı oluyormuş . Ben sadece çarşaf ve alez alacağım. Ayrıca evin ısısına bakıp uygun tog değerine göre uyku tulumu alacağım ve onunla uyutacağım . 🙏
Yeni doğan döneminde kullanmayacağım. Açıkçası annem bohça yapacağı için almakta ısrarcı oldu ben de bu modeli seçtim ama ilk birkaç ay kullanmayı düşünmüyorum. Sonrası için elbet lazım olacak ☺️

Kızlar ben kafeinsiz kahve aldım artık korkmadan içiyorum oh dünya varmış.

İnş covid değildir. O da bel ağrısı yapıyor ya. Salgın var. Benim on gün sürdü iyileşmem
ayyy inşallah evet farklı belirtiler verebiliyor kiminde sırt bel ağrısı vardı. üroloji ile ilgili olmasın ama ilk bebeği kaslar ayrılıyor kemikler ayrılıyor. relaxin hormonu is başında artık 3. trimester zor gerçekten

kizlarr canım fena tatlı çekti. laktozsuz labne yedim olur di mi 🤣🤣🤣 ayy nasıl bahsedilemez bu tatlı işi ile bilmiyorum.

ayyy inşallah evet farklı belirtiler verebiliyor kiminde sırt bel ağrısı vardı. üroloji ile ilgili olmasın ama ilk bebeği kaslar ayrılıyor kemikler ayrılıyor. relaxin hormonu is başında artık 3. trimester zor gerçekten
Ben şimdiden yatakta sağa sola dönerken zorlanıyorum. Cok erken bence. :KK43: geve tuvalete kalkmak işkence. Son ayda ne yapcm😩

X