Hiç böyle düşünmemiştimVallahi Trendyol’da ve Hepsiburada’da yorumlara baktım gayet iyi ne kadar kötü olabilir dedim ya hediye edilir iade edersin ya da ikinci el satış sitelerinde satılır ben öyle yapıyorum hesabım var en kötü oradan satarım gerçi üçbeş tane aldım muhtemelen satarım da
Hepsinden ikişer tane aldım:)9 ay mı 1 yaş mi ne kadarlık aldınız? Kısmetse şubat çocuğu olacağı için ben 1 yaş aldım ama doğru mu yaptım acaba ?lights
Biz ilk kıyafetini bu hafta sonu beraber avm ye gidip almak istiyorduk. Elimizle seçip beraber beğenelim diye. Neyse ki evimize aldığımız ilk kıyafeti öyle olacak. Dediğiniz gibi en kötü birisine veriliriyi yaptın hayırlı olsun ilk yapılan alışveriş çok anlamlı oluyor ben hala saklıyorum oğlumun yeleğini. İlk onu almıştım. Çok özeldir.
Ben de şaşırdım. Normalde hemen bitmesin gerekmez miydi ? Hâlâ var gözüküyorİnşallah bir yanlışlık yoktur da yani o kadar stokta ürün vardır umarım gelir ürünler:)
Ben de 1 yaş daha iyi olur diye düşündüm. Bakalım ya eve gelince anlarız küçük mü büyük müBu arada bizim bebekler şubatta doğacak bir sonraki şubatta haliyle bir yaş olacak öncesi dokuz ay olacak yine soğuk mevsim sonrası da yine soğuk mevsim tam kış ortasında doğuyorlar hem ilkbaharda hem sonbaharda giydir bir yaş iyidir yani:)
Hay maşallah süperler valla benim yeni evliyken komşum bunlardan yapıp satıyordu. Maharetlisin maşallahBen çok zevk alıyorum ama ben böyle hobileri severim geçen yıl da kağıttan çantaları sarmıştım
Ben de şaşırdım. Normalde hemen bitmesin gerekmez miydi ? Hâlâ var gözüküyor
Geçmiş olsun iyi misinizyok oraya geçmedim de canım orada iki serklajli var ama vajinal serklajli onlar. benim gibi 3 kayıpları var bir iki gündür galiba buraya girmedim. Oraya da girmedim bugün bir kişinin bebeğinin kalbi durmuş birinin kanaması var çok üzüldüm
bugünüm tamamen hastanede geçti.
Ben her gün okuyorum sabah programı gibi çok güzelYok kuzu bildiğin sanal cahilim ben engellemeyi bilsem seni engellemem bdvdeki trolleri engellerimoraya da arada giriyorum genelde girmemeye çalışıyorum çünkü sinirim bozuluyor ya cidden kızlar bdvdrki konuları okuyup aaaa yuhhh çüşşş diyen bi ben miyim? Günlük negatiflik kotamı doldurup çıkıyorum ordan her seferinde
Ben girmemeye çalışıyorum bazen aşırı sinirim bozuluyor ama bazen de okudukça okuyasım geliyorBen her gün okuyorum sabah programı gibi çok güzel
Neyse iyi bari bitmiş
Merhaba rutin kontrolde ama perinat olduğu için uzun sürdü sonrasında kan idrar sonuç alma gösterme derken benim hastane günüm uzun sürüyor. Çok şükür iyiyiz ogluslaGeçmiş olsun iyi misiniz
sağol canimmm boş durmayı sevmiyorum. normalde zaten ya il il dolaşıyor olurdum. Ya da temizlikHay maşallah süperler valla benim yeni evliyken komşum bunlardan yapıp satıyordu. Maharetlisin maşallah
Valla canım 2.5 yaş bebesiyle temizlik yapılmıyor adamı sinir ediyorlar. Sağımı temizlerken daha solumu dağıtıyor. Bugün annemin evinde bildiğin çorba kaşığını balkondan aşağı attı. Aklım çıktı bu yüksekten birinin kafasına düşse direkt öldürür insanı o kaşık o ivmeyle. Aşağı koştum ki ne göreyim tüm bahçe bizim evin çöplüğü olmuş her şeyi atmış mandal kaşık oyuncak ohooo. Sabah sabah bağartımız koptu yine.sağol canimmm boş durmayı sevmiyorum. normalde zaten ya il il dolaşıyor olurdum. Ya da temizlik
riskli gebe olunca kısıtlı hareketlerim. böyle şeylerle vakit geçirmeye çalışıyorum.
amanın 2.5 yaş çok bela bir dönem. benim kızım 5. kattan 1.5 litrelik dolu kola şişesini atmıştı. kakaolu sütleri etrafa sıkmaktan çok hoslanirdi çok şükür geçti o dönemler bebeğim sana Allahtan kolaylık diliyorum ve senin ulucin üzülüyorumValla canım 2.5 yaş bebesiyle temizlik yapılmıyor adamı sinir ediyorlar. Sağımı temizlerken daha solumu dağıtıyor. Bugün annemin evinde bildiğin çorba kaşığını balkondan aşağı attı. Aklım çıktı bu yüksekten birinin kafasına düşse direkt öldürür insanı o kaşık o ivmeyle. Aşağı koştum ki ne göreyim tüm bahçe bizim evin çöplüğü olmuş her şeyi atmış mandal kaşık oyuncak ohooo. Sabah sabah bağartımız koptu yine.
Bana tarih ve ne zaman düzeliyor 3de düzelecek mi? Nolur evet deeeamanın 2.5 yaş çok bela bir dönem. benim kızım 5. kattan 1.5 litrelik dolu kola şişesini atmıştı. kakaolu sütleri etrafa sıkmaktan çok hoslanirdi çok şükür geçti o dönemler bebeğim sana Allahtan kolaylık diliyorum ve senin ulucin üzülüyorum
7 8 yaşında düzeliyorBana tarih ve ne zaman düzeliyor 3de düzelecek mi? Nolur evet deee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?