- 30 Haziran 2013
- 21.860
- 1
- 17.894
- 498
bırakamadın mi canım. benim de derdim oValla tek derdim sigara onu da bırakmak çok isterdim ama öyle olmadı.O konuda çok dirayetsiz biriyim ve sigara içmeyince aşırı sinirli çekilmez ve kendi kendini stresten bitiren birine dönüşüyorum.
İlk zamanlar karpuz istedi canm sonra bi yerde şeftali görmüştüm onu istedim belki gördüğüm içindir bilmiyorum bu aşerme olayını tam olarak anlayamadım nasıl işliyorBu arada asermeye basladiniz mi kızlar bende hiç öyle bisey olmadı daha. Her zaman ki halim canım biseyler çekiyor filan ama çok aşırı olmuyor.
Benm ikinci hamileliğim karnım hafif bişey olsa hemen bi duruyorum acaba mı diye ama daha yok bariz bi belirti2. Gebeliği olan annişler hareketleri daha erken hissedermiş. yaşayan var mı merak ediyorum kızlar.. hepinize kolaylıkla sağlıkla geçen hamilelikler diliyorum...
Bende anlayamadim ya asermeye başladım mı yoksa daha erken miİlk zamanlar karpuz istedi canm sonra bi yerde şeftali görmüştüm onu istedim belki gördüğüm içindir bilmiyorum bu aşerme olayını tam olarak anlayamadım nasıl işliyorBazen gördüğüm yiyecekleri özeniyorum hiç hayatımda yaşamadığım bişey
Hayırlı olsun. Benim de muhtemelen bugün sonuçlanacak.Selam kızlar bugün kontrolüm var fetal dna da yapılacak hadi bakalım heyecanlıyım.
İnşallah sonucun temiz çıkar güzel haberler alırsın.Selam kızlar bugün kontrolüm var fetal dna da yapılacak hadi bakalım heyecanlıyım.
14.hafta geç değil mi fetal dna testi için?Selam kızlar bugün kontrolüm var fetal dna da yapılacak hadi bakalım heyecanlıyım.
Ayyy hadi bakalım sonuçları yazınHayırlı olsun. Benim de muhtemelen bugün sonuçlanacak.
Yazarım tabi kiAyyy hadi bakalım sonuçları yazın
Ya kontrol günü onu göreceğin için çok heyecanlı olmuyor mu insanSelam kızlar bugün kontrolüm var fetal dna da yapılacak hadi bakalım heyecanlıyım.
Ben kaşıntı iyi değil diye biliyorum. Bir doktora mı gitsen? Kan tahlili yaparlarKızlar sizde de kaşıntı var mı? Benim belim popoya doğru aşırı kaşınıyor böyle kaşı kaşı geçmeyen türden kendimi tutmasam yara edicem. Sizde durum nedir ?
Haftaya normal kontrol günümüz neden iyi değildir kiBen kaşıntı iyi değil diye biliyorum. Bir doktora mı gitsen? Kan tahlili yaparlar
Bana doktorum kaşıntıları ciddiye al demişti ilk gebeliğimde. Ordan aklımda kalmış.Haftaya normal kontrol günümüz neden iyi değildir ki
Almanya’da böyle14.hafta geç değil mi fetal dna testi için?
aaa çok geçmiş olsun canım nasıl anladınız ne testinde ciktiKızlar hiç iyi değilim Preeklampsi çıktı bende
Canım test değil doktor ultrasonda ve tansiyondan anladı. Ama normalde 14. Haftada Preeklampsi çok az görünür çünkü böyle erken haftada anne için ölümcül beni direkt perinatoloğa sevketti hem perinatalog ve bu doktor birlikte devam edecekler.aaa çok geçmiş olsun canım nasıl anladınız ne testinde cikti
Ben de öyle düşündüm bu hafta çok erken diye insallah perinatolog ile güzel gidecekCanım test değil doktor ultrasonda ve tansiyondan anladı. Ama normalde 14. Haftada Preeklampsi çok az görünür çünkü böyle erken haftada anne için ölümcül beni direkt perinatoloğa sevketti hem perinatalog ve bu doktor birlikte devam edecekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?