Ay bende oioi ve banyo kova seti için koşturdum ama bulamadım 4 tane yere fln baktım yoktuGünaydın güzel annelerimSabah sabah kalkıp bime gittim amacım oioi mama kabı ve kaşığından almaktı ama kalmamıştı yada gelmedi. Neyse hepsiburada da indirim varmış allahtan bimde bulamazsanız bakarsınız bim kadar olmasa da güzel indirim var
Maşallah sen bayağı şey almışsınAy bende oioi ve banyo kova seti için koşturdum ama bulamadım 4 tane yere fln baktım yoktuama yinede bi sürü şey aldım
Naptın girdin mi merak ettim,nasıl bebeğin ?Kızlar aslında ben devlet mi özel mi diye değil özel hastane mi özel muayenehane mi şeklinde sormaya çalışmıştımDoç. Dr. Şenol kalyoncunun özel muayenehanesinden randevu aldım. çok teşekkür ederim Bugün saat 17.00da 4D detaylı ultrason randevum var Allah’a şükürler olsun ben de Türkçe açıklama yapan özel bir doktor muamelesi göreceğim inş şükür
Merhaba ben de bursadayım doğumu da medicanada mı yapmayı düşünüyorsunuzCanım ben bursadayım medicana da doktorum buradaki cihazdan daha iyileri var dedi ve bırada bir özel radyoloji çekimleri yapan yerler var orada ben daha önce hsg de çektirmiştim benim perinatologum da kendi takibini yapan doktorum da orada çekil oradaki cihaz en iyi olan demişti bende orada cekilecegim haftaya sende öyle yerlere bakabilirsin
Evet kadın doğumdan randevu aldım beni perinatolojiye kendisi yönlendirdibu pendik marmara için kadın doğum randevusu mu alacağız? perinatoloji için bi bölüm yok , ilk defa bakacağım mhrs ten
Girdim şeker sanırım yüksek o yüzden bebeğin suyu 76 çıktı 80 sınırmış. Yani bebeğin suyu fazla şekerine dikkat et ve muhakkak şeker yüklemesi yaptır dedi.Naptın girdin mi merak ettim,nasıl bebeğin ?
Namaz için ayağını lavaboya koyup abdest almak zor ve tehlikeli cnm aşağıda fayans üzerine masraba ile şu döküyorum bende cnm daha kolay olur sende öyle yapmaya çalış agirlasoyoruz artık rabbim kolaylığını veriyorBen iş yerinde abdest alırken çok zorlanmaya başladım. Yakında bacağımı hiç kaldıramam gibi geliyor. İkindiye eve yetişiyordum ucundan ama öğle nolacak bilmiyorum. Namazı bırakmak da istemiyorum. Nasıl bir çözüm bulcam bilmiyorum.
Benim ki baş aşağı pozisyon da yazıyor detaylı kağıtta yani doğum pozisyon u oluyor ama erken sanırım daha çok degisirlerHayırlı akşamlar hepinize. Detaylı ultrason yaptıranlar bebisin duruşu nasıldı? Doğum pozisyonu mu yoksa ayaklar aşağıda mi ?
Teşekkür ederim cevabın için. Demekki öyle rahat bebişlerBenim ki baş aşağı pozisyon da yazıyor detaylı kağıtta yani doğum pozisyon u oluyor ama erken sanırım daha çok degisirler
Ya şu hiç kilo almayanlar şaka mımyapıyo bilmiyorum ama moralimi çok bozuyo18+5 den +7 kilo ile selamlar. İştahım hiç kapanmadı yemezsem bebeğimi eksik bırakacakmışım gibi hissedip yiyiyorum herşeyiSonumu hiç düşünmeden 66 ile hamile kalıp 73 ile size iyi geceler diliyorum
Ben de 63 ile kaldım şimdi 67 oldum. Bu ay hızlı aldık gelecek ay da öyle sonra yavaşlar korkma. İyi gidiyoruzYa şu hiç kilo almayanlar şaka mımyapıyo bilmiyorum ama moralimi çok bozuyoben 23+3 deyim 64 le kaldım 67 oldum ama bu hafta 1.5 kilo birden aldım geçen pazar 65.5 dim böyle ilerlemez umarım korktum
Bende makat pozisyonu yazıyor ayaklar aşağıda yaniHayırlı akşamlar hepinize. Detaylı ultrason yaptıranlar bebisin duruşu nasıldı? Doğum pozisyonu mu yoksa ayaklar aşağıda mi ?