- 14 Mayıs 2024
- 188
- 26
- 23
Benimdeb14 haftalık oldu bana bana yazdı canım d vitamini demir folik asit içerenBende 14 haftalığım babada verilmedi henüz canım ne kan ne demir ne d vitamini hiçbirsey vermedi henüz,gidince soracagım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimdeb14 haftalık oldu bana bana yazdı canım d vitamini demir folik asit içerenBende 14 haftalığım babada verilmedi henüz canım ne kan ne demir ne d vitamini hiçbirsey vermedi henüz,gidince soracagım
Benimde ilk gebeliğim dede karnım yoktu 6tı aya kadar ikincide hemen beli oldu karnımKesinlikle oluyor sabah normal 3.5 4 aylık gebelik ama akşam resmen 6 aylık oluyor karnım patlayacak gibi.ilk hamilelikte böyle değildi 6. Aydan sonra anca çıktı karnım bunda şimdiden anlaşılıyor.bundan çok Çatlıycam belliki
Sonra nerde benim uykum diye geziyorsundur Ben ergenken annemlere gelen misafirlere annem çay dağıttırırdı biteninkini de yenile diye kaş göz yapardı. Çay azalınca yok kalmadı bitti derdim gelen misafiri kovar gibi olurdu Hizmet etmeyi hiç sevmiyordumGerçekten çay bagımlılık resmen her akşam kocam ve ben koca bir demlik içiyoruz,hamilelikten beri gündü içmiyorum akşamda 2ye düşürdüm ama kesemiyorum millet sigara derdinde ben çay
naptin canım. çıktı mı ruyan yoksa tersi mi çıktıBugün rüyamda kızım olacağını öğreniyordum bakalım doğru çıkacak mı
Aynı durumu ben de yaşıyorum. 6. Ayda karnım çıkmıştı ilk gebeliğimde. Bunda şimdiden çıktı.Benimde ilk gebeliğim dede karnım yoktu 6tı aya kadar ikincide hemen beli oldu karnım
Canım özel perinatoloji doktorları 3. Boyutlu bakıyor direkt. Siz ne için araştırmaya gideceksiniz amniyosentez sadece orada yapıldığı için mi?Kızlar pazartesi perinatolojiye gideceğiz. Araştırma hastanesinde var sadece. Gittiğimizde detaylı ultrasonla bakar mı direkt yoksa onun için randevu mu verir? Var mı tecrübeniz?
Erzurum’da başka yok canım. Bir tane özel muayenehanesi olan doktor daha var o da tatildeymiş, cumaya geliyor. Bu hafta taşınıyoruz, İstanbul’da devam edeceğiz ama bekleyemem haftaya kadar. Kendi kadın doğum doktorumuz hiçbir şey söylemedi. En azından bilgi almak istiyorumCanım özel perinatoloji doktorları 3. Boyutlu bakıyor direkt. Siz ne için araştırmaya gideceksiniz amniyosentez sadece orada yapıldığı için mi?
Henüz belli değil 2 hafta sonra randevum o zamanda belli olur mu bilmemnaptin canım. çıktı mı ruyan yoksa tersi mi çıktı
Elimizde DNA testi olduğu için bence direkt amniosentez bilgisi ve randevusu verir.ikili test falan olsa ultrasondan bakıp gerek yok falan diyebilirdi ama bunda sanmıyorumErzurum’da başka yok canım. Bir tane özel muayenehanesi olan doktor daha var o da tatildeymiş, cumaya geliyor. Bu hafta taşınıyoruz, İstanbul’da devam edeceğiz ama bekleyemem haftaya kadar. Kendi kadın doğum doktorumuz hiçbir şey söylemedi. En azından bilgi almak istiyorum
aman sağlıklı olsunlar da azcık daha merak ederizHenüz belli değil 2 hafta sonra randevum o zamanda belli olur mu bilmem
İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız çok korkuyorum bisey olacak diye.aman sağlıklı olsunlar da azcık daha merak ederiz
korkma canım olumlu düşün hepİnşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız çok korkuyorum bisey olacak diye.
Amniosentez için daha 2 haftam var, burada olmayacağız. Cvs yapılır belki. Ama cumartesi yola çıkacağız, riski artırır mı onu da bilmiyorum. Kafam da milyon sorularElimizde DNA testi olduğu için bence direkt amniosentez bilgisi ve randevusu verir.ikili test falan olsa ultrasondan bakıp gerek yok falan diyebilirdi ama bunda sanmıyorum
ben h&m bebek bölümünü baya sevdim, stoklar çok hızlı tükeniyor ama kullananlar da çok kaliteli olduğunu söylüyor. beğendikçe minik minik almaya başladım bir şeylerKızlar neler aldınız hadi influence edin bizleri Hangi marka, nerden, ne kadara? Ya da ne düşünüyorsunuz. Ben kıyafet bakıyorum ama çok klasikler ya hala düzgün bir marka beğenmedim. Zara çocuk bölümü şu an beğendim gerçi.
sizin bebeğinizin sonuçlarının tertemiz çıkacağına inanıyorum ben nedense, fetal fraksiyonunuz da çok düşükmüş çünkü, içinizi ferah tutun, moralinizi bozmamaya çalışın lütfenAmniosentez için daha 2 haftam var, burada olmayacağız. Cvs yapılır belki. Ama cumartesi yola çıkacağız, riski artırır mı onu da bilmiyorum. Kafam da milyon sorular
Kaşıntı var mı ya da yanma? Mantar olabilir dikkat et. Beyaz pütürlü süt kesiği gibi genelde mantar olur. Kokmaz ama yanma kaşıntı olabilirHanımlar selam, benim iç camasirimda beyaz renkte pütürlü akıntı oluyor genelde. Yani mesela 1 gün giysem ertesi gün hemen o akıntı kendini belli ediyor. Kokulu falan da değil. Internette baktım da hamilelikte kokulu veya çok olmayan rengi değişik olmayan akıntı normal diyor. Normal mi? Yaşayan var mı yoksa başka bir şey midir ?