Aaa neden bAgladılarYok akıntım falan doktora sinir oldum acile inmiyor yukarı servise çağırıyor allahtan bi kaç kadın daha geldi de doktor aşağı inecek. Yukarı dediğim de koca bi şehir hastanesi kadın acil bi tarafta servis hastanenin öbür tarafı ağrıdan canım çıkmış ayağına çağırıyor nöbetçiysen acilde olman gerekir niye hastaları ayağına çağırıyorsun.
magnezyum baglamadilarsa korkma ağrı kesimini yapıp gonderirlerİnşallah öyledir ve geçeracı eşiğim yüksek olmasına rağmen artık dayanamıyorum gece 3 den beri geçmedi
Ben de merak ettim inşallah bir sıkıntı olmamistirVeziir haber ver merak ediyorum ne durumdasın canım
Veziir haber ver merak ediyorum ne durumdasın canım
Kızlar ürolojiye yönlendirdi böbrek ultrasonu çekilecem onu bekliyorum. Acilde bişey demedi doktor normal gözüküyormuş. Ağrı kesici falan da vermediBen de merak ettim inşallah bir sıkıntı olmamistir
Bence sen belini üşüttün. Terleyip soğukta mı kaldın iş falan yaptıysan. Annem gibi konuştum :) sıcak tut iyi gelirKızlar ürolojiye yönlendirdi böbrek ultrasonu çekilecem onu bekliyorum. Acilde bişey demedi doktor normal gözüküyormuş. Ağrı kesici falan da vermedi
canım ne durumdasın çıktın mı hastanedenKızlar ürolojiye yönlendirdi böbrek ultrasonu çekilecem onu bekliyorum. Acilde bişey demedi doktor normal gözüküyormuş. Ağrı kesici falan da vermedi
kim olumsuz yorum yaptı merak ettim kaçırdım mı acabaAman lütfen herkes dikkat etsin malum geri sayılara geçicez. Bu aralar dikkat edelim rabbim sağlıkla kucağa almayı nasip etsin. Olumsuz yorumlar okuyunca çok üzülüyorum ya
Yeni doğan döneminde kullanmayacağım. Açıkçası annem bohça yapacağı için almakta ısrarcı oldu ben de bu modeli seçtim ama ilk birkaç ay kullanmayı düşünmüyorum. Sonrası için elbet lazım olacakMerhaba, bebeğiniz yeni doğduğunda mı yorgan ve yastığı kullanacaksınız ? Yeni doğan bebeğin yatağında örtü yastık vs kullanmak sakıncalı oluyormuş . Ben sadece çarşaf ve alez alacağım. Ayrıca evin ısısına bakıp uygun tog değerine göre uyku tulumu alacağım ve onunla uyutacağım .
İnş covid değildir. O da bel ağrısı yapıyor ya. Salgın var. Benim on gün sürdü iyileşmemcanım ne durumdasın çıktın mı hastaneden
Olumsuz derken rahatsız olan arkadaşlar ya. Kimseye bişey olmasın herkes aldık bebişleri desin falan filan işte.kim olumsuz yorum yaptı merak ettim kaçırdım mı acaba
Ayy keşke hiç olmasın. hepimiz sağlıkla alalim.Olumsuz derken rahatsız olan arkadaşlar ya. Kimseye bişey olmasın herkes aldık bebişleri desin falan filan işte.
ayyy inşallah evet farklı belirtiler verebiliyor kiminde sırt bel ağrısı vardı. üroloji ile ilgili olmasın ama ilk bebeği kaslar ayrılıyor kemikler ayrılıyor. relaxin hormonu is başında artık 3. trimester zor gerçektenİnş covid değildir. O da bel ağrısı yapıyor ya. Salgın var. Benim on gün sürdü iyileşmem
Kız labne de neymiş tatlı mı o ayol:) tatlı yiyip üzerine biraz tarçınlı su iç sonra da ömür boyu tatlıdan tiksinkizlarr canım fena tatlı çekti. laktozsuz labne yedim olur di miayy nasıl bahsedilemez bu tatlı işi ile bilmiyorum.
Ben şimdiden yatakta sağa sola dönerken zorlanıyorum. Cok erken bence.ayyy inşallah evet farklı belirtiler verebiliyor kiminde sırt bel ağrısı vardı. üroloji ile ilgili olmasın ama ilk bebeği kaslar ayrılıyor kemikler ayrılıyor. relaxin hormonu is başında artık 3. trimester zor gerçekten
o canımın çok çektiği şeyi labneden yapıyorlar aynı tadı verdi mi biraz verdi sankiKız labne de neymiş tatlı mı o ayol:) tatlı yiyip üzerine biraz tarçınlı su iç sonra da ömür boyu tatlıdan tiksin