- 24 Ağustos 2022
- 4.482
- 16.900
- 138
Aaa öyle mi. Çok geçmiş olsun o zaman. Temiz çıkmış zaten önemli olan o. Tansiyona da dikkatli yer içersin sağlıklıcakla geçsin sürecin inşallahKusura bakma canim ben soruyu anlamadim sanirim. Tahlil yapilma amaci tansiyonlarimin sinirda cikmasiydi. Hastanede 13 ya da 14 cikiyor buyugu ama evde normal. Doktorumda protein kacagi var mi diye (preeklemsi icin) kontrol amacli idrar toplamami istedi.
Çok teşekkür ederim canım benim açıklayıcı anlatımın için. 3 litrelik bidona her idrarının tamamını mı yapman gerekiyor? Küçük kablara yapıp içine mi ekliyorsun bidonun? Bi de bidonu nerede muhafaza ediyorsun?
Sana da yapılacak burada değil mi canım? Seninki de temiz çıkacak inşallahÇok teşekkür ederim canım benim açıklayıcı anlatımın için. 3 litrelik bidona her idrarının tamamını mı yapman gerekiyor? Küçük kablara yapıp içine mi ekliyorsun bidonun? Bi de bidonu nerede muhafaza ediyorsun?
Aminn insallah.Aaa öyle mi. Çok geçmiş olsun o zaman. Temiz çıkmış zaten önemli olan o. Tansiyona da dikkatli yer içersin sağlıklıcakla geçsin sürecin inşallah
Amin insallah canimÇok şükür gözün aydın canımBir daha böyle korkutmasın hiç bisey su gibi aksın hamisliklerimiz inşallah
Olsun sağlıkla kucağımıza alalım da yapacak bir şey yokAminn insallah.Evet dikkat ediyorum yediklerime ve sabah aksam olcum yapiyorum. Her ihtimale karsin 2 haftadir ecopirin (kan sulandirici) basladi doktorum.
Aminn insallah canimmOlsun sağlıkla kucağımıza alalım da yapacak bir şey yok
Siz bana göre çok iyiymişsiniz tebrik ederim. Bu benim ikinci hamileliğim ben hiç dikkat edemiyorum herşeyden tiksinmiş durumdayım ceviz görünce daha bulantılarım artıyor. 14 haftadayım hatta -4 kilodayım bu konuya aşırı canım sıkkınHaşlanmış yumurtayı çok severdim onu yerken bile zorlanıyorum. Biraz moralim bozuluyor düzgün beslenemiyorum diye ama bulantidan hiç bisey yiyemeyenler var ben yine bir kaç şey hariç her şeyden yemeye çalışıyorum elimden geldiğince.
İnşallah bir an önce geçer bulantilariniz üzülmeyin geçtiği zaman toparlanirsiniz iyi beslenerekSiz bana göre çok iyiymişsiniz tebrik ederim. Bu benim ikinci hamileliğim ben hiç dikkat edemiyorum herşeyden tiksinmiş durumdayım ceviz görünce daha bulantılarım artıyor. 14 haftadayım hatta -4 kilodayım bu konuya aşırı canım sıkkın
Çok sevindim sağlıkla gelsin inşallahKızlar doktordan geldim, çok şükür her şey olunda 6.1 cm olmuş bebemgitmeden abartı bi çikolaya yedim, kıpır kıpırdı o yüzden ense kalınlığı 2.3 çıktı. Gelişimi haftasıyla uyumlu. Nipt testi için kan da verdim, Acıbadem hastanesi Panaroma lab ile çalışıyormuş, Amerika’ya göndereceklermiş o yüzden 15 günü bulur sonucun çıkması dediler.
Veeee kız bebiş geliyooor, kızım oluyor çok mutluyum
Çok teşekkür ederim, hepimiz sağlıkla alalım inşallahÇok sevindim sağlıkla gelsin inşallahkac haftaliksiniz şu an
Ayy benim bebiste gösterir inşallah haftaya o zaman 12+4 olcam bende. Kız erkek farketmez de insan yine de heyecan yapıyorÇok teşekkür ederim, hepimiz sağlıkla alalım inşallahBugün itibariyle 12+1 haftalığım
İnşallah gösterir kendini, çikolata ya da tatlı yiyip gidinAyy benim bebiste gösterir inşallah haftaya o zaman 12+4 olcam bende. Kız erkek farketmez de insan yine de heyecan yapıyor
Aynen bir deneyeyim bendeİnşallah gösterir kendini, çikolata ya da tatlı yiyip gidin
enfeksiyon çok tehlikeli canım. idrar yolundan vajinaya geçerse koriyoamniyonite kadar gidebilir ve çok hızlı ilerleyen birşey. antibiyotiklik durum varsa hiç düşünmeden al.Sorun teşkil etmiyor bebek için dedi evet. Bakalım inşallah temizlenir
Antibiyotiklik bir durum yok sanırım çünkü vermedi. İdrar kültürü verdim sonucu bekliyorum sonuca göre verecekmişenfeksiyon çok tehlikeli canım. idrar yolundan vajinaya geçerse koriyoamniyonite kadar gidebilir ve çok hızlı ilerleyen birşey. antibiyotiklik durum varsa hiç düşünmeden al.
Tebrik ederim haziran bebekleri kız çoğunlukta sanırım dimi benimde 23 ağustosta belli olacak kız hissediyorum hepKızlar doktordan geldim, çok şükür her şey olunda 6.1 cm olmuş bebemgitmeden abartı bi çikolaya yedim, kıpır kıpırdı o yüzden ense kalınlığı 2.3 çıktı. Gelişimi haftasıyla uyumlu. Nipt testi için kan da verdim, Acıbadem hastanesi Panaroma lab ile çalışıyormuş, Amerika’ya göndereceklermiş o yüzden 15 günü bulur sonucun çıkması dediler.
Veeee kız bebiş geliyooor, kızım oluyor çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?