Canımm nerelerdesin sen? Nasılsın? Listeye bakıyordum geçen gün aklıma düştünAy uzun zamandır yazmıyordum cinsiyetler belli olmaya başlamış bile
Biz de bugün 13+5 olduk. Dün doktordaydık 8cm olmuş limoncuğum. Darısı bizlerin cinsiyetleri öğrenmemize inşallah
hamileliktendir diye tahmin ediyorum, bebek sağlıkla büyüsün sizin şikayetleriniz de azalsın inşallahMerhaba. Bende durumlar hala aynı. Ne iştahım ne enerjim var. Bende de panik bozukluk geçmişi olduğu için canımı sıkıyor ondan mı hamilelikten mi diye. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
benimki de 9 cm ama artık crl ölçümü yapmıyor. fl değerini 7 ile çarpın. boyu çıkacakValla ben de hangisi doğru anlamıyorumuygulamada 13 14 cm yazıyor youtube da Google 8 9 cm diyor biri bizi aydınlatsın ama doktor en iyisini bilir sonuçta
Ay eklediğin fotodaki bilgiye çok şaşırdım. Sevmediği bir şey yediğimde çekiştirecek heEvet erkeksiz böyle yazınca bir an endişe ettim. uygulamada normal gözüküyor. doktorumda birşey demedi. ama sata göre 1 haftaya yakın önde gidiyor doğru tüm bebişlere maşallah
Kuşum iyiyim çok şükür sen nasılsın? Yaşadığım yerde havalar o kadar soğuk ve bunaltıcıydı ki hamilelikle beraber bunalım takılıyordum sanırım hiç giresim gelmediCanımm nerelerdesin sen? Nasılsın? Listeye bakıyordum geçen gün aklıma düştün
Amiiiin Allah razı olsun. Sizin de inşallahhamileliktendir diye tahmin ediyorum, bebek sağlıkla büyüsün sizin şikayetleriniz de azalsın inşallah
Özletme kendiniAy eklediğin fotodaki bilgiye çok şaşırdım. Sevmediği bir şey yediğimde çekiştirecek heay güldüm ya yerim
Kuşum iyiyim çok şükür sen nasılsın? Yaşadığım yerde havalar o kadar soğuk ve bunaltıcıydı ki hamilelikle beraber bunalım takılıyordum sanırım hiç giresim gelmedidün bebeğimi görünce biraz daha keyfim yerine geldi. Sende ne var ne yok her şey yolundadır inşallah. Cinsiyet belli oldu mu senin de
Valla fl değeri nerde yazıyor bilmiyorum 14+0 da bizimkide 9 cmdi. Sadece baş popo mu ölçüyor bazı doktorlar acaba?benimki de 9 cm ama artık crl ölçümü yapmıyor. fl değerini 7 ile çarpın. boyu çıkacak
fl yazar ultrason kağıdında uyluk kemiği uzunluğu demekValla fl değeri nerde yazıyor bilmiyorum 14+0 da bizimkide 9 cmdi. Sadece baş popo mu ölçüyor bazı doktorlar acaba?
olabilir canım ama benim ikidir kafa mide uyluk şeklinde olculuyorValla fl değeri nerde yazıyor bilmiyorum 14+0 da bizimkide 9 cmdi. Sadece baş popo mu ölçüyor bazı doktorlar acaba?
Bir dahakine sorayım bari neye göre ölçüyorlarolabilir canım ama benim ikidir kafa mide uyluk şeklinde olculuyor
Bu pozisyonda doktorlar bile anlayamıyor canımoglak_kadini balım seni grubun tahminisin seçmişiz var mı bana bir tahminin 1 hafta önceki ultrasonum ama
Ya bacak arasına da baktı kordon dan hiçbirşey anlaşılmadıBu pozisyonda doktorlar bile anlayamıyor canımiki bacak arasını bulmaya çalışıyorlar ya da baya bi yakınlaştırıp bakıyorlar
Bana da aynısını dedi doktor kordondan anlamadı 1 hafta sonra da kız dediYa bacak arasına da baktı kordon dan hiçbirşey anlaşılmadıartık haftaya kaldı desene benim tahminler
Ben hep öyle yatıyorum en sevdiğim yatma şekli oKızlar selamlar yüz üstü yatıyor musunuz ya da doktoruna soran var mı bir sakıncası olur mu
Şu an benim de aynı yarın kontrole gideceğim kız muhtemelenBana da aynısını dedi doktor kordondan anlamadı 1 hafta sonra da kız dedi
Benim de ya acaba zararı var mı merak ediyorumBen hep öyle yatıyorum en sevdiğim yatma şekli o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?