Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Senin bahsettiğin kşi 27 haftalık hamile mi imzasında öyle yazıyor.

Konuyu anlamadım ben sindi ya bunlar tanıdık mi çıktı vatsap tan nasıl yazıyor numaramız gözükmüyor ki olay tam nedir
Onlar komşu sanırım canım. Ondan var birbirlerinde numaraları ama hanımefendi bir enteresan geldi esti gürledi kendini haklı çıkarmak için sonra da gitti sanırım.

Onlar komşu sanırım canım. Ondan var birbirlerinde numaraları ama hanımefendi bir enteresan geldi esti gürledi kendini haklı çıkarmak için sonra da gitti sanırım.
Evet komşum aynı sitede oturuyoruz ne adını ne sanını hiç bir şeyini hiç bir yere yazmadığım halde buldu beni

Ağızda yaralar bağışıklığın düştüğünün göstergesi,bol bol antioksidan içeren besinler yiyin

Ay yok ben kendi yaşadığım şehirin bile adını geçirmedim hiç kimseyi ifşa falan da etmedim
Burayi bulmasi da ilginc, ve birde uzerine yazmasi. Ben olsam ifsa etme geregi duymazdim kendimi. Ozellikle kizinin ismiyle hesap acacagini tahmin edecek kadar ilgilenmesi tuhaf geldi bana.

Ağızda yaralar bağışıklığın düştüğünün göstergesi,bol bol antioksidan içeren besinler yiyin
Bugün kefirin içine kırmızı meyveler koydum böğürtlen frambuaz falan, hem çok güzel oldu hem de isabet olmuş antioksidan içeriğinden dolayı
Önerileri için tüm kızlara teşekkürler

Aman ifşa etse ne olacak. Noldu si.di. benim için hala sarı çizmeli Mehmet aga
Boş işte bana benim üstten davrandığımı vs söylüyor beni bana mı anlatıyorsun ya ikili ilişkilerde üstten değilim sadece tavrını beğenmediğim düşünceleri bana uymayan kişilere üstten davranırım nedir yani şimdi de özgüvenli olmak suç mı oldu

Bende var normal zamanda çok nadir olan bir şey son dönem de çok olmaya başladı bugün eczaneden ilaç alcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…