Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Doktorunuzla konuşup normal doğumu destekleyip desteklemediğini sorabilirsiniz, şayet desteklemiyorsa farklı bir doktora gidebilirsiniz. Ne kadar memnun olsanızda sadece sezeryan doğum yaptırıyorsa farklı bir doktora giderdim ben.
 
Doktorunuz zorla sezaryen yapmaz. Mutlaka komplike bir durum vardır o yüzden öyle olmuştur. Siz normal doğum istersiniz ama bebek kanala girmez kordon dolanmıştır vs vs bunlar son haftalarda son dklarda görülen durumlar olduğu için mecburen sezaryen olan çok kişi var. Arkadaşım gebelik zehirlenmesi yaşadı sezaryen oldu, bir diğeri normal doğurcam diye tutturdu kordon bebeğin boynuna dolanmış doğuramadı sezaryen oldu gibi gibi.
 
Müslin örtü/battaniyeler çok kullanışlı oluyor kenarlarına yapılan işleme hoş durmuş bende kumaş alıp yapayım miniğime
 

Eklentiler

  • IMG_0138.png
    540,4 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_0139.png
    446,6 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_0140.png
    626,8 KB · Görüntüleme: 44
Kizlar dna testeleriniznne kadar surede sonuclandi ben baya heyeacnliyim ama hebuz aciklanmadi 1 haftayi gecti nerdeyse
 
Yaaaaa bunu bilmiyordum..benim ilk doğumum sezeryandi zaten bu da sezeryan olucak..ama ilginçmiş bu
 
Bazıları böyle durumlar olmasa bile sezaryene yönlendiriyor diye duydum o yüzden canım sıkıldı. Tabi ki sezaryen olmam gereken durum olursa ben illaki normla doğum yapicam demem. Ama normal doğum olacakken sezaryen yapıyorsa o zaman kötü bisey yani.
 
Bunu doktorunuzla açık bir şekilde konuşun. Mesela ben zaten sezaryen düşünüyordum. Doktorumun da hiç normal doğum yaptırdığını duymadım. Ama bana normal doğum düşünelim bence sezaryen düşünme bakalım sürece dedi. Şaşırmıştım. Her duyulan doğru olmayabilir :)
 
Bende şaşırdım su an evet konuşmakta fayda var
 
Ben bile rahatladım okuyunca seni düşünemiyorum
Çok geçmiş olsun canım inşallah amniyosentez sonrası daha da güzel haberler gelecek
 
Benim de folatim çok yüksekti doktor 2 günde 1 kullanabilirsin demişti
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…