- 22 Mayıs 2024
- 284
- 326
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa ben bayılıyorum örmeye. Oyuncak falan örüyodum şimdi yelek hırkaya geçtim en iyi terapiEline sağlık bayıldım rengine ayy grupta benim gibi örgücü arkadaş görünce çok mutlu oluyorum insanın kendi el emeği çok kıymetli
Hayırlı olsun hadi geliyor bir minnoş dahaKızlar cinsiyetimiz belli oldu kızımız olacak inşallah saçları benim gibi kıvırcık olur ladin19 pembe bir kalp ekleyebiliriz canım
kesinlikle en iyi terapi yani örgü olmazsa nasıl vakit geçiririm bilmiyorum ördükçe fotoğraf bekliyoruz yeni şeyler gördükçe bende fikir sahibi olurumYaaa ben bayılıyorum örmeye. Oyuncak falan örüyodum şimdi yelek hırkaya geçtim en iyi terapi
teşekkür ederim canım benimHayırlı olsun hadi geliyor bir minnoş daha
Atarım tabii ki canısıkesinlikle en iyi terapi yani örgü olmazsa nasıl vakit geçiririm bilmiyorum ördükçe fotoğraf bekliyoruz yeni şeyler gördükçe bende fikir sahibi olurum
Bende hiç beceremiyorum çok çabuk sıkılıyorum. Sanırım elle örülen bir ip vardı onla battaniye yapabilirsin çok basit diye duymuştum
Doğuma kadar ara ara olur batma tarzı bazen alttan vuran ağrı sancı bunlar normal rahim büyüyor artı hormonlar sıkıntı şu eğer 4-5 saat boyunca aralıksız sancı olursa şiddetli adet ağrısı gibi ve düzenli o zaman endişe edebilirsiniz. Doktora haber vermekte fayda olur.Yok olmuyor. Hamilelik öncesi çok sık sistit olurdum, onun yanmasını iyi bilirim ama crp’m de üst sınır 5 iken 7.9 çıkmış. Acaba idrar yolumda enfeksiyon var da ben yanma hissetmeden bu sefer bu şekilde mi hissediyorum diye düşümdüm şimdi sen bunu söyleyince geçti gibi ama bi gözlemliyim kendimi.
Evet evet kendimi dinledim baya yatana kadar karnıma odaklıydım, gece de tetikte uyudum muhtemelen o yüzden hissettim sanırım. Tek noktada olunca garipsedim
normaldir di miii baya geçti gibi sanki öğleden beri bir daha olmadı.
Umarım öyledir canım doktorum amerikadaymış, asistanı ulaşacak benim için dönüş yapacak ona göre. O yüzden hızlı dönüş alamadım. Geçti gibi sanki bi de
Ay buldum battaniyeyi bayıldım denerim ben bunu valla
Çok teşekkür ederim bilgi için, iç rahatlatıcı olduDoğuma kadar ara ara olur batma tarzı bazen alttan vuran ağrı sancı bunlar normal rahim büyüyor artı hormonlar sıkıntı şu eğer 4-5 saat boyunca aralıksız sancı olursa şiddetli adet ağrısı gibi ve düzenli o zaman endişe edebilirsiniz. Doktora haber vermekte fayda olur.
Ayyy harika haber grubun bebişleri kız ağırlıklı gidiyor sankiBu arada bize de kız geliyor çok istiyordumhep erkeğe benzettik ultrasonda ama bugün nips sonucu geldi
Maşallah kızlar çoğalıyor gruptaKızlar cinsiyetimiz belli oldu kızımız olacak inşallah saçları benim gibi kıvırcık olur ladin19 pembe bir kalp ekleyebiliriz canım
Ekledim canım MaşallahKızlar cinsiyetimiz belli oldu kızımız olacak inşallah saçları benim gibi kıvırcık olur ladin19 pembe bir kalp ekleyebiliriz canım
Benim feritinde düşük multivitamin kullandığım halde hala 37 ama seninki baya düşükmüş,2. Trimester bebeğe daha çok kan kullanılacak depolamak lazımBenim ferritin değerim 1,5 ay önce yani 5 haftalık civarıyken 41 iken dünkü kan tahlilimde 14 çıktı, alt sınır 13 doktorum demir hapı vermişti neyse ki haftabaşı başlamıştım. Direkt demir değerime bakmamış ama onu anlamadım.
Senin ferritin değerin nasıl çıktı?
Yaaaaaa sağlıkla doğsun kaçıncı hafta öğrendiniz,biz 12 haftayız erken diye tahmin yapmadı doktor herkes erken erken öğrenmişKızlar cinsiyetimiz belli oldu kızımız olacak inşallah saçları benim gibi kıvırcık olur ladin19 pembe bir kalp ekleyebiliriz canım
Yumurtlama öncesi ilişkiler kazanmış gibiAyyy harika haber grubun bebişleri kız ağırlıklı gidiyor sanki
Evet evet pembeli pembiş artıyorMaşallah kızlar çoğalıyor grupta
Evet ben de elenatal 2 kullanıyorum hamileliğin başından beri ona rağmen çok hızlı düşmüş. Yarın endokrinoloğuma gidicem bakalım başka ne önerisi olacak.Benim feritinde düşük multivitamin kullandığım halde hala 37 ama seninki baya düşükmüş,2. Trimester bebeğe daha çok kan kullanılacak depolamak lazım