Aynen öyle ki şimdi de kendimi strese sokamam kızımla ilgilenmem lazım kendimi tef gibi gersem kimseye faydam dokunmazBende internetten belirtilere baktım senin bu yazdıklarına göre hiç biri tutmuyor bence de tanı yanlış bir karışıklık oldu gibi geliyor bana sen içini ferah tut türkiyeye gelmene de az kalmış gelip doktorla görüşünce rahatlayacaksın inanıyorum
Kesinlikle asla kotu dusunme, ben Allahin izniyle haftaya bize guzel haberler verecegine cok inaniyorum arkadasim.Benim 10-6 neyin tansiyonu neyin preklampsisi acaba bunlar kafayı yemişdualarımdasın kuzum edelim birbirimize dua
5 gün sonra aynen haftaya bile değil gider gitmez kapısına dayanırdım da açık değilKesinlikle asla kotu dusunme, ben Allahin izniyle haftaya bize guzel haberler verecegine cok inaniyorum arkadasim.
Benim içime erkek doğduKapatalım şu konuyu Allah Muhammet aşkına bebeğin fotisini aldım hadi cinsiyet tahmini yapan varsa accik moral olsun bana da
İlk gordum icime erkek dogdu pek anlamam ama5 gün sonra aynen haftaya bile değil gider gitmez kapısına dayanırdım da açık değilTipe bak Allah aşkına uzaylı gibi çıkmış Cinsiyeti anlaşılmaz bu fotodan ama hadi bi tahmin yapın ya eğlenelim açılalım kara bulutlar bi dağılsın
Ters mi çekmiş ultrasonu anlamadım bebek mi baş aşağı duruyor yoksaBenim içime erkek doğdu
Yoksa bir kız daha mı5 gün sonra aynen haftaya bile değil gider gitmez kapısına dayanırdım da açık değilTipe bak Allah aşkına uzaylı gibi çıkmış Cinsiyeti anlaşılmaz bu fotodan ama hadi bi tahmin yapın ya eğlenelim açılalım kara bulutlar bi dağılsın
İki kızla da baya eğleniriz yaYoksa bir kız daha mı
Yoksa bir kız daha mı
Ben çocukluktan beri iki kızlı evlere bayılırım erir biterim aşırı eğlenceli bıcır bıcır bi hayatİki kızla da baya eğleniriz yaEşim de tabii
Biz de iki kız kardeşiz evet baya eğlendi babamBen çocukluktan beri iki kızlı evlere bayılırım erir biterim aşırı eğlenceli bıcır bıcır bi hayat
Size de geçmiş olsun inşallah bebekte bisey çıkmaz
Kızlar çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum güzel düşünelim güzel olsun inşallah
Cok tesekkur ediyorum arkadaslar, hep guzel haberler alalim insallahGüzel düşünelim güzel sonuçlar gelsin canım. Doktorun bahsettiği gibi risk sadece, amniyosentez tam net cevabı verecektir. Dua edip bekleyelim
Böyle süslü süslü gezecekler ikisi birden bi de araları az ya ayy aşırı tatlı olurlarBiz de iki kız kardeşiz evet baya eğlendi babam
Güzel düşünün güzel olsun hiç kendinizi sıkıntıya sokmayın hiç bi testin ve uygulamanın 100Nazal olcum 12. Haftada yapilan ultrasonda alinan olcumler mi oluyordu. Onu haftaya yaptiriyorum. Ben de onu dusundum, amniyosentezden once o olcumler de biraz olsun netlik katar mi acaba. Yasim 37. Olumlu dusunmeye calisacagim
Bana da erkek gibi geldiTers mi çekmiş ultrasonu anlamadım bebek mi baş aşağı duruyor yoksaÇıkıntı var gibi dimi böyle bakınca daha iyi görünüyor
Aynen öyle düşünüp stres olmanın faydası yok sonuçta hem kendin hem kızın hemde bebeğim için rahatlamaya çalışmalısınAynen öyle ki şimdi de kendimi strese sokamam kızımla ilgilenmem lazım kendimi tef gibi gersem kimseye faydam dokunmaz
Plesenta mı önde? Tam olarak nasıl bir şey bilgilendirdi mi dr?Kızlar hiç iyi değilim Preeklampsi çıktı bende
Onun ben ağzına tüküreyim benim mutterpassa laboratuvar sonuçlarını koymuş bi okudum rica ediyorum okuyun. Mutant mıyım ben? 31 senedir 0 Rh + olan kan grubum sözde nadir bulunan bir kan grubuymuş lütfen biyolog olan bir Allahın kulu bana yazabilir mi? Aklımı dimahımı kaybedecek şimdi tam olumlu olmaya çalışıyorum sinirimi oynattıPlesenta mı önde? Tam olarak nasıl bir şey bilgilendirdi mi dr?
Canım perinatolog eşliğinde kuzenim bebeğini sağ salim kucagına aldı merak etme Allahın izniyle süreç güzel ilerliyorCanım test değil doktor ultrasonda ve tansiyondan anladı. Ama normalde 14. Haftada Preeklampsi çok az görünür çünkü böyle erken haftada anne için ölümcül beni direkt perinatoloğa sevketti hem perinatalog ve bu doktor birlikte devam edecekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?