Şeker şüphesi olduğu için soruyorum da böbrek de büyüme gördümü bende şeker var bir de aklıma yatmayan şey şekere bakılacak bir kaç tahlil varken zaten şekeri yüksek olan birine niye yükleme öneriyorlar acaba beniö yüksek çıkıyo diyet yapmadığımda bariz şeker var ama illa o şeker testini yaptır demeleri saçma geliyor banaGirdim şeker sanırım yüksek o yüzden bebeğin suyu 76 çıktı 80 sınırmış. Yani bebeğin suyu fazla şekerine dikkat et ve muhakkak şeker yüklemesi yaptır dedi.
Ben de muzdariptim tek tek yazıyordum herkese iyi oldu öğrenmemCanım sen bana şu birçok mesajı alıntılayarak yazmak nasıl oluyor öğretsenelli tane üst üste mesaj görünmemiş olur:)
buraya dilediğini yaz ama gri alintilarin alanına girmeAy bu mesajı kopyala yapıştır ss vs yapalım dokuzuncu ayda hep bakayım :)
sırasıyla ekledim canımCanım sen bana şu birçok mesajı alıntılayarak yazmak nasıl oluyor öğretsenelli tane üst üste mesaj görünmemiş olur:)
Ohaaaa yok artık hoca gibi hoca yaaa amme hizmetine bak sensırasıyla ekledim canım
Ay bi de aile gelmesi derdi çıksın. Kendimizi mi düşünelim yoksa ailesini mi çekelim bi onlar eksik.Bende sendenim. Anksiyete bozukluğu var bende. Bir de eşim işi yüzünden geceleri yalnızım. Bir kaç ay sonra nolacak bilmiyorum. Ailesi de gelip yanında kalalım dediler çok istemiyorum. Allah yardımcımiz olsun. Dua et içinden ben hep ya şafi çekiyorum.
Boyunuz kaç pekiii acaba aldığımız bu kiloların ne kadarı bebek suyu falan filan kendimize mi aldık bi de o varKız sen şaka mısınben 68 ile hamile kaldım 75 oldum 22+3 deyim bende son üç dört günde 2 kilo aldım. Ödem oldu ama bende ellerim ayaklarım şişti arkadaşlarda yüzümün de şiştiğini söylüyor
Boyum 157 öyle uzun falan da değilim. Kendime alıyorum gibi hissediyorum ya ben. Ama öyle aşırı yeme durumu da yok zaten bir iki lokma yiyince karnım hemen şişiyor çok fazla yiyemiyorum.Boyunuz kaç pekiii acaba aldığımız bu kiloların ne kadarı bebek suyu falan filan kendimize mi aldık bi de o var
Ohaaaa yok artık hoca gibi hoca yaaa amme hizmetine bak senkız bu nasıl anlatım böyle harikasın sen
Hahahaha tamam dostum bunu sen istedin :)) bekleanlatımımda asla boşluğa yer vermem ay sağol kuzucum benim yaa senin eşsiz bilgi dağarcığı her türlü kolaydı zaten ama benim de anlatasım mi gelmiş kız geçen yıl ocaktan beri çalışmıyorum özledim. biri bir şey sorsa da anlatsam
Yanında iki dili iyi bilen güvendiğin biri olmasına izin verirler mi?Benim korkum da doktorları anlayamamakdillerini yeni öğreniyorum ingilizce de pek bilmiyorlar. Doğum sırasında bir şey derler de anlamam diye korku sardı. Çok konuşuluyor mu ya doğumda? Yoksa basit nefes ver ıkın vs ile mi geçiyor
Evet ama bunu öncesinde konuşun doktorunuz ya da ebenizle dediler bana sağlık ocağındaYanında iki dili iyi bilen güvendiğin biri olmasına izin verirler mi?
Ben bir de doğum ile ilgili bir şey duymuştum. Bebeğin kordonu kesilmeden anne üstüne koyarlarsa bir bebekte bir hormon salgılanıyormus. Bebekte güven duygusu sağlıyormuş. İnşallah unutmam doktoruma söylerim. Ten tene temas en başında uzun olsun. Korkttugunuz zaman bunun hayalini kurun .
Sana bol su içmek demekten başka bri şey bilmiyorum. Allah şifa versin. İdrar yollari çok zor insan nefes alırken bile zorlanıyor.Merhaba kızlar ben idrar yolu enfeksiyonu oldum doktor piyolesepty ilacını verdi ama o da alerji yaptı sanırım ürtiker gibi oldu vücudum ilacı bırak dedi doktor geçer mi ya çok zor bi durumdayım
Benimde son kontrolde 540 gr olmuştu o zaman ben be eğe almışım diyebilirimBoyum 157 öyle uzun falan da değilim. Kendime alıyorum gibi hissediyorum ya ben. Ama öyle aşırı yeme durumu da yok zaten bir iki lokma yiyince karnım hemen şişiyor çok fazla yiyemiyorum.
Bebek em son kontrolde 527 gr dı biraz göğüs biraz plasenta biraz amniyon sıvısı, rahim, ve kan hacmi de arttığını düşünürsek en fazla 4 kilo alınmış olması gerekir üstünü ben aldım
gonder gelsinHahahaha tamam dostum bunu sen istedin :)) bekle
Aynı ben . Her tarafım şiş ağırlaştım zaten. Sanki 9 aylık hamileyim gibi acaba kendime diyorum ki naz mi yapıyorum ben diye. İnsan kendine de naz yapar mi yaKız sen şaka mısınben 68 ile hamile kaldım 75 oldum 22+3 deyim bende son üç dört günde 2 kilo aldım. Ödem oldu ama bende ellerim ayaklarım şişti arkadaşlarda yüzümün de şiştiğini söylüyor
Sen ileanlatımımda asla boşluğa yer vermem ay sağol kuzucum benim yaa senin eşsiz bilgi dağarcığı her türlü kolaydı zaten ama benim de anlatasım mi gelmiş kız geçen yıl ocaktan beri çalışmıyorum özledim. biri bir şey sorsa da anlatsam