Ohss riski bende de vardı günde 4 5 litre su içersen transfer yapicam demişti doktorum bende içerim dedim çok şükür atlattım bir sorun çıkmadan.evet herkesin farklı sanırım hayırlı olsun çook sevindim, ohss riskinden ötürü dondurulmuş oldu benim , aynen decavit yazmışlar bana da canım
Evet göbek altındaki sertliği bende çok fark ediyorumBen de aynı durumdayım 63 kg hamile kaldım ve 4,5 kilo aldım ilk 3 ayda. Zaten karnımda görsel olarak çok rahatsız etmeyen bir katman yağ tabakası vardı ama şimdi kilo da alınca sanırım daha da fazlalaştı. Gündüz de hamile karnım belli oluyor ama özellikle akşamları 5-6 aylık gibiyim
Bu sabah uyandığımda sırt üstü yatıyordum, hiç şişkinlik gaz vs yoktu o yüzden karnım da düz gibiydi ama içeride göbek deliğimin alt bölgesinde resmen farklı bi sertlik var çok garip
Preeklampsi yok dedi varsa bile şimdiden belli olmaz dedi.Az kaldı dr gidince netleşecek güzel düşünelim ladin
gözün aydın canım 6 dan beri tel başında bekliyorum seni çok şükür hiç olmasınPreeklampsi yok dedi varsa bile şimdiden belli olmaz dedi.
Cinsiyeti %80 görüyorum 2 hafta sonra gel emin olalım dedi. Ama Nipt sonucu 2-5 gün arası çıkacak. Eşim sonucu kardeşime atacak kutlamayı öyle yapacağız.gözün aydın canım 6 dan beri tel başında bekliyorum seni çok şükür hiç olmasın
Oh çok şükür, hiç olmasın inşallahPreeklampsi yok dedi varsa bile şimdiden belli olmaz dedi.
zarf içinde alacaksın değil mi nipt de raporda yok telde söylüyor o an bilmek istemiyorsan önceden uyar canım. çat diye söylüyor. biz cinsiyet partisi yaptık ama kızıma biz biliyordukCinsiyeti %80 görüyorum 2 hafta sonra gel emin olalım dedi. Ama Nipt sonucu 2-5 gün arası çıkacak. Eşim sonucu kardeşime atacak kutlamayı öyle yapacağız.
Canım Almanya’da raporda yazılıyor Türkiye’de kanun sebebiyle raporda yazılmıyor sanırım.zarf içinde alacaksın değil mi nipt de raporda yok telde söylüyor o an bilmek istemiyorsan önceden uyar canım. çat diye söylüyor. biz cinsiyet partisi yaptık ama kızıma biz biliyorduk
Ayyyy çok şükür bak yaşasın çok iyi haberPreeklampsi yok dedi varsa bile şimdiden belli olmaz dedi.
Ben de kutlama çok istemiştim ama eşim sağolsun o tarz şeyler pek sevmediği için ve de sabırsızlığından öğrendikCinsiyeti %80 görüyorum 2 hafta sonra gel emin olalım dedi. Ama Nipt sonucu 2-5 gün arası çıkacak. Eşim sonucu kardeşime atacak kutlamayı öyle yapacağız.
Herşey normalmiş sağlıklı çocuk dedi ama cinsiyetini söylememesine bozuldumAyyyy çok şükür bak yaşasın çok iyi haberDiğer şikayetlerin için bişey dedi mi peki herşey normal dimi ?
Teşekkür ederim canım inş geçerAyy geçmiş olsun canım
Çok teşekkür ederim.Çok geçmiş olsun
yaaa orada kız ise sonlandırma olmuyor demek ki. canım TürkiyemCanım Almanya’da raporda yazılıyor Türkiye’de kanun sebebiyle raporda yazılmıyor sanırım.
Canım Almanya’da kürtaj yasal değil.yaaa orada kız ise sonlandırma olmuyor demek ki. canım Türkiyem
Cok sevindim, lekelenme icin birsey dedi mi? İnsallah sorunsuz atlatalim bu sureci hepimizPreeklampsi yok dedi varsa bile şimdiden belli olmaz dedi.
Aman o da, 2 hafta sonra cinsiyeti uzman doktorda soyluyorHerşey normalmiş sağlıklı çocuk dedi ama cinsiyetini söylememesine bozuldumBurada herkes 13 14 haftada öğrendi yani bi de Prof olacak.
Canım dün o kan sulandırıcıyı içmemiştim ondan oldu sanırım o heyecanla doktora sormayı da unuttum kafam oraya da takıldı bugün takip ederim yarın olmadı tekrar sekreterine mesaj atacağım doktorun. Progestan verir sanırım alırım eczaneden devam ederse ve doktor al derse.Cok sevindim, lekelenme icin birsey dedi mi? İnsallah sorunsuz atlatalim bu sureci hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?