Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Ben şimdiden yatakta sağa sola dönerken zorlanıyorum. Cok erken bence. geve tuvalete kalkmak işkence. Son ayda ne yapcm
kızımda bu zamanlarda aynı senin gibi dönemiyordum çok zordu . Kaanimda böyle değil dünkü vajina ağrısı geçti bir ara tüm vulva hep beraber ağrıyordu. Bu seferkiler kısa sürüyor gelip geçiyor ama yaaa

o canımın çok çektiği şeyi labneden yapıyorlar aynı tadı verdi mi biraz verdi sanki
Tiramisu mu? San Sebastian mı? Künefe değildir ya:) ama peynirli tatlılar da offf şimdi. Dondurma yiyorum ben ya. Migros file macroda kechy diye dondurma var ondan aldım birkaç tane. Arada yiyorum. Stevialı olandan kalorisi düşük bayağı. Kesiyor. geçen gün de kabak tatlısı yaptım. Eşim seviyor. Ama mandalina suyunda pişirdim. İki kaşık şeker koydum. Üzerine tahin ceviz o da kesti.

agiz sularinin aktigi emoji yok mu yaaa

san sebastiyannnn bırak porsiyon bir tepsiyi yerim verseler künefe hayallerimin bile dışında ama hastane odasında ilk istediğim şey o anesteziden uyanınca getirecek adam

Çıktım canım 12 de eve geldim üroloji de önemli bi durum yok dedi enfeksiyon gözüküyor biraz yoğunsa o yapabilir ağrı dedi antibiyotik falan verdi gönderdi eve. Ama ağrım geçmedi
dinlenmeye bak geçecektir çok şükür canım valla mutlu oldum şu anda ağrın geçer canım.

Ayıp yaa tek tek yazmış bide. Hamile var burda hanfendiii her aşerip yediğim tatlıların kalorisi senin hanene yazılsın o zaman

agiz sularinin aktigi emoji yok mu yaaa

san sebastiyannnn bırak porsiyon bir tepsiyi yerim verseler künefe hayallerimin bile dışında ama hastane odasında ilk istediğim şey o anesteziden uyanınca getirecek adam
Benim de son zamanlarda iştahım çok açıldı. Sürekli karbonhidrat tüketmek istiyorum, börekler poğaçalar tatlılar.. Ama ekim ayı boyunca her hafta 1 kg aldım resmen, bir ayda 4 kg Acilen spora başlamam lazım her şeyi yiyebilmek için

Çıktım canım 12 de eve geldim üroloji de önemli bi durum yok dedi enfeksiyon gözüküyor biraz yoğunsa o yapabilir ağrı dedi antibiyotik falan verdi gönderdi eve. Ama ağrım geçmedi
Bol bol dinlen böbreklerini üşütmüşsün sıcak tut. Atlet giyin guzumm ben her ne kadar giyemesem dde.ayaklarını da sıcak tut. Bol şifalar

arkadaşım yiyebiliyorsaniz yiyin canınız sagolsun valla yiyememek insanın psikolojisini de bozuyor alışıyor ama insan

dinlenmeye bak geçecektir çok şükür canım valla mutlu oldum şu anda ağrın geçer canım.
Çok şükür bebişim iyi ya gerisi önemli değil inşallah yavaş yavaş ağrım da geçer zamanla. Zaten şuan geceki kadar ağrımıyor hafifledi biraz.

Pompada kiwi markasını hiç duymamıştım . Ona da bakarım o halde , teşekkürler

Bol bol dinlen böbreklerini üşütmüşsün sıcak tut. Atlet giyin guzumm ben her ne kadar giyemesem dde.ayaklarını da sıcak tut. Bol şifalar
Sağolasın atlet giyiyorum, bizim ev alttan ısıtmalı ona rağmen ayaklarımda hep çorap olur ama oldu bi kere inşallah geçer bebişim iyi ya çok şükür

Aman bee park yatağı alacaktık bu gün kupo kodu dün akşam son 2 gün yazıyordu bu gün e bebeğe gidip inceler öyle alırız demiştik. Kupon kodu süresi bitmiş

Kızlar bebegi haftasına göre önde giden var mı? 25+5deyiz oğlum 27 lerde kızım 26larda görünüyormuş. Karnımda bi sertleşme ve yanma gibi bişey olduğu ıcın acile gittim doktor söyledi. Kendı doktoruma çarşamba gideceğim

Benim de en son randevuda 1 hafta 1 gün önde gidiyor dedi. Ekstra bir durum yok dedi. Normalde şeker testi istemeyecekti ama bir isteyeyim dedi sadece bu hafta yaptıracağım

kizlarr canım fena tatlı çekti. laktozsuz labne yedim olur di mi ayy nasıl bahsedilemez bu tatlı işi ile bilmiyorum.
Hamile olduğumu ilk öğrendiğimde denizden dönüş yolundaydık. Kabın içinde birileri dondurma yiyordu tabi aynı kaptan helvadan yeniliyordu. Aşureyi o zaman anladım. Araçta öküz gibi bakmıştım valla utanmasam gidip bi kaşık verir mısınız diyecektim. dışarda oturup yiyorlar eve gittiğim gibi helva siparişi verdim. İnsan ilk aşermesini helvayla yapar mı ya

Bana kabızlık için doktor magnezyumu iki tane kullan sabah akşam dedi. Bir de probiyotik kullanabilirsin dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…