- 15 Şubat 2024
- 1.270
- 1.094
- 31
Çok şaşkınım halaAy şahane 2 kız çok güzel büyüyecekler, birbirlerine arkadaş olacaklar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şaşkınım halaAy şahane 2 kız çok güzel büyüyecekler, birbirlerine arkadaş olacaklar
Ben kan ilacı da kullanıyorum canım. Çünkü kan tahlili vermiştim ciddi kansızlık vardı ondan erken başlattı.gozun aydın sağlıkla al kucağına insallahKızlar bugün doktor folik asiti bıraktırdı sadece İmom Omega verdi. Birileri demir ilacı filan da kullandığını yazmıştı, doktor neye göre veriyor acaba onu? Bana hiçbir test yapmadı. Çatlak için nemlendiricilere başlamamı da tavsiye etti, bebe yağı filan kullanabilirsin dedi. Veeee cinsiyet tahmininde bulunup erkek dedi, benim ve etrafımdaki herkesin en başından beri içinden geçtiği gibi
Senin hiç mide bulantısı ve olmamıştı dimi rahat geçiriyordun sanki yanlış mı hatirliyorumÇok şaşkınım hala
Sen ne zaman başlamıştın? Hiç kan testi filan istemedi benden. Sonradan aklıma geldi sormak daBen kan ilacı da kullanıyorum canım. Çünkü kan tahlili vermiştim ciddi kansızlık vardı ondan erken başlattı.gozun aydın sağlıkla al kucağına insallah
Ben 11 .haftadan başladım genelde 16. Haftadan sobra başlatırlar cnm o zaman yaparlar kan tahlili.ben ciddi yorgunluk ve sijayetimi söylemiştim obdan yapmıştı tahliliSen ne zaman başlamıştın? Hiç kan testi filan istemedi benden. Sonradan aklıma geldi sormak da
Hmm 16. Haftadan itibarense tamam o halde, 1 ay sonra tekrar gelirsin demişti o zaman bakar herhalde değerlerime. TeşekkürlerBen 11 .haftadan başladım genelde 16. Haftadan sobra başlatırlar cnm o zaman yaparlar kan tahlili.ben ciddi yorgunluk ve sijayetimi söylemiştim obdan yapmıştı tahlili
cinsiyet yüzdesi de ekleyebiliyorsun anketten sanırım herkes kendi cinsiyetini isaretliyor yüzdesini veriyorKız yok sadece hamilelerin içine doğar bazı şeyler 6. Hissin yüksek sadece teşekkür ederim canım benim
şu ana kadar tek ladinde yanıldım sanırım onu ilk içimden kız geçmişti yok canım o kadar da değil erkek bu demiştimBen kan ilacı da kullanıyorum canım. Çünkü kan tahlili vermiştim ciddi kansızlık vardı ondan erken başlattı.gozun aydın sağlıkla al kucağına insallah
Olabilir bazı insanlarin altıncı hissi çok kuvvetlidir ya gerçekten.şu ana kadar tek ladinde yanıldım sanırım onu ilk içimden kız geçmişti yok canım o kadar da değil erkek bu demiştim
Bence olur ya bilinçli kadınsın vesselam20 haftaya kadar bu 4 kiloyu ve 4 5 kilo daha vericem inşallah. yoksa seker tansiyon başımıza bela olacak.
Bana da yap hadiyarın öğrenci sanırım. Fetal dna bugün yarın çıkarşu ana kadar tek ladinde yanıldım sanırım onu ilk içimden kız geçmişti yok canım o kadar da değil erkek bu demiştim
Bende var arkadaşım kendi hamileliğinde yurtdışından getirtmiş böyle el boyutunda pille çalışıyor ben 13 haftadayım dün denedim çok hafif belli belirsiz kalp atışını duyabiliyorum büyüdükçe daha netleşir sanırımhepsiburada yurtdışında görmüştüm benzerini ama pahalı istersen tabiiben de eve ultrason cihazı alinabilio mu acaba gibi düşüncelere giriyorum zaman zaman
Happy mom a göre bugün itibari ile avokado olmuş 15. Haftada nasıl kendi kendilerine buyuyorlar ya
Evet normal oldunormal yolla mı oldu bu defaki hamileliğiniz acaba
Evet canım ama ilk kızıma hamileyken 6 ay sabah akşam kustumSenin hiç mide bulantısı ve olmamıştı dimi rahat geçiriyordun sanki yanlış mı hatirliyorum
sağlıkla gelsin inşallah, ben de aynı durumdayım, tüp bebekler sonrası normal hamilelikEvet normal oldu
Canım onu bilmiyorum nasıl yapılıyor?cinsiyet yüzdesi de ekleyebiliyorsun anketten sanırım herkes kendi cinsiyetini isaretliyor yüzdesini veriyor
Benim çok zor çünkü Almanca ve Bulgarca söylenişlerine dikkat etmem lazımKızlar yavaş yavaş cinsiyetler belli olurken isim olarak neler düşünüyorsunuz? henüz cinsiyeti belli olmayan arkadaşlarım siz de aklınızdakileri yazın
Babam 2 gün önce sofyaya gidip aldı vatandaşlığını, şimdi sıra bende gerçi 1-1,5 yılı bulacak muhtemelen ama olsun.Benim çok zor çünkü Almanca ve Bulgarca söylenişlerine dikkat etmem lazım
Hayırlı olsun canım test sonucunda temiz çıkmış sevindim için rahatlamıştır. Bugün mü yapıyorsunuz cinsiyet partisini yoksa yaptınız mı çoktanÇok şaşkınım hala