Bende hiç mide bulantısı yok 4+3 şuan erken diyemi acaba ama kasık ağrısı cekiyorum devamlı ani hareketlerde yorulduğumda daha cok artıyor onun dışında başka bir şey yok başka benim gibi olan varmıHayırlı günler Şubat anneleri nasılsınız bakalım bugün doktora gidecek olan varmı olanlar mutlu haberler alsın inşallah mutlu haberler bekliyoruz insallah
Kanama gözle görünür olmadığı sürece sorun olmaz dimi kesenin üstünde gözüküyor ama benden kan falan gelmedi 4 hafta 3 günlük şuan
Bende hiç mide bulantısı yok 4+3 şuan erken diyemi acaba ama kasık ağrısı cekiyorum devamlı ani hareketlerde yorulduğumda daha cok artıyor onun dışında başka bir şey yok başka benim gibi olan varmı
Bende yaşadım canım bu sabah baktığımda düzelmiştiBen uygulamayı indirdikten sonra üye olmak istediğimde hata veriyo bi benmi yaşıyorum bu sorunu
Aynen bende bu sabah baktım düzelmiştiBende yaşadım canım bu sabah baktığımda düzelmişti
Ben şekere falan dikkat etmmeye başlayamadım hala cikolata falan yiyorum karpuz yiyorum ediyorum umarım sorun olmaz ama 52 kiloyum şuan4+6 bende de özellikle ayakta kalınca artan bel ağrısı oluyor regl sancısı gibi ama mide bulantısı hiç yok yeme içmede hiç sorun yok şeker ve karbonhidrat tan uzak durmaya çalışıyorum
Ani kalkışlarda baş dönmesi oluyor normalde yüksek tansiyonum vardı ilaç kullanıyordum doktor şimdilik ilaca gerek yok ztn tansiyonun düşük gidecek ilk 3 ay dedi muhtemelen bir süre sonra tansiyon ilacı başlar
Ben şekere falan dikkat etmmeye başlayamadım hala cikolata falan yiyorum karpuz yiyorum ediyorum umarım sorun olmaz ama 52 kiloyum şuan
Ben de senin gibiyim canım, bugün itibariyle 5.haftama girdim ama sadece ara ara hafif karın ağrısı oluyor geçiyor tekrar başlıyor. Dün yemek yaptım biraz uzun ayakta kaldım belim ağrıdı karın ağrım arttı direkt yattım.4+6 bende de özellikle ayakta kalınca artan bel ağrısı oluyor regl sancısı gibi ama mide bulantısı hiç yok yeme içmede hiç sorun yok şeker ve karbonhidrat tan uzak durmaya çalışıyorum
Ani kalkışlarda baş dönmesi oluyor normalde yüksek tansiyonum vardı ilaç kullanıyordum doktor şimdilik ilaca gerek yok ztn tansiyonun düşük gidecek ilk 3 ay dedi muhtemelen bir süre sonra tansiyon ilacı başlar
5. Haftadayken benimde akşama doğru çok az oluyordu şimdi sabah da başladı gece uyanınca da aynı şekildebenim sabah hiç yok akşama doğru başlıyor rahatsız edici gerçekten
Koku hassasiyeti var ama o kadar çok değil sanırım ya. Benim son 3 randevuya inşallah kalp atışını duyarızBenim de çok halsizlik ve sabah açken midem bulaniyo bide koku hassasiyet i çok bende yumurta ve çok rahatsız oluyorum yemiyorum sebzelere aşırı bı istek oldu bakalım randevu ya son 10 gün kaldi
Ne kadar yüksek çıkmış gerçektenBenim de sat 21 Mayıs. Adetim bir gün geçince 3800le öğrendim aynı gün kese de göründü. Tuhaf geldi bu kadar erken yüksek çıkması ve kese görünmesi
Benim henüz normal iştahımMerhaba şubat anneleri herkesi tebrik ediyorum hayırlı olsun sağlıklı gebelikler diliyorum. Birşey sormak istiyorum iştahınız ne durumda sürekli bişeyler yeme isteği geliyor mu?
Kaç dk sonra çıktıKızlar sizce gebelik var mı? Bat a 2 gün var bir de artı med nasıl bir test ayrıca bu da erken gebelik değil normal gebelik testi sadece bunu bulabildim
İlk andaKaç dk sonra çıktı
Ne güzel :)Benim henüz normal iştahım
O zaman kuruma çizgisi de değildir. Test bozuk değilse var gibi canımİlk anda
Senin çok mu arttı kaçıncı haftadasınNe güzel :)
Evet Cook oluyor bendeMerhaba şubat anneleri herkesi tebrik ediyorum hayırlı olsun sağlıklı gebelikler diliyorum. Birşey sormak istiyorum iştahınız ne durumda sürekli bişeyler yeme isteği geliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?