Benim doktorda söylemedi dün 12+4tüm ama erken şimdi bisey soylemicem dedi. Artık bir sonraki kontrolü beklicezYaaaaaa sağlıkla doğsun kaçıncı hafta öğrendiniz,biz 12 haftayız erken diye tahmin yapmadı doktor herkes erken erken öğrenmiş
Teşekkür ederizYaaaaaa sağlıkla doğsun kaçıncı hafta öğrendiniz,biz 12 haftayız erken diye tahmin yapmadı doktor herkes erken erken öğrenmiş
yumurtlama öncesi olunca kız mı oluyor veya başka taktik var mı acabaYumurtlama öncesi ilişkiler kazanmış gibi
yumurtlama öncesi olunca kız mı oluyor veya başka taktik var mı acababilelim de ikinci bebis düşünürsek ona göre hareket edelim her kadinin en az 1 kızı olmalı der annem
Yumurtalara öncesi spermle kız yumurtlama günü yada sonraki ilişki ilede erkek olur diye biliyorum.hatta baya uygulayıp inananlar vardı hatırladığım kadarıyla ama başka taktik bilmiyorumyumurtlama öncesi olunca kız mı oluyor veya başka taktik var mı acababilelim de ikinci bebis düşünürsek ona göre hareket edelim her kadinin en az 1 kızı olmalı der annem
Yumurtalara öncesi spermle kız yumurtlama günü yada sonraki ilişki ilede erkek olur diye biliyorum.hatta baya uygulayıp inananlar vardı hatırladığım kadarıyla ama başka taktik bilmiyorumbende uygulamadım o ayda tek ilişki ile hamile kaldım zaten öncesi sonrası belirsiz
Bende öyle okumuştumyumurtlama öncesi olunca kız mı oluyor veya başka taktik var mı acababilelim de ikinci bebis düşünürsek ona göre hareket edelim her kadinin en az 1 kızı olmalı der annem
Teşekkür ederim ecutos.geysam Evet teori olarak doğru gibi aslında ama %100 değildir tabi. Şöyle ki;
Spermler rahim içinde 72 saate kadar kalabiliyor zaten ancak X spermler daha yavaş ama daha dayanıklı bu yüzden yumurtlama öncesi birlikteliklerde içeride yaşama şansı Y spermlere göre daha fazla oluyor. Dayanıklılıktan dolayı bu süre içinde yumurtayla buluşma şansları daha fazla.
Tam çatlamaya denk gelen birlikteliklerde de Y spermlerin hızdan dolayı kazanıp yumurtayla buluşma şansları daha yüksek.
Çok güzel olmuş. Güle güle giysin inşallahKızlar bakın naptım1.5 günde bitti aşırı tatlı bişi oldu
Ben ikna oldum sende kesin bir şey varayy geçsin geçsin başka konularda da tahmin etmiştim tutmuşlar tövbe tövbe
Direkt olarak abim var akrabalardan var yine ve bir de öğrencim vardı hepsi de hemen hemen aynı kanları deli akıyorDirekt bir kaç tanidiginiz mi var ?
Boşver alsın demekle alınsaydı . Ben böyle konulara girince üzülüyorum kötü enerjilerini istemiyorum . İçten vermezler hayrını da görmem. O yüzden boşver.Kızlar kayınvalidemin yine şirinliği tuttu bir kızımız daha olacakmıştarzı bir mesaj atmış. Ben de dedim evet aynen. Sonrada eşimle konuştum annem çok sevindi falan dedi tamam dedim sevindiyse bana altın set 1 cumhuriyet altını doğacak kızıma bir yarım altın ve bir künye alsın. Öyle bedavadan sevinmesin
Yaa bu mesajına çok duygulandım gerçekten gözlerim dolduTeşekkür ederim kuzum valla grupta baya merak edilmiş benimkinin cinsiyetiHoşuma gitti çok teşekkür ederim hepinize canlarım benim. Ailem gibi oldunuz Almanya’da olduğumdan sizin sayenizde kendimi uzunca bir süredir hiç yalnız hissetmiyorum çok şükür
Ben de destinesia nerelerde diyecektim ki nedeni belli olmuş ya çok minnoş görünüyor yumoş yumoşKızlar bakın naptım1.5 günde bitti aşırı tatlı bişi oldu
Ekliyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?