Ben iki doğuma girdim. Ablam serum verince doktor ağlardı. Öyle canı tatlıydı. Ama doğumda başka bir cesaret geldi. Düşünmüyorum hiç nasıl olacak diye. Sezeryandan da korkuyorum kesilmek hissi korkutuyor. Normalden de korkuyorum.Kızlar beni doğum korkusu sardı yaaşimdiden kalbim pıt pıt oluyor ya panik yaparsam nabzım yükselirse diye korkmaya başladım korkudan korkuyorum sanki. Ben korkunca tansiyonum düşüyor nabzım bayağı yükseliyor midem bulanıyor bayılacak gibi oluyorum offf nasıl çıkacak bu artık kaçış da yok bir susam kadardı olacak 50 cm 3 kg
Benim korkum da doktorları anlayamamakKızlar beni doğum korkusu sardı yaaşimdiden kalbim pıt pıt oluyor ya panik yaparsam nabzım yükselirse diye korkmaya başladım korkudan korkuyorum sanki. Ben korkunca tansiyonum düşüyor nabzım bayağı yükseliyor midem bulanıyor bayılacak gibi oluyorum offf nasıl çıkacak bu artık kaçış da yok bir susam kadardı olacak 50 cm 3 kg
Teşekkür ederim. Daha değişirmiş. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinBende makat pozisyonu yazıyor ayaklar aşağıda yani
masrapa ile ayağına şu dök canım kaldırma. dengeni kaybedersin düşersin mazallahBen iş yerinde abdest alırken çok zorlanmaya başladım. Yakında bacağımı hiç kaldıramam gibi geliyor. İkindiye eve yetişiyordum ucundan ama öğle nolacak bilmiyorum. Namazı bırakmak da istemiyorum. Nasıl bir çözüm bulcam bilmiyorum.
geziyor içimdeŞaka gibi dimi inanaması güç içimİzde bir canlı bir insan büyütüyoruz
Bir arkadaşım kendi tecrübesiyle başka bir arkadaşımı “ya sonuçta içerde kalacak hali yok, illa ki çıkacak ve bir anlık bir şey. O acı da geçecek” diye diye hazırladı doğuma. Ve gerçekten normal doğumda hep içimden bunları geçirdim dedi o arkadaşım. Bana da böyle düşününce bi cesaret geliyor, daha hiç sancı çekmediğim için de olabilir orasını bilmiyorumKızlar beni doğum korkusu sardı yaaşimdiden kalbim pıt pıt oluyor ya panik yaparsam nabzım yükselirse diye korkmaya başladım korkudan korkuyorum sanki. Ben korkunca tansiyonum düşüyor nabzım bayağı yükseliyor midem bulanıyor bayılacak gibi oluyorum offf nasıl çıkacak bu artık kaçış da yok bir susam kadardı olacak 50 cm 3 kg
Ben de ara ara korkuyorum sonra yüz binlerce kişi doğurmuş ben de doğururm diyorum inşallah tabiKızlar beni doğum korkusu sardı yaaşimdiden kalbim pıt pıt oluyor ya panik yaparsam nabzım yükselirse diye korkmaya başladım korkudan korkuyorum sanki. Ben korkunca tansiyonum düşüyor nabzım bayağı yükseliyor midem bulanıyor bayılacak gibi oluyorum offf nasıl çıkacak bu artık kaçış da yok bir susam kadardı olacak 50 cm 3 kg
Dediğin gibi bence sen git memlekete:) normal derler. umarım bir şey yoktur yaniGirdim şeker sanırım yüksek o yüzden bebeğin suyu 76 çıktı 80 sınırmış. Yani bebeğin suyu fazla şekerine dikkat et ve muhakkak şeker yüklemesi yaptır dedi.
Ay bi türlü çıkacak işte o belirsizlik belki bizi korkutan. Günde yüzlerce çocuk doğuyor halbuki. Binlerce ameliyat oluyor.Ben iki doğuma girdim. Ablam serum verince doktor ağlardı. Öyle canı tatlıydı. Ama doğumda başka bir cesaret geldi. Düşünmüyorum hiç nasıl olacak diye. Sezeryandan da korkuyorum kesilmek hissi korkutuyor. Normalden de korkuyorum.
Kız sen taaa nerelerdesin öyleBenim korkum da doktorları anlayamamakdillerini yeni öğreniyorum ingilizce de pek bilmiyorlar. Doğum sırasında bir şey derler de anlamam diye korku sardı. Çok konuşuluyor mu ya doğumda? Yoksa basit nefes ver ıkın vs ile mi geçiyor
Canım sen bana şu birçok mesajı alıntılayarak yazmak nasıl oluyor öğretsengeziyor içimde
Ay bu mesajı kopyala yapıştır ss vs yapalım dokuzuncu ayda hep bakayım :)Bir arkadaşım kendi tecrübesiyle başka bir arkadaşımı “ya sonuçta içerde kalacak hali yok, illa ki çıkacak ve bir anlık bir şey. O acı da geçecek” diye diye hazırladı doğuma. Ve gerçekten normal doğumda hep içimden bunları geçirdim dedi o arkadaşım. Bana da böyle düşününce bi cesaret geliyor, daha hiç sancı çekmediğim için de olabilir orasını bilmiyorum
Dokuzuncu ayda moral motivasyon konuşmalarına ağırlık vereceğiz tamamdırBen de ara ara korkuyorum sonra yüz binlerce kişi doğurmuş ben de doğururm diyorum inşallah tabi
Bende sendenim. Anksiyete bozukluğu var bende. Bir de eşim işi yüzünden geceleri yalnızım. Bir kaç ay sonra nolacak bilmiyorum. Ailesi de gelip yanında kalalım dediler çok istemiyorum. Allah yardımcımiz olsun. Dua et içinden ben hep ya şafi çekiyorum.Ay bi türlü çıkacak işte o belirsizlik belki bizi korkutan. Günde yüzlerce çocuk doğuyor halbuki. Binlerce ameliyat oluyor.
Ben de kaç ameliyat oldum düşük sezaryen vs ama korkağım işte korkudan korkuyorum şimdiden başladı ya bi aksilik olursa diye hep böyleyim ben zaten hayatta her şeyde. Rahat olma genim yok yaaa
Son ayda yazarım bol bol merak etmeAy bu mesajı kopyala yapıştır ss vs yapalım dokuzuncu ayda hep bakayım :)
Ay başka çektiğiniz esmalar var mı? Başlarda bi hevesle başladım Meryem suresi, kalem suresi dinlerdim. Şimdi yatarken sadece Ya Halıku, Ya Barıu, ya Musavviru çekiyorum 21 defa. Gece yatarken aklıma geliyor yine bugün bir şey okumadım hiç diyeBende sendenim. Anksiyete bozukluğu var bende. Bir de eşim işi yüzünden geceleri yalnızım. Bir kaç ay sonra nolacak bilmiyorum. Ailesi de gelip yanında kalalım dediler çok istemiyorum. Allah yardımcımiz olsun. Dua et içinden ben hep ya şafi çekiyorum.
Evet medicana da yapacagım doğumu siz karar verdiniz mi doktorunuz kimMerhaba ben de bursadayım doğumu da medicanada mı yapmayı düşünüyorsunuz
Kız sen şaka mısınYa şu hiç kilo almayanlar şaka mımyapıyo bilmiyorum ama moralimi çok bozuyoben 23+3 deyim 64 le kaldım 67 oldum ama bu hafta 1.5 kilo birden aldım geçen pazar 65.5 dim böyle ilerlemez umarım korktum
Benim doktorum ferhan sönmez özel muayenehanesi var jimerle ve pembe maviyle çalışıyor. Doğum zamanı bebeklerin durumuna göre hastaneye karar vericez pembe mavinin yeni doğanı jimere göre daha iyi dedi. Bu arada medicanada doğum paketi var mıEvet medicana da yapacagım doğumu siz karar verdiniz mi doktorunuz kim