Benimde alt karnımda ve göbek deliğimin hemen çevresinde bazen sızlama oluyor. Ama uykudan uyancak seviyede olmadı hiç. Acaba kendini dinlediğinden mi hissettin uykuda. Endişe edince insan daha dinler ya kendini. Bence rahim genişlemesinden olur diyorum.Kızlar doktoruma yazdım daha dönmedi, size de sorayım istedim. Dün akşamdan beri ara ara böyle karnımın sol alt kısmında (genital bölgeye yakın) saniyelik sızı oluyor böyle elektrik çarpma hissi gibi. Geçer diye bekledim, gece de uykumdan uyandırdı gece de hissettim birkaç kez üst üste oldu. Sabah uyandım yine ama daha az bu sefer sabahtan beri 3-4 kez oldu. Hep aynı noktada oluyor. Ağrı değil, acı değil. Sızlama gibi böyle ama saniyelik.
Böyle bir şey yaşayan var mı? Ya da ne olabileceğiyle ilgili fikri olan var mı?
Çok normalKızlar doktoruma yazdım daha dönmedi, size de sorayım istedim. Dün akşamdan beri ara ara böyle karnımın sol alt kısmında (genital bölgeye yakın) saniyelik sızı oluyor böyle elektrik çarpma hissi gibi. Geçer diye bekledim, gece de uykumdan uyandırdı gece de hissettim birkaç kez üst üste oldu. Sabah uyandım yine ama daha az bu sefer sabahtan beri 3-4 kez oldu. Hep aynı noktada oluyor. Ağrı değil, acı değil. Sızlama gibi böyle ama saniyelik.
Yapabilirsin bence canısı çok basit youtubeda var hep teknikleri bence de anı kalması için harikaNe güzel yetenekleriniz var maşallah
Benim hiç anladığım bişey değil ama en basitinden ne yapabilirim. Yelek mi mesela en basiti oğluşuma hatıra olsun denemek istiyorum
Evet kullaniyorumyoktur canım yaa tiroit ilacı kullanıyor musun
Çok güzel olmuş yaaKızlar bakın naptım1.5 günde bitti aşırı tatlı bişi oldu
Ben de rahim büyümesi diye düşünüyorum ama doktoruna sor ki için rahat etsinKızlar doktoruma yazdım daha dönmedi, size de sorayım istedim. Dün akşamdan beri ara ara böyle karnımın sol alt kısmında (genital bölgeye yakın) saniyelik sızı oluyor böyle elektrik çarpma hissi gibi. Geçer diye bekledim, gece de uykumdan uyandırdı gece de hissettim birkaç kez üst üste oldu. Sabah uyandım yine ama daha az bu sefer sabahtan beri 3-4 kez oldu. Hep aynı noktada oluyor. Ağrı değil, acı değil. Sızlama gibi böyle ama saniyelik.
Bende hiç beceremiyorum çok çabuk sıkılıyorum. Sanırım elle örülen bir ip vardı onla battaniye yapabilirsin çok basit diye duymuştumNe güzel yetenekleriniz var maşallah
Benim hiç anladığım bişey değil ama en basitinden ne yapabilirim. Yelek mi mesela en basiti oğluşuma hatıra olsun denemek istiyorum
Ayyy ellerine sağlık ah bu kız çocuğu renkleri kalp benKızlar bakın naptım1.5 günde bitti aşırı tatlı bişi oldu
Ben yaptım ondan çok güzel oluyor iki taraflıydı ip hatta bak böyle alize puffy more diye geçiyor ipBende hiç beceremiyorum çok çabuk sıkılıyorum. Sanırım elle örülen bir ip vardı onla battaniye yapabilirsin çok basit diye duymuştum
Dimiii dimiiii çok şekerlerAyyy ellerine sağlık ah bu kız çocuğu renkleri kalp ben
Çok güzel bir sürü çeşit çeşit giydirirsin harika olmuşlarBen yaptım ondan çok güzel oluyor iki taraflıydı ip hatta bak böyle alize puffy more diye geçiyor ip
Tenk yuuu canısıÇok güzel bir sürü çeşit çeşit giydirirsin harika olmuşlar
Hangi merkezde yaptırdınız? genomu önermiyorlar herkes bir merkez diyorBize doktorum yaptırmamızı önerdi yaştan dolayı. 12. Haftada verdik. Doktorun önerdiği bi merkezde yaptırdık direk eve gelip kan aldılar.
Doğrudan bir yere gitmedik. Doktorum bir broşür verdi sadece o broşürdeki Tr distribütörü adı Grovo. Merkezi İzmir’de burda İzmir adresi var. Ama biz İstanbul dayız yani diğer şehirlerde de hizmet veriyorlar.Hangi merkezde yaptırdınız? genomu önermiyorlar herkes bir merkez diyor
Bi baktir istersen tekrar canım için rahat ederEvet kullaniyorum
Yok olmuyor. Hamilelik öncesi çok sık sistit olurdum, onun yanmasını iyi bilirimİdrarını yaparken ağrı yanma oluyor mu?
Evet evet kendimi dinledim baya yatana kadar karnıma odaklıydım, gece de tetikte uyudum muhtemelen o yüzden hissettim sanırım. Tek noktada olunca garipsedimBenimde alt karnımda ve göbek deliğimin hemen çevresinde bazen sızlama oluyor. Ama uykudan uyancak seviyede olmadı hiç. Acaba kendini dinlediğinden mi hissettin uykuda. Endişe edince insan daha dinler ya kendini. Bence rahim genişlemesinden olur diyorum.
normaldir di miiiÇok normal
Umarım öyledir canımBen de rahim büyümesi diye düşünüyorum ama doktoruna sor ki için rahat etsin
Bayıldıııımm hem modeline hem rengineKızlar bakın naptım1.5 günde bitti aşırı tatlı bişi oldu
Gözlemle olmadı bir idrar tahlili ver. Benim de yanmam yoktu ama hafif enfeksiyon çıktı. Tek kullanımlık şase verdi idrar kültürü temiz çıktı.Yok olmuyor. Hamilelik öncesi çok sık sistit olurdum, onun yanmasını iyi bilirimama crp’m de üst sınır 5 iken 7.9 çıkmış. Acaba idrar yolumda enfeksiyon var da ben yanma hissetmeden bu sefer bu şekilde mi hissediyorum diye düşümdüm şimdi sen bunu söyleyince geçti gibi ama bi gözlemliyim kendimi.
Evet evet kendimi dinledim baya yatana kadar karnıma odaklıydım, gece de tetikte uyudum muhtemelen o yüzden hissettim sanırım. Tek noktada olunca garipsedim
normaldir di miiibaya geçti gibi sanki öğleden beri bir daha olmadı.
Umarım öyledir canımdoktorum amerikadaymış, asistanı ulaşacak benim için dönüş yapacak ona göre. O yüzden hızlı dönüş alamadım. Geçti gibi sanki bi de
Yarın endokrinolog randevum var, muhtemelen idrar tahlili ister bu durumda. Bol su içiyorum, biraz daha arttırayım bari (1 damacana içti….Gözlemle olmadı bir idrar tahlili ver. Benim de yanmam yoktu ama hafif enfeksiyon çıktı. Tek kullanımlık şase verdi idrar kültürü temiz çıktı.
Eline sağlık bayıldım rengineKızlar bakın naptım1.5 günde bitti aşırı tatlı bişi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?