Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Magnezyumlu maden suyu belki alternatif olabilir günde 1 içilebilir diyor doktorum. Bol su içmekte iyi baş ağrısı için.
Tansiyon yüksek değildir değil mi? O da baş ağrısı yapar çünkü.

Arkadaşlar 11 aylık tüp bebekle hamileyim pazartesi gece kanamam oldu hemen acile gittim sabahta kendi dokturma göründüm düşük riski yok dedieve git pedi dolduracak kadar olursa tekrar gel dedi şimdi dolu dolu birden akmıyor ama ara ara koyu kahve yada siyaha yakın akıntım oluyor ne bi anda prdi dolduracak kadar nede tamaman bitiyor ne yapacağımı bilmiyorum düşük olurmu çok korkuyorum

Merhaba kızlar önümüzdeki hafta 19. Hafta ve detaylı ultrasonum var, yurtdışında yaşıyorum burada bu hafta bakıyorlar sizlerde giden var mı ?
Bilmem gereken bişey var mı gitmeden

Canım benim böbrekler Allah’a şükür sağlam çocuk ya oraya toplanıyor ya da bi tarafını dayıyor ondan ağrı oluyor ilk gebeliğimde sadece daha geç olmuştu bu erkenden başladı kudurmaya

Merhaba kızlar önümüzdeki hafta 19. Hafta ve detaylı ultrasonum var, yurtdışında yaşıyorum burada bu hafta bakıyorlar sizlerde giden var mı ?
Bilmem gereken bişey var mı gitmeden
Ben de almanyada yaşıyorum 22. Haftaya randevu al dedi doktor perinatoloji 23. Haftaya verdi

Kızlar merhaba, bir şey danışacaktım. Detaylı ultrason için İstanbul Anadolu Yakası’nda (Kartal’da oturuyorum) bildiğiniz ve önerebileceğiniz bir peritanolog var mı?
Bugün doktorum kontrolde önümüzdeki hafta yaptır dedi ama seçimi bana bıraktı, ben de size danışmak istedim hemen ☺

Ben de Kartal’da oturuyorum canım. Ben caddede bir doktora gideceğim. Zeki Şahinoğlu adı doktorum önerdi.

Aa çok sevindim, hemen not alıyorum ismini teşekkür ederim Sen nereye gidiyorsun canım doktora? Benimki Kızılay’daydı ama artık Pendik Medikalpark’a geçtik.
Ben Ataşehir’de Gazi Yıldırım’ın takibindeyim ameliyat sürecime de o hakim hiç değişmedim Pendik Medikalde arkadaşım var İlknur Hoca. O da çok iyi güleryüzlüdür.

Ben kozyatağı Acıbadem de Prof. Murat Yayla dan aldım randevuyu. 12. Haftada da ona gitmiştim.

Kızlar ben bu hafta demir ilacına başladım dışkı rengi koyu yeşil oldu siyahımsı normal mi bu? Ve kabızlık tabiki

Ben Ataşehir’de Gazi Yıldırım’ın takibindeyim ameliyat sürecime de o hakim hiç değişmedim Pendik Medikalde arkadaşım var İlknur Hoca. O da çok iyi güleryüzlüdür.
Ben doktorumdan çok memnundum canım o oraya geçince direkt ben de transfer oldum aslında çok ilgili, güleryüzlü ve rahatlatıcı biri Özge Sever. Gazi Yıldırım’ı da çok iyi diye duymuştum evet, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi

Kızlar ben bu hafta demir ilacına başladım dışkı rengi koyu yeşil oldu siyahımsı normal mi bu? Ve kabızlık tabiki
Benim de bugün yazdı kan ilacı başlayacağım birazdan, kabızlık haftalardır uğraştığım bir sıkıntı maalesef ama sabah uyandığımda incir veya kayısı yediğimde iyi geliyor bana gün içinde sen de bi dene istersen.

Ben dün bi ara karnımın sağ tarafında pıt pıt bişiler hissettim ama bana gaz gibi geldi. Ayırt edemedim pek.

Canım benim böbrekler Allah’a şükür sağlam çocuk ya oraya toplanıyor ya da bi tarafını dayıyor ondan ağrı oluyor ilk gebeliğimde sadece daha geç olmuştu bu erkenden başladı kudurmaya
o da olabilir canım dayaniyordur oraya senin de canın aciyordur. ayy dışarıda da aynısı olur mu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…