- 5 Haziran 2016
- 456
- 284
- 103
- 29
Hiç olmadı canım bulantı da kusma daGünaydın arkadaşlar. Meral ediyorum erkek bekleyen annelerin mide bulantısı ne durumda, oldu mu ya da oluyor mu hala? Benim ilk üç ay hep oldu ama kusmadım. Şimdilerde de hala devam ediyor ara ara. Tutunca da fena oluyor mesela bu sabah da bulantıyla uyandım. Bazı günler de çok rahatım ama
Benim de şu an böyle duruyor ama akşamları şişiyor ya da yediğim şeye göre bazen kayboluyor göbek çocuk nereye gitti diyorumBen kesinlikle 17 haftalık hamile değilim ya
Derin olabilir benim seçeneklerim arasında da varKız bebekler baskın mi oldu?
Benim kızımın adı Ada Devin..
İkinci de kız olacak nasipse sağlıkla gelsinisim bulamadık Ben Devrim olsun diyorum artık tek isim ama eşimde Devrim i istemiyor.. var mı fikri olan paylaşsın örnek alalim
Uyumlu olması ilk tercihim ama uymasa da olurBen de isim arıyorum. Bana da kız ismi önerisi lütfenilk kızına uygun bir isim mi farklı bir isim mi koymak istiyorsun canım?
Ladinle uyumlu olarak aklıma Lavin ya da Lavinya geliyor ama ikisinin de anlamı ya da kökeniyle alakalı bilgim yokBen de isim arıyorum. Bana da kız ismi önerisi lütfenilk kızına uygun bir isim mi farklı bir isim mi koymak istiyorsun canım?
Buda Ravza olsun nehir RavzaMerhaba arkadaşlar bebeğimin cinsiyeti mi öğrendim kızım olacakmış. İsim önerileri alabilir miyim ilk kızımın adı Nehir.
Bu arada soranlar olmuş ilk hamileliğimde 12.hafta bitene kadar aşırı derecede mide bulantım ve kusmam oldu ikinci de 1 kez bile kusmadım ama ikisi de kız yani cinsiyetle ilgisi olmuyormuş. Va
Narya ismini çok seviyorum ya. Kızım olsaydı aklımdaydıDerin olabilir benim seçeneklerim arasında da var
Efsa hoşuma gidiyor ama anlamı bazı yerlerde sihirbaz bazı yerlerde şeffaf berrak sihirbaz olmasa koyardım sanırımKızlar Eftelya ismi iptal bana isim önerin gurban olam
Ay ne güzel hayırlı olsunKızçelerim güzel anneler herkese merhaba.Uzun zamandır giremedim ama fırsat buldukça birkaç sayfada olsa yazdıkalarınızı okuyordum. Bizim 14+5 de nipt sonucumuz çıktı her şey yolunda çok şükür veee bir oğlumuz olacak lights ben hiç yaşamadım canım o kadar hamile gibi değilim ki arada endişeye bile düşüyorum. Yalnız canım fazlaca yeşil zeytin çekiyor ladin19 listeye bi mavi kalbini alırız herkes çok iyi olsun huzurla geçirelim bu güzel günleri
Ya bana Zeynep Ayşe Leyla isimleri çok güzel gidiyor ya klasik özellikle Zeynep zeyno çok seviyorum.yani sanırım koymayacağım bu isimleri ama böyle değişik, her duyanın “aa isminin anlamı ne” diye soracağı isimleri asla koymam hiç de sevmiyorumladin19
Aden, Nil, maya, eliz, alin, Zeynep, ela, duru, deniz, derin, sıla, özüm.. aklıma gelenler şimdilik bunlar
Hadi bakalım bak şimdi senin sonucunu ben de merak ettim haber ver olur muGünaydın cnm bana da en son erkek demişti ama netleşmesi için Perşembe randevumu bekliyorum.mide bulantım çok oldu ve hala arada devam ediyor ama azaldı diyebilirim tabiki.sulu salçalı yemek vs hala yiyemiyorum kuru şeyler tuketiyorum genelde . hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım insallah
Aaa bak işte beklediğim cevap buydu genelde çünkü erkeklerde bulantı olmaz kızlarda bulantı olur deniliyor ya. ben de bu Karıkoca işlerine biraz meraklıyım açıkçası :) acaba tutar mı diye kendi çapımda bir araştırma yapıyorum :) ama tabi yani genelde öyle olsa da işte istisnalar var gerçi benim annem de bir ara altı aylık erken doğum yaptı altı ay boyunca kustu kovası hep salondaydı yattığı yerin yanındaydı kusma kovası vardı salonun ortasında düşünün :)Benim de erkek aynı senin gibiyim. Hala yemek yiyemiyorum ve bulantılar fazla
Kızım da yanlış hatırlamıyorsam nü kadar değildim. Neye ugradigimi şaşırdım. 6 aylık doğan kardeşiniz yasiyor mu .Aaa bak işte beklediğim cevap buydu genelde çünkü erkeklerde bulantı olmaz kızlarda bulantı olur deniliyor ya. ben de bu Karıkoca işlerine biraz meraklıyım açıkçası :) acaba tutar mı diye kendi çapımda bir araştırma yapıyorum :) ama tabi yani genelde öyle olsa da işte istisnalar var gerçi benim annem de bir ara altı aylık erken doğum yaptı altı ay boyunca kustu kovası hep salondaydı yattığı yerin yanındaydı kusma kovası vardı salonun ortasında düşünün :)
Senin de cinsiyet sonucunu merak ediyoruz hadi bakalım sağlıkla gelsinBenım büyük olasılıkla erkek olacağı söylendi kesin değil dedi ama benım bulantım hala devam ediyor bu sabah uzun zamandan sonra bulantı olmadan kahvaltı yaptım arada oluyo aç kalınca birden bulantı başliyor her şey ı hala yiyemiyorum ama yediğim şeylerden de bıktığım için arada aç kalınca gün içinde istifa ediyorum ama sabahları genel bulantı azaldı
Yok maalesef yaKızım da yanlış hatırlamıyorsam nü kadar değildim. Neye ugradigimi şaşırdım. 6 aylık doğan kardeşiniz yasiyor mu .
Başınız sağolsun. Bazen okuyoruz mucize bebek falan oluyor ondan sordum. Allah ahirette annenize şefaatçi eylesinYok maalesef ya
14+5 deyiz ben 2-3 kez çok minik hissettimHareket hissetmeye başlayan var mı ben bugün hissettimönceki gebeliğimde daha geç hissetmiştim. Şimdi 15. Haftada erken gibi geldi bana ama resmen hissettim 20 dk falan sürdü.
Bizim erkekmiş ama ben hiç erkek bebek belirtileri yaşamıyorum. bulantım olmadı, inanılmaz eşki aşeriyorum. bence belirtilerin cinsiyetle ilgisi yokGünaydın arkadaşlar. Meral ediyorum erkek bekleyen annelerin mide bulantısı ne durumda, oldu mu ya da oluyor mu hala? Benim ilk üç ay hep oldu ama kusmadım. Şimdilerde de hala devam ediyor ara ara. Tutunca da fena oluyor mesela bu sabah da bulantıyla uyandım. Bazı günler de çok rahatım ama
17+2 den selamlar geçen haftaya kadar kustum bulantılarım 6. Haftdan beridir var.Malesefki bitmedi nerede bu balayı trimesterı diyeee düşünüyorum modumu çok düşürüyor.Ama iştahım açıldı baya yiyorumGünaydın arkadaşlar. Meral ediyorum erkek bekleyen annelerin mide bulantısı ne durumda, oldu mu ya da oluyor mu hala? Benim ilk üç ay hep oldu ama kusmadım. Şimdilerde de hala devam ediyor ara ara. Tutunca da fena oluyor mesela bu sabah da bulantıyla uyandım. Bazı günler de çok rahatım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?