Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ladin19 canım benide güncellermisin 22 Şubat tahmini doğum,cinsiyet kız
Canım seni listede bulamadım sanırım bilgilerin eksikti eklememişiz. Kullanıcı adın,yaşın, son adet tarihin, kese görme haftan, kalp atış haftası (kaç+kaç), kaçıncı gebelik, tahmini cinsiyet, öğrenilen cinsiyet, tahmini doğum tarihi, şehir şeklinde yazar mısın?
 
Sosyaljan 18 Mayıs 35 yaş 2.Gebelik kalp atışı 7+2,tahmini doğum tarihi 22 Şubat,cinsiyet kız
 
Ben 5-6 aya kadar bir şey almıcam diyordum ama şimdi düşünüyorum da her şeyin gitgide fiyatı artıyor. Bazı şeyleri favoriye atıyorum indirime girdikçe alsam mı acaba ikilemdeyim? Bir de kasımda blackfriday da olacak gerçi ama fiyat o zamana kadar artacak sonra azıcık indirim olacak. Alan var mı ufaktan bir şeyler? Şu ülkenin ekonomik durumu gitgide iyice zora sokacak kararsızım çok.
 
Ben gecen biri burada paylaşmıştı unuttum kim olduğunu kusura bakmasın hepsiburada dan 01 aylik 4 5 takim aldım kartımın puanları vardı başka almayacağım muhtemelen , bir de bebek arabası aldık 2 3 günlük indirimdeydi ve 3 bin liralık hediye çeki verildi o hediye cekiyle de memleketten görev yaptığımız yere götürebilecek şeyler aldık
 
bebek kamerası önerebileceğin bir marka var mı? Ben de kesinlikle almayı düşünüyorum evim dubleks ve eminim çok ihtiyacım olacak
Canım Wi-fi olanlar değil de ekstra ekranlı olanlardan al. Wi-Fi olan çabuk bozuluyor ve saçma sapan insanlar wifidan çocukları korkutuyor.
 
Kızlar bugün kızıma bornoz yeni doğacak olana havlu aldım civilden. Bi de yenidoğana 6lı yenidoğan takımı aldım. Evde kızımın küçülenlerine baktım yenidoğan bir sürü şeyi var 0-3 ay herşeyi var. 3-6da güzel şeyleri var. 6-9 gerekiyor onları da zamanla alırım. Bizim sadece beşik-yatak-sallanan anakucağı-küvet,file,kova seti almam lazım. Kamera da almam lazım. Başka çok bişey gerekmiyor.
 
Ben kıyafet olayını bitirdim. Bebek arabası da aldım. Kamera vs evde vardı. Reflü yatağı da aldım. Dediğin gibi pahalılaşıyor en azından alayım dursun baya ucuz aldım çünkü kıyafet vs. Temel ıvıt zıvır ve yatak ana kucağı alacağım bi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…