Magnezyumlu maden suyu belki alternatif olabilir günde 1 içilebilir diyor doktorum. Bol su içmekte iyi baş ağrısı için.Ay Allah razı olsun.Sanırım bende migren oldum bu nedir nasıl bir ağrı yemin ederim çıldırcam.migren nedir bilmezdim ben.Dün akşamda böyleydim duş aldım hafifledi. Başıma birşey sarıyorum gözümü kapatıyorum. Ama sabah yine aynı uykumdan baş ağrısıyla kalktım sabah.Magnezyumum yokona mı başlamam gerekiyor.
19 çok erken değil mi? Burda genelde 21-24 arası yönlendiriyorlarMerhaba kızlar önümüzdeki hafta 19. Hafta ve detaylı ultrasonum var, yurtdışında yaşıyorum burada bu hafta bakıyorlar sizlerde giden var mı ?
Bilmem gereken bişey var mı gitmeden
Canım benim böbrekler Allah’a şükür sağlam çocuk ya oraya toplanıyor ya da bi tarafını dayıyor ondan ağrı oluyor ilk gebeliğimde sadece daha geç olmuştu bu erkenden başladı kudurmayaBu yıl kış çok hafif geçecek diye okumuştum bir de tahminlere göre ama çok güzelmiş. Heves etmemek elde değil. Ben de heves ettim valla.
gün içinde yediklerimi gaz yapabiliyor canım. Sabahki normal halimiz iişte.aksam fake atıyor. kaburga acın nasil böbreğe yakın mı ? baktırmak şansın varsa iyi olur. Sağ taraftaki sinir ve damarlar rahatsız ediyor ama acı hissi veriyor mu baktım acımıyor benim de ama sağda rahatsız oluyorum. Sola dönme isteği oluyor.
Ben de almanyada yaşıyorum 22. Haftaya randevu al dedi doktor perinatoloji 23. Haftaya verdiMerhaba kızlar önümüzdeki hafta 19. Hafta ve detaylı ultrasonum var, yurtdışında yaşıyorum burada bu hafta bakıyorlar sizlerde giden var mı ?
Bilmem gereken bişey var mı gitmeden
Ben de Kartal’da oturuyorum canım. Ben caddede bir doktora gideceğim. Zeki Şahinoğlu adı doktorum önerdi.Kızlar merhaba, bir şey danışacaktım. Detaylı ultrason için İstanbul Anadolu Yakası’nda (Kartal’da oturuyorum) bildiğiniz ve önerebileceğiniz bir peritanolog var mı?
Bugün doktorum kontrolde önümüzdeki hafta yaptır dedi ama seçimi bana bıraktı, ben de size danışmak istedim hemen ☺
Aa çok sevindim, hemen not alıyorum ismini teşekkür ederimBen de Kartal’da oturuyorum canım. Ben caddede bir doktora gideceğim. Zeki Şahinoğlu adı doktorum önerdi.
Ben Ataşehir’de Gazi Yıldırım’ın takibindeyim ameliyat sürecime de o hakim hiç değişmedimAa çok sevindim, hemen not alıyorum ismini teşekkür ederimSen nereye gidiyorsun canım doktora? Benimki Kızılay’daydı ama artık Pendik Medikalpark’a geçtik.
Ben kozyatağı Acıbadem de Prof. Murat Yayla dan aldım randevuyu. 12. Haftada da ona gitmiştim.Kızlar merhaba, bir şey danışacaktım. Detaylı ultrason için İstanbul Anadolu Yakası’nda (Kartal’da oturuyorum) bildiğiniz ve önerebileceğiniz bir peritanolog var mı?
Bugün doktorum kontrolde önümüzdeki hafta yaptır dedi ama seçimi bana bıraktı, ben de size danışmak istedim hemen ☺
Ben doktorumdan çok memnundum canım o oraya geçince direkt ben de transfer oldum aslında çok ilgili, güleryüzlü ve rahatlatıcı biri Özge Sever. Gazi Yıldırım’ı da çok iyi diye duymuştum evet, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimiziBen Ataşehir’de Gazi Yıldırım’ın takibindeyim ameliyat sürecime de o hakim hiç değişmedimPendik Medikalde arkadaşım var İlknur Hoca. O da çok iyi güleryüzlüdür.
Çok teşekkür ederim canım, hemen not alıp bu hocamızı da araştırıyorumBen kozyatağı Acıbadem de Prof. Murat Yayla dan aldım randevuyu. 12. Haftada da ona gitmiştim.
Benim de bugün yazdı kan ilacı başlayacağım birazdan, kabızlık haftalardır uğraştığım bir sıkıntı maalesef ama sabah uyandığımda incir veya kayısı yediğimde iyi geliyor bana gün içinde sen de bi dene istersen.Kızlar ben bu hafta demir ilacına başladım dışkı rengi koyu yeşil oldu siyahımsı normal mi bu? Ve kabızlık tabiki
Normal canım malesef benimde öyleKızlar ben bu hafta demir ilacına başladım dışkı rengi koyu yeşil oldu siyahımsı normal mi bu? Ve kabızlık tabiki
Ben dün bi ara karnımın sağ tarafında pıt pıt bişiler hissettim ama bana gaz gibi geldi. Ayırt edemedim pek.Bu arada kızlar ben artık bugün bebisin hareketlerini bariz hissettim. Kıpır kıpır artık tekme filan atıyor galiba. Yani bu nasıl oluyor 3 gün önce hic bisey hissetmezken şimdi böyle olması mucize gibiÇok farklı çok güzel bir duyguymuş gerçekten.
Benimde pıt pıt seklinde başladı eğer bebisin hareketiyse 2 3 güne sende hissedersinBen dün bi ara karnımın sağ tarafında pıt pıt bişiler hissettim ama bana gaz gibi geldi. Ayırt edemedim pek.
o da olabilir canım dayaniyordur oraya senin de canın aciyordur. ayy dışarıda da aynısı olur mu olurCanım benim böbrekler Allah’a şükür sağlam çocuk ya oraya toplanıyor ya da bi tarafını dayıyor ondan ağrı oluyor ilk gebeliğimde sadece daha geç olmuştu bu erkenden başladı kudurmaya