Aynı saatlerde bende hastanedeydim bi salgın varmıs ve bi anda sesleri alıp götürüp boğaz kuruluğu yapıyormuş hamilelere bonus olarak mide ve bağırsak agrısına sebep oluyormuş gece yatmadan bunu okuyup 1.30 da mide agrısı ile uyandım ama çok yoğundu ye istifra etmem yada lavaboya çıkmam gerekiyor gibi hissettiren bişeydi ama ben ikisini de yapamadım saat 2.30 a kadar uyumaya çalıstım taaa ki eşim uyandı ve benim asla ses tellerimin işini yapmadagını anlayana kadar apar topar acile gittik agrıdan kıvranıyordum zaten hemen sıvı takviyesi c vitamini serum daha iki damla akmadan ben kendimden geçmişim zaten 5.30 da eşim uyandırdı kan tahlillerim cıkmıs doktor gelmiş viral enfeksiyona bağli bu sıralar çok karsılasıyorz demiş ilerlemesini engellemek için ama sabah doktoruna mesaj at yıne de haberi olsun dedi sabah doktoruma da yazdım benden önce zaten hastanede acil deki dokyor sağolsun sistemden not bırakmıs korkma ilacını kullan takviyelerini aksatma dedi ilacın etkisiyle enfeksiyon direncin yükselecek bu sebeple hastalıkta geçmemek için direnecek bugünü ve geceyi atlattın mı yarına daha iyi hissetmeye baslarsın dedi kara kara bu geceyi düşünüyorum
sizde çok geç kalmadan hemen bi doktorunuza görünün derim geçmiş olsun.