Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, bebeğiniz yeni doğduğunda mı yorgan ve yastığı kullanacaksınız ? Yeni doğan bebeğin yatağında örtü yastık vs kullanmak sakıncalı oluyormuş . Ben sadece çarşaf ve alez alacağım. Ayrıca evin ısısına bakıp uygun tog değerine göre uyku tulumu alacağım ve onunla uyutacağım .Kızlar merhaba uzun süredir okuyamadım çalışmaya başladıktan sonra baya yorgunluklarım arttı. Sırtım belim özellikle kuyruk sokumu kısmı çok ağrıyor. Göbeğimi gören 8-9 aylık sanıyor beni sağolsun 10 kilo aldım bence en az 8’i göbekte bel de dayanmıyor taşımaya Umarım sizde her şey yolundadır göbüşler sizi yormuyordur. Mesajları tek tek okuma fırsatım olmadı kaçırdığım bir şey varsa da kusura bakmayın lütfen
Herkes yakaladığı indirimlerden bahsetmiş haberdar etmiş sağolun. Bellamaison’da çok büyük indirim var. Bebiş için nevresim takımını oradan beğenmiştim ama pahalı olduğu için almak istememiştim iyi ki beklemişim %70’ten fazla indirime girmiş. Her şey harika gözüküyor ben şimdi oda yapmayacağım için diğerlerini bekletiyorum ama yapsaydım kesin halıları falan da ordan alırdım. Belki bakmak isterseniz diye link bırakıyorum
Bebek Odası Aksesuar & Tekstil Ürünleri - Bella Maison
Ben fotoğraftaki nevresim takımını ve iki kırlenti aldım. Üstüne aynı markadan bebek yorganı ve yastık da aldım. 2000 liraya geldi.
aynen canım ben de hissediyorum onu hele de riskliyse daha cok korkuyorum bildirim de gelmedi bana niyeyse foruma baktım bi iki defaArada ses ver, artık bi kişinin sesi çıkmasa tedirgin oluyoruz.Aman diymmmmm
Kendimi okudum resmen annem babam vefat etti,en yakınlarım hep uzakta,yakınımda olanlarda zaten su ver desen vermez ki bende istemem.surda kalmış 3 ay ve ben inanılimaz yorgun,ve korkuyorum umarım hersey iyi olur rabbim her işimizi kolaylastırsın,bir tek ondan isteyebiliyorumİkinci kez anne olmayı gerçekten çok canı gönülden istedim ama yanlız ve desteksiz bu süreci gecirmek benim için çok zor eş desteği yok 4 yaşından bir çocukla bu kadar zorlanacağımı tahmin etmezdım bugün buraya da yazdım eşime kızınca ağlayamıyorum diye bugün o patlamayı yaşadım ağladım biraz rahatladım ama içimdeki kırıklar geçmeyecek bu sürecte destek olmayanları hal hatır sormayanı asla unutmayacağım yıllardır her işi tek başıma yaptım gerçekten bugün o kadar yorulduğumu hissetim ki en çok kendime kızdım bu isyan asla değil hormonlardan mı nedendir bilinmez ama bu kadar yanlız hiç Hissetmemiştim. Tek duam sağlıkla bu süreci tamamlamamiz sağlıkla dünyaya gelmesi saha zor günler olacak ama olsun
Çünkü öyle alıştırdık. Bizim hatamız herşeyin altından kalkınca nasıl olsa yapar modundalar. Aman sağlığımız yerinde olduktan sonra yine yapariz biz .Dün gecenjm sabahı yaşadım aynı olayı benım kı rahat ailesi de öyle çok umursamaz o yüzden evlenene kadar çok umursardı ilgi alaka coktu sonra pufff zamanla umursamaz oldu nasıl olsa tek başıma her şey ı halleder diye bakıyor ve görüyor
Kendimi okudum resmen annem babam vefat etti,en yakınlarım hep uzakta,yakınımda olanlarda zaten su ver desen vermez ki bende istemem.surda kalmış 3 ay ve ben inanılimaz yorgun,ve korkuyorum umarım hersey iyi olur rabbim her işimizi kolaylastırsın,bir tek ondan isteyebiliyorum
O kadar iyi anlıyorum ki sizleri. Ailesi yani başında olup destek verenler çok şanslı zaten. Ama bir çoğumuzun da yanı başında kimsecikleri yok bizler gibi. Yalnız değilsiniz. Evet zorlanacağız bu süreçte ama tek başımıza altından kalkıcaz. Ben kızımı 21 yaşımda tek başıma hiç bişey bilmeden büyüttüm yalap şap . 2. Çocuğa tövbeliydim. 14 yıl aradan sonra öyle bir 2. Çocuk aşkı girdi ki içime tekrar göze aldim. İlkinde nasıl teksem şimdi de tek olmak istiyorum tabi bu sefer daha bilinçli olgun ve daha güçlü. Emin olun hepsi geçecek. Gözünüzü sakın korkutmayın. Allahım hiçbirimizi de kimseye muhtaç ettirmesin. Hele bi kucağımıza alalim bak bakalim nasıl herşey yavaş yavaş rayına oturuyor.İkinci kez anne olmayı gerçekten çok canı gönülden istedim ama yanlız ve desteksiz bu süreci gecirmek benim için çok zor eş desteği yok 4 yaşından bir çocukla bu kadar zorlanacağımı tahmin etmezdım bugün buraya da yazdım eşime kızınca ağlayamıyorum diye bugün o patlamayı yaşadım ağladım biraz rahatladım ama içimdeki kırıklar geçmeyecek bu sürecte destek olmayanları hal hatır sormayanı asla unutmayacağım yıllardır her işi tek başıma yaptım gerçekten bugün o kadar yorulduğumu hissetim ki en çok kendime kızdım bu isyan asla değil hormonlardan mı nedendir bilinmez ama bu kadar yanlız hiç Hissetmemiştim. Tek duam sağlıkla bu süreci tamamlamamiz sağlıkla dünyaya gelmesi saha zor günler olacak ama olsun
Valla bugün tüm gün kızım sebepsiz krizlere girdi öğlen uykusunu uyumadı etmedi en sonunda al dışarı gezdir uyusun yeter be dedim kovdum. Ben de uzandım yattım kaldım hiç bi iş yapmadım öküz gibi yattım geç uyudu sıpa gece uykusu da sarktı kocam olacak ayı banyoyu işgal ettiği için çocuk tavuk budu yemişti haşlanmış. Ellerini saçlarına sürdü jöle gibi bitlenecek bizimki hala tuvalette yıka çocuğu dedim kucağına attım içeri gittim yıkamış bana süt yap diye mesaj atıyor sütü aldım koydum odaya çektim kapıyı çıktım yesinler birbirlerini kavgaları teee burdan duyuluyor kızım sağolsun internetin fiber kablosunu da koparmış ohhhh deyme keyfime ben de ağlıcam şimdiAşırı sinirliyim dün ne iyi ettim de bu adamla evlendim me güzel çocuğum var diyordum bugün ne bok yedim de ben bununla evlendim diyorum hele oğlana içimden nankör kopek diye söyleniyorum hep
Uzmanlık alanım olmaması araştırmayacağım anlamına gelmez ne var yani uzman değilsem öğrenirim hayata bakışım aha da budur bilmemek değil öğrenmemek ayıp mantığıyla kendimi bunalıma sokup çıkarıyorum bi de en sevdiğim aşağılama cümleleri çok cahilsin keşke ö..sen, etme cahille muhabbet küstürürsün silme cam kırığıyla kestirirsin vs vs okumayan insanı prensip olarak sevemiyorumAyy ben de kova burcuym ve aynı senin gibiyim bir durum olduğunda sürekli chatgpt makaleler ile uzmanlık alanım olmayan şeyleri araştırıyorum.
Ay ben de anlayamıyorum zaten eğer ağlarsam ortada über süper bir sorun var demektir. Kocam olacak kişi ağladığıma şahit olsun içeri doğru s..çrak kaçar evden öyle söyleyim Ben genelde avazım çıktığınca bağrıyorum anlasın diye baktım olmuyor elime ilk gelen şeyi kafasına fırlatıyorum. Evet şiddete meyilliyim hayır pişman değilim7 sene oldu artık umursamıyorum kulak enfeksiyonu olmuşum günlerdir ilaç kullandırmdı doktorum, gece uyuyamadım doğru düzgün çocuk hastaydı sankı onu takıp etmek bir yandan hamilelikten uyuyamadım bu arada eşim bugün arabayı yıkamaya götürmüş çok yoruldum çok iş yaptım diyor hasta halimle sabah çocuğu jimnastiğe götürdüm geldim evi temizledim ütü yaptım beyfendi çok yoruldum diyor yanlış anlaşılmasın yıkamayı kendisi yapmadı artık ağlayamıyorum
10-15 gün mü çok iyiymiş ya o kadar uzun rot balans ayarı bizimki 1 gün taş çatlasınBizimki de öyle gizli gizli alıyorum ben. Ona kalsa bir tek hastaneye para vercz sanıyor. Emzikmiş ağız silme beziymiş slingmiş bırak yatak nevresimden bile haberi yok. Ayyyyy dinmiyor sinirim vallahi. Başlar geceden peşimde dolanmaya affettirme çalışmalarına sırnaşmaya dikkat edicem tamam deyip söz vermelere. 10-15 gün sonra gene aynı terane bıktım vallahi. Şöyle bir yer olsa gitsek tatil yapsak yalnız ya da bir arkadaşla kafa dinlesek nasıl güzel olurama nerdeeeeeee
Alıntı butonunu kapat kuzumYa benim niye hep eski msjlarımı alıntılıyo.Ben neyi yanlış yapıyorum arkadaş
Bende bu hafta akşamları tekim. Akşam işten gelince önce mutfak dolapları içine gircem. Ertesi gün fayanslari fırçalarım. Çarşamba da ütü yaparım. Bir akşam dinlenirim. Bir şey yapmazsam yalnızlıktan kafayı yiyorum. İş oyalıyor insanı. Önceden sigara molası verir dinlenirdim şimdi o da yok. Bazen unutuyorum dinlenmeyiKuzum ben tembel tenekenin tekiyim aslında normalde iş yapmayı sevmem ama nedense son olumsuzluklardan sonra terapiyi iş yapmakta buldum o değil kocamı da darlıyorum gel bana yardım et diye. Kocam da diyor yapılmadık bir şey kaldı mı diye kırkladım evi normalde eskiden olsa depresyonun dibini ekmekle sıyırmıştım ağmak şarkılar eşliğinde şu anda eve sardım. Bugün de inşallah şu depoya gircem Düzenlemem lazım orayı
Kuzum çoğu kişi ayaklı alt ayaklı tulum sevmiyor ama açıkçası benim en kolayıma gelen ayaklılar olmuştu kızımda. Ben mesela beni doğsa şubat ayı diyelim ki uzun kol çıt çıt zıbın üstüne ayaklı tulum giydiririm. Kolay oluyor. Alt üst ayrı yapacaksam uzun kollu çıt çıt zıbın ayaklı alt gibi. Genelde de hava bence soğuksa bi tık yelek giydirmeyi ya da tek üst eklemeyi seviyorum. Örme yelek kızımda 1 yaşa kadar giydirdim hep annemin ördüğü bi kaç tane favorim vardı diğerlerine çok bulaşmazdım.Daha önce kış bebesi olanlar bilir bunu,tulumların ve takımların altına giydirmek için böyle patikli tek alt ve body alınmalımı? Bunları altına giymezse üşür gibime geliyor ya bazı tulumlar takımlar falan ince.nedir fikriniz arkadaşlar kış bebesi zor olacak gibi
Acaba üşüttün mü? Gaz oldu belkisabahtan beri vajina ağrım var. dikisle ilgili değil o yukarda tam vajina girişinde bir ağrı var.
baskı doluluk hissi yok. akintim kasimtim yanmam yok. kızımın hamileliginde var mıydı hatırlamıyorum. yaşayan var mı yaa
Sabahtan beridir varsa bi doktoruna yaz kuzu bence panik olma ama bi kontrol etsin riske de atma nöbetçi olarak baktığı ya da yönlendirebileceği bir yer var mı?sabahtan beri vajina ağrım var. dikisle ilgili değil o yukarda tam vajina girişinde bir ağrı var.
baskı doluluk hissi yok. akintim kasimtim yanmam yok. kızımın hamileliginde var mıydı hatırlamıyorum. yaşayan var mı yaa
Allah’ıma çok şükür mutfak dolaplarını kocama bu akşam kitledim 2 dolap 3 raftan oluşan sildi üstüne de çıktı üstünü de sildi cifle. Geriye kaldı 7 tane dolap olsun 2 tane sildi mi sildi kazanımlarımıza bakacağız sigara hala içiyorum bırakmayı deneyince ters tepiyor saldımBende bu hafta akşamları tekim. Akşam işten gelince önce mutfak dolapları içine gircem. Ertesi gün fayanslari fırçalarım. Çarşamba da ütü yaparım. Bir akşam dinlenirim. Bir şey yapmazsam yalnızlıktan kafayı yiyorum. İş oyalıyor insanı. Önceden sigara molası verir dinlenirdim şimdi o da yok. Bazen unutuyorum dinlenmeyi
Kuzum çoğu kişi ayaklı alt ayaklı tulum sevmiyor ama açıkçası benim en kolayıma gelen ayaklılar olmuştu kızımda. Ben mesela beni doğsa şubat ayı diyelim ki uzun kol çıt çıt zıbın üstüne ayaklı tulum giydiririm. Kolay oluyor. Alt üst ayrı yapacaksam uzun kollu çıt çıt zıbın ayaklı alt gibi. Genelde de hava bence soğuksa bi tık yelek giydirmeyi ya da tek üst eklemeyi seviyorum. Örme yelek kızımda 1 yaşa kadar giydirdim hep annemin ördüğü bi kaç tane favorim vardı diğerlerine çok bulaşmazdım.
bende hep ayaklı tulum aldım canım ya,sadece iki tane alt üst takım aldım.alma çabuk küçülüyor dediler ama benimde kolayıma geliyor açıkçası ama bazıları inanılmaz ince onlarla sanki donar gibime geliyor sanki ben külotlu çorap giydiririm gibime geliyor ben çok üşütünce herkes üşüyor sanıyorumKuzum çoğu kişi ayaklı alt ayaklı tulum sevmiyor ama açıkçası benim en kolayıma gelen ayaklılar olmuştu kızımda. Ben mesela beni doğsa şubat ayı diyelim ki uzun kol çıt çıt zıbın üstüne ayaklı tulum giydiririm. Kolay oluyor. Alt üst ayrı yapacaksam uzun kollu çıt çıt zıbın ayaklı alt gibi. Genelde de hava bence soğuksa bi tık yelek giydirmeyi ya da tek üst eklemeyi seviyorum. Örme yelek kızımda 1 yaşa kadar giydirdim hep annemin ördüğü bi kaç tane favorim vardı diğerlerine çok bulaşmazdım.